• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل با فارسي سازي اين برنامه!

sutiman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من بوست ماشين رو فارسي كردم ولي سر enconding مشکل دارم.
هر چی میذارم رو utf-8 قبول نمیکنه و باید دستی اونو به Arabic (windows) تغییر بدم.کسی میدونه باید چیکار کنم؟

:blink:

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
اگه فايل زباني اون xml هستش ميتوني با فرانت پيج بازش كني و روي صفحه راست كليك كني و گزينه Encoding رو انتخاب كني بعد از منوي باز شده ميتوني حالت اتوماتيك اون رو بذاري روي Arabic-windows البته بعيد ميدونم اينقدر آسون باشه!

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
كلا وقتي داشتي ترجمه ميكردي ، موقع تايپ كردن با انكودينگ اربيك تايپ كردي.

از همين روشي كه كاميار عزيز گفت ميتوني استفاده كني.البته راههاي ديگه ايهم هست.

sutiman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من با نت پد نوشتما؟
مگه فرقی میکنه؟

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
آره ! تو پنجره ي سيو از ، انتهاي صفحه ، انكودينگ رو بايد روي utf-8 بزاري !

sutiman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پس یعنی اگه الان من اونو که سیو کرده بودم دوباره باز کنم و همینکار رو روش انجام بدم تمومه؟ :wow:

sutiman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این کاری که شما گفتی انجام دادم و درست شد ولی حال وقتی می خوام از اکونتم خارج بشم ارور میده:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/iblogir/public_html/ilife/bm/bmachine/bmc/inc/lang/persian.php:1) in /home/iblogir/public_html/ilife/bm/bmachine/user.php on line 37

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/iblogir/public_html/ilife/bm/bmachine/bmc/inc/lang/persian.php:1) in /home/iblogir/public_html/ilife/bm/bmachine/user.php on line 38

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
فكر نميكنم اين دوتا بهم مرتبط باشن !

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
علت اینکه خطای بالا را دریافت می کنید این است که وقتی با Notepad فایل های PHP را با Encoding UTF-8 ذخیره می کنید Notepad یک Unicode Signature به آن اضافه می کند که قادر نیستید آنرا حذف کنید. بهترین برنامه برای ویرایش فایل های PHP و ذخیره آن بصورت UTF-8 ادیتور EMEditor است که قادرید Unicode Signature یا در اصطلاح همان BOM را غیر فعال کنید.

در کل برای تعویض Encoding صفحات اسکریپت های PHP باید فایل اصلی که معمولا هیدر است را تغییر دهید و صد البته در هر اسکریپت متفاوت است در بعضی ها در قسمت فایل های زبان کدینگ صفحه مشخص است و می توانید آنرا تغییر دهید در بعضی دیگر یک فایل هیدر اصلی مربوط به قالب است که سیستم کدینگ کلی را مشخص می کند.

پس در نتیجه تعویض کدینگ فایل از Notepad عملا بیهوده است و تاثیری در کدینگ خروجی ندارد.

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
فاير فلاي راست ميگي؟ نميدونستم ! اين اديتوري كه گفتي رو از كجا ميشه پيدا كرد؟

sutiman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حجمش هم 1.6 مگ هستش

sutiman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بنده خدا راست گفتش!
درست شد.عین ساعت کار میکنه :lol:
الان فایلش رو تو امضام اضافه میکنم...

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
خوب ! خدارو شكر !

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب خوشحالم که مشکلتون حل شد... اگر در آینده در زمینه فارسی سازی اسکریپت های PHP مشکلی داشتید در خدمت هستم ...
Shahedr جان شرمنده که دیر جواب دادم ... ادیتور EMEditor به نظر من یکی از بهترین و کاملترین ادیتورهایی که تا به حال دیده ام به شما و تمامی دوستانی که در زمینه ترجمه و یا برنامه نویسی تحت وب کار می کنند سفارش می کنم حتما از این ادیتور استفاده کنند.

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از FireFly :
خوب خوشحالم که مشکلتون حل شد... اگر در آینده در زمینه فارسی سازی اسکریپت های PHP مشکلی داشتید در خدمت هستم ...
Shahedr جان شرمنده که دیر جواب دادم ... ادیتور EMEditor به نظر من یکی از بهترین و کاملترین ادیتورهایی که تا به حال دیده ام به شما و تمامی دوستانی که در زمینه ترجمه و یا برنامه نویسی تحت وب کار می کنند سفارش می کنم حتما از این ادیتور استفاده کنند.
آره ! خيلي جالبه ! هر مدل اسكريپتي رو هم ميشناسه ! با رنگبندي هم كار رو آسونتر ميكنه !

به شما و تمامی دوستانی که در زمینه ترجمه و یا برنامه نویسی تحت وب کار می کنند سفارش می کنم حتما از این ادیتور استفاده کنند.
منم همين كار رو ميكنم !

majnoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
خوب کلا اين اي ام اديتور تات الان خوش دست ترين اديتوريه که توي اين سه چهار ساله که اسکريپت فارسي مي کنم باهاش کار کردم. تنها ايرادش ( ه خيلي هم مهم نيست) اينه که براي خطوط شماره نمي اندازه.

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از kami :
خوب کلا اين اي ام اديتور تات الان خوش دست ترين اديتوريه که توي اين سه چهار ساله که اسکريپت فارسي مي کنم باهاش کار کردم. تنها ايرادش ( ه خيلي هم مهم نيست) اينه که براي خطوط شماره نمي اندازه.
ولي تو تايپ فارسي خيلي مشكل داره مثلا مي خواي كلمه رو پاك كني و يه چيز ديگه جاش بنويس اصلا نميشه هي ميپره اينور و اونور يا مثلا تايپ جمله فارسي و انگليس كنار هم راه حلي داره؟

بالا