• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل در ارتقا به ورژن 3.2 --- Can't locate MT/Bootstrap.pm

aliasghar7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

در نصب نسخه جديد ام تي براي من و بعضي افراد مشكل پيش اومده و بحثي در فروم خود سايت موويبل تايپ از ديروز به راه افتاده ولي هنوز كسي موفق به حل مشكل نشده. از اونجايي كه من ديدم از اين خارجي ها كاري برنمياد :D و مويبيل تايپ سيستم بومي ايران محسوب ميشه ! گفتم كه مشكل رو اينجا هم مطرح كنم تا شايد خارجي ها هم از ما ياد بگيرند !!!

اصل قضيه رو مي تونيد اينجا بخونيد :

http://www.movabletype.org/support/index.php?act=Search&CODE=01

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
لينكي كه دادي اشتباهه. در هر صورت من بدون مشكل از نسخه هاي قبلي 3 با نسخه 3.2 ارتقا دادم.

aliasghar7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب مشکل اینجاست که موقع اجرای فایل mt-upgrade.cgi با error مواجه میشوم این پیغام :

CGI Error
The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers. The headers it did return are:

Can't locate MT/Bootstrap.pm in @INC (@INC contains: lib c:/Perl/lib c:/Perl/site/lib .) at D:\hshome\mysite.com\cgi-bin\mt\mt-upgrade.cgi line 11.
BEGIN failed--compilation aborted at D:\hshome\mysite.com\cgi-bin\mt\mt-upgrade.cgi line 11.

سرور از نوع ویندوز با IIS 5.00 هست. آپلود فایل ها هم هیچ مشکلی نداره ( ضمنا تنضیمات هم کاملا درسته من خودم این ورژن رو روی سرور یونیکس و ویندوز کامپیوتر خودم نصب کردم ). تونستم با یکی از developer های ام تی تماس بگیرم و اون گفت احتمالا IIS مشکل داره. البته من چون به چند تا سرور مشابه از یه شرکت درسترسی دارم روی اونا هم تست کردم و همین مشکل وجود داشت. غیر از من چند تا خارجی دیگه هم پیدا شدن که این مشکل رو دارن. ضمنا ورژن IIs اونا هم 5 بود. من روی IIS 5.1 تونستم نصبش کنم .

یه چیز جالب هم متوجه شدم. وقتی که mt-check رو اجرا میکنم. تمام موارد مورد نیاز رو نصب شده اعلام میکنه ولی در اخر اون پیغام رو که همه چیز اماده برای نصبه رو نشون نمیده !

aliasghar7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حلش کردم. -------------------------------------------------- close

بالا