• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل جديد با وردپرس ( سايت داغون شده )

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
با سلام به همه دوستان امروز بعد از 24 ساعت وارد پنل شدم همه چيز عادي وقتي رفتم پست بزنم ديدم قسمت دسته بندي نيست و تو قسمت دسته بندي هم حتي " دسته بندي نشده " را هم نشان نميداد

رفتم تو قسمت نوشته ها برچسب تمام پست هام حذف شده و دسته بندي هم از بين رفته

عاغا چرا اينجوري شده فقط خودم مدير هستم كسي دسترسي نداره

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
اين ارور رو هم موقع آپلود فايل دريافت ميكنم

پرونده خالی است. لطفاً پرونده‌ای قابل قبول بارگذاری کنید. این خطا ممکن است به‌خاطر غیرفعال کردن بارگذاری پرونده‌ها در php.iniه شما باشد٬ یا به‌خاطر تنظیم کردن post_max_size کوچک‌تر از upload_max_filesize در php.ini.

sergio7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
احتمالا جدیدن وردپرس خودتون رو آپدیت کردید،خیلی هایی که آپدیت کردن این مشکل رو داشتن.احتمالا میتونی بگی بکاپ سایتت رو برگردونن

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
با سلام به همه دوستان امروز بعد از 24 ساعت وارد پنل شدم همه چيز عادي وقتي رفتم پست بزنم ديدم قسمت دسته بندي نيست و تو قسمت دسته بندي هم حتي " دسته بندي نشده " را هم نشان نميداد

رفتم تو قسمت نوشته ها برچسب تمام پست هام حذف شده و دسته بندي هم از بين رفته

عاغا چرا اينجوري شده فقط خودم مدير هستم كسي دسترسي نداره

برای منم همچین اتفاقی افتاد به پشتیبانی هاست تیکت زدم گفتن دارن دیتابیس رو آپدیت میکنن و 2 دقیقه دیگه درست میشه,که بعد 2 دقیقه دیدم بله درست شد(من سکته ناقص رو زده بودم)
به پشتیبانی هاست اطلاع بده

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
الاوه بر دسته بندی ، برچسب ها و مطالب هم امکان داره نمایش داده نشن و این به خاطر همون سرور دیتابیس سایت هست ( معمولا توی یه سرور سایت و تو یه سرور دیگه دیتابس ها رو میزبانی میکنن )

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
با تشكر از همه دوستان بله خودم هم با پشتيباني صحبت كردم همين رو گفتن

عاغا از همه تشكر ميكنم

اين وردپرس 3.8 چه موقع ميخواد فارسي شه انجمن كه ديگه فعال نيست

بالا