• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل حرف ك در ويندوز 2000

sajad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
من يك برنامه advanced search روي50000 ركورد نوشته ام كه قابليت مرتب سازي هم دارد اين برنامه به طور كامل روي ويندوز xp كار مي كند ولي برروي ويندوز 2000 حرف ك تايپ مي شود ولي در داخل بانك اطلاعاتي جستجو نمي شود ، يعني مثل اين است كه شما حرف ك را اصلا تايپ نمي كنيد ، يعني در جستجو منظور نمي شود . خوشحال مي شوم اگر به من كمك كنيد . :?:

mmb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sajad :
باسلام
من يك برنامه advanced search روي50000 ركورد نوشته ام كه قابليت مرتب سازي هم دارد اين برنامه به طور كامل روي ويندوز xp كار مي كند ولي برروي ويندوز 2000 حرف ك تايپ مي شود ولي در داخل بانك اطلاعاتي جستجو نمي شود ، يعني مثل اين است كه شما حرف ك را اصلا تايپ نمي كنيد ، يعني در جستجو منظور نمي شود . خوشحال مي شوم اگر به من كمك كنيد . :?:

سلام

من هم اين مشكل رو دارم اما يه جور ديگرشو. در داخل جدول كلمه مثلا "كودك" را درج مي كنم ولي وقتي اين كلمه رو در سایت میبینم به این شکل است : "ک ودک".
دوست عزیز فکر کنم اگر کلمات رو به شکل دوم "ک ودک" جستجو کنید جواب بگیرید.
نمی دونم هیچ جوری تونستم کمکت کنم یا نه! در هر صورت چیزی که به ذهنم رسید گفتم. اگه تست کردی نتیجه اش رو لطفا بگو. :cool:

بالا