• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل با Hyper Terminal در هنگام ‍Connect و پيغام No Answer

sevenmax

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
تمام مراحل به خوبي انجام مي شود صداي در حال Connect نيز به گوش مي رسد ولي بعد چند لحظه با پيغام No Answer مواجه مي شوم.

pezhman125

Registered User
لایک‌ها
0
سلام...
اتفاقا براي خود من هم همين اتفاق رخ داده... نمي دونم چه كار بايد بكنم!. در يه جاي ديگه من همين بحث رو مطرح كردم كه يك سري جوابهايي به من داده اند... مي توني بياي و نگاه كني ----> در قسمت "موضوعات متفرقه - مرتبط با کامپيوتر" با عنوان "انتقال اطلاعات به كامپيوتر شخص ديگر بدون اتصال به اينترنت!"

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از sevenmax :
سلام
تمام مراحل به خوبي انجام مي شود صداي در حال Connect نيز به گوش مي رسد ولي بعد چند لحظه با پيغام No Answer مواجه مي شوم.
خوب این که میگه جواب نمیده احتمالا مشکل از سیستم راه دوره و یحتمل گزینه ی wait for a call رو علامت نزدن.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از electronic :
خوب این که میگه جواب نمیده احتمالا مشکل از سیستم راه دوره و یحتمل گزینه ی wait for a call رو علامت نزدن.
آخه دوستمون ميگه صداي كانكت شدن رو ميشنوه پس به نظر ميرسه گزينه انتظار براي تماس فعال شده.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از daftarekhaterat :
آخه دوستمون ميگه صداي كانكت شدن رو ميشنوه پس به نظر ميرسه گزينه انتظار براي تماس فعال شده.
اینم خودش حرفیه.لابد همون طور که گفتی پروتکلشون فرق داره.به طور پیش فرض که از پروتکل Standard CE استفاده میشه شاید هم تنظیمات مودم مقصد (از لحاظ فشرده سازی و ...) با هم همخونی نداره.

pezhman125

Registered User
لایک‌ها
0
دقيقا همينطوره... sevenmaxجان بايد طرف مقابلت گزينه wait for a call رو زده باشه، و بعد شما تماس بگيري...
Ok؟ حله؟...

بالا