• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل در ارسال كامنت (از نوعي ديگر!!!)

capricorn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام!
مشکلی در قسمت ارسال کامنت موبایل تایپ داشتم که اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم!مشکل از اونجا شروع شد که من موبایل تایپ 2.6 رو ارتقا دادم به 3.1 بعد از این آپگرید متاسفانه دیگه کامنتها بدون اجازه من به صفحه اصلی ارسال نمیشه!تنظیمات لازم رو هم که همانند اون تو یک از مقالات همین بخش هم نوشته بود رو انجام دادم!ولی باز هم مشکل حل نشد!اقا نوید لطف کردن یکبار دیگه تنظیمات رو نگاه کردن و تایید کرد که تنظیمات قسمت کامنت درسته!ولی باز مشکل وجود داره!و کامنتها بعد از فشردن دکمه ارسال حتی بدون اینکه پیامی بده مبنی بر اینکه کامنت شما باید اول چک بشه به صفحه اول نمیره!
حتی برای امتحان این گزینه رو هم فعال کردم ولی باز هم هیچ پیامی نداد!
Enable Unregistered Comment Moderation
--------------
خلاصه که مشکل ما اینه اگه کسی بتونه حلش کنه ممنونش هستم!
راستی میخواستم بدونم ممکنه این مشکل واسه بد آپلود شدن فایلهای جدید باشه؟یا ربطی نداره؟!و اگه ربط داره کدوم فایلها مربوط به کامنت هست؟!
راستي يادم رفت رو كامپيوتر خودم به همين طريق اپگريد كردم ولي چنين مشكلي پيش نيومده! :wacko:
باز هم مرسی.
http://ourdays.ws
:(

capricorn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هيچكي نبود مشكل منو حل كنه؟بابا!!!كسي نميتونه حتي يك راهنمايي كوچك بكنه؟! :wacko:

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
خب من این دو روزه درگیر انتقال فروم بودم. یه همچین مشکلی یکی دیگه هم داشت. بعد از کلی اکتشاف فهمیدیم که MTBlackList این مشکل رو ایجاد می کرده.
احیانا شما هم BlackList داری؟ باید اونم Upgrade بشه. یا اینکه اصلا غیر فعال بشه. البته من هنوز فرصت نکردم Upgrade کنم ببینم با این کار مشکل حل میشه یا نه.

capricorn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا احسان واقعا دستتون درد نكنه با غير فعال كردن blacklist مشكل حل شد!از راهنمايي شما ممنون! :blush:

بالا