• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل با مودم

mehdianzabi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اقا من ميخوام از مودمم مثل تلفن استفاده كنم ولي مودم اسژيكرش كار ميكنه و ميك كار نميكنه همه چي رو چك كردم ولي مشكلم حل نشد مودم من از نوع Rockwell HCF V90 56K speakerPhone PCI Modem هست
خواهش ميكنم از دوستان من رو راهنمائي كنيد
در ضمن من فقط يه كار ميخوام بكنم و اون هم اينه كه صدائي رو از طريق مدوم بفرستم روي خط تلفن
قبلا از راهنمائي شما ممنون هستم

saber13812002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehdianzabi :
سلام
اقا من ميخوام از مودمم مثل تلفن استفاده كنم ولي مودم اسپيكرش كار ميكنه و ميك كار نميكنه همه چي رو چك كردم ولي مشكلم حل نشد مودم من از نوع Rockwell HCF V90 56K speakerPhone PCI Modem هست
خواهش ميكنم از دوستان من رو راهنمائي كنيد
در ضمن من فقط يه كار ميخوام بكنم و اون هم اينه كه صدائي رو از طريق مدوم بفرستم روي خط تلفن
قبلا از راهنمائي شما ممنون هستم

همه چي رو چك كردي اول درايور مودم
بعد تنظيمات ضبط صدا كه برنامه از كدوم ورودي كامپيوتر به عنوان ورودي براي ركوردينگ استفاده كنه؟

يه برنامه خوب مث ... همه برنامه هايي كه بهتر منيجمنت مي كنن براي تلفن زدن.

فعلا مشكلت رو حل كن تا بريم سراغ نرم افزار هاي خوبي كه اين كار رو مي كن. مث مودم اسپاي و چند تاي جديد كه اومدن. و اون قديمي ها كه همچينم بد نبودن/

mehdianzabi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از saber13812002 :
همه چي رو چك كردي اول درايور مودم
بعد تنظيمات ضبط صدا كه برنامه از كدوم ورودي كامپيوتر به عنوان ورودي براي ركوردينگ استفاده كنه؟

يه برنامه خوب مث ... همه برنامه هايي كه بهتر منيجمنت مي كنن براي تلفن زدن.

فعلا مشكلت رو حل كن تا بريم سراغ نرم افزار هاي خوبي كه اين كار رو مي كن. مث مودم اسپاي و چند تاي جديد كه اومدن. و اون قديمي ها كه همچينم بد نبودن/
عزيزم خيلي ممنون
ولي ببينيد بطور عادي و با يك تماس با هايپرلينك قاعدتا من بايد بتونم با ورودي صدا و خروجي صدا روي مودم كار كنم ولي صدا مياد و متاسفانه صدا نميره

بالا