• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل جديد با مودم

peyman13618

Registered User
لایک‌ها
0
ديشب من dc شدم بعد هركاري كردم موقع شماره گيري خطاي line is busy ميداد. با يه اكانت ديگه كانكت شدم اوونم همين خطا رو ميداد بعد شك كردم با تقريبا 20 تا شماره اينترنت هوشمند كه داشتم تست كردم باز همين مشكل بود. گفتم شايد xp مشكل پيدا كرده رفتم تو 98 اونجا هم همينطور بود. جاي اسلات مودم رو عوض كردم يه بار كانكت شد بعد از يه دقيقه باز dc شد و اشغالي ميزد. يعني اين حدودا 25 تا شماره همزمان اونم ساعت 2 شب با هم اشغال بودن ؟؟؟ اونم به مدت 1 ساعت؟؟ كسي چيزي بنظرش مياد؟؟ ميتونه اشكال از مودم باشه؟؟
من كه گيج شدم.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
آيا همون زمان که دچار مشکل اشغالي خط شده بوديد، با تلفني که به همون خط وصل باشه امتحان کرديد يک شماره اي را بگيريد ببينيد بوق آزاد مي زند يا نه؟ اينو براي اين ميگم چون يه بار چيزي شبيه به مشکل شما برام پيش اومد که هر چي اکانت هاي مختلف رو شماره شونو ميگرفتم جز بوق اشغال چيز ديگه اي نبود، گوشي تلفن رو برداشتم گفتم نکنه خط قطعه ولي بوق آزاد ميزد، امتحاني 119 رو گرفتم ديدم بوق اشغال مي زنه، گفتم شايد واقعا اشغاله و يه شماره ي ديگه رو گرفتم (خط ديگري که دارم)، ديدم اونم اشغاله! هر چي شماره ي دوست و آشنا به فکرم مي رسيد رو گرفتم، ديدم اونام اشغال مي زنند!! خلاصه تا فردا صبحش اوضاع همينجوري بود و از طريق خرابي تلفن هم به جايي نرسيديم، مسؤول تلفن ساختمون هم چيزي دستگيرش نشد! آخرش فرداش مامانم پاشد رفت مخابرات منطقه که آقا اين چه وضعشه و معلوم شد يه سوئيچ نميدونم چي چي گير کرده بود و آزاد نشده بود و اين اوضاع رو براي ما درست کرده بود (پيش شماره ي 821 بود).

شايد براي شما هم چنين مشکلي پيش اومده بوده و بعدش خودش خود بخود رفع شده (اگه شده!). در هر صورت اين تجربه ي من بسيار خوش شانس در موردي مشابه بود!!

.

peyman13618

Registered User
لایک‌ها
0
الان که وصل شده الحمدلله. ولی دیشب حالمو گرفت اساسی. مودم رو بردم جای دیگه تست کردم جواب داد. خداکنه مخابراتی بوده باشه. باید اگه باز این مشکل پیش اومد روش شما رو اجرا کنم. از راهنمایی شما هم سپاسگزارم

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
خواهش مي کنم، اميدوارم که ديگه چنين مشکلي براتون پيش نياد چون واقعا اعصاب خوردي و دردسرهاي زيادي رو باعث ميشه.

در ضمن فکر کنم در چنين مواردي اگه شماره ي سرور آي اس پيي رو که براي اتصال به اينترنت دايل مي کنيد و بوق اشغال مي شنويد، به جاي مودم با تلفن به عنوان يک شماره ي معمولي هم بگيريد (اگر خط درست باشه البته!) تا ببينيد که آيا باز هم بوق اشغال مي زنه يا صداي جيغ و بوق و سوت (!!) شنيده ميشه خودش ميتونه شايد کمک کننده باشه که اياد از مودمه يا سرويس دهنده است يا خط خرابه!!

بالا