• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل تو نوكيا 5800

aydin63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزيزان خسته نباشيد من 6ماهي ميشه كاربر 5800 شدم جديدا يكم حالش بهم خورده سر خود boot ميشه وچراغ هشدار سفيدشم گاهي هميشه خاموشه گاهيم بعد لاك كردنم كم سو روشن ميمونه با 7370 ريست كردم درست نشد ممنون ميشم راهنماييم كنيد

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سلام عزيزان خسته نباشيد من 6ماهي ميشه كاربر 5800 شدم جديدا يكم حالش بهم خورده سر خود boot ميشه وچراغ هشدار سفيدشم گاهي هميشه خاموشه گاهيم بعد لاك كردنم كم سو روشن ميمونه با 7370 ريست كردم درست نشد ممنون ميشم راهنماييم كنيد
سلام
دوست عزیز گوشی رو آپدیت کردی؟ (اگر آپدیت نکردی این کار رو انجام بده به احتمال زیاد مشکل برطرف میشه)

aydin63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه آپديتش نكردم ولي فيرمور خودش v50هستش!
روشن موندن چراغ سفيدش مشكل نرم افزاريه يا سخت افزاري

ferym

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی میدونه وقتی گوشی(5800)را وقتی باتریش فول نباشه فلش بزنی چه مشکلی پیش میاد؟؟؟؟؟؟/
کمکم کنید لطفا!!!!!!!!!:(:(:(:eek:

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
کسی میدونه وقتی گوشی(5800)را وقتی باتریش فول نباشه فلش بزنی چه مشکلی پیش میاد؟؟؟؟؟؟/
کمکم کنید لطفا!!!!!!!!!:(:(:(:eek:
اگه خودتون از طریق نت بروز رسانی کنید خوب اشکال داره و اگه بخواهید با جف فلش کنید مشکلی نداره
نه آپديتش نكردم ولي فيرمور خودش v50هستش!
روشن موندن چراغ سفيدش مشكل نرم افزاريه يا سخت افزاري

دوست عزیز اون چراغ سفید وقتی تماس ناموفق و یا اس ام اس جدیدی داشته باشید روشن میشه و پس از بررسی باید خاموش بشه .

در ضمن میتونید از فریمر های کوک شده استفاده کنید که خیلی عالی هستند .

آپدیت 5800 از طرف نوکیا قطع شده و الان جدیدترینش ورژن 60 هست که میتونید بروز رسانی کنید.

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
بهترین روش 5 تومان میدی یه فلش میزنه برات اوکی میشه

بالا