• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل در اكسپورت از بلاگر- همه پست ها اكسپورت نمي شوند!

Tazeh_kar!

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همه دوستان...

من مراحل اكسپورت را در بلاگر انجام دادم (با استفاده از راهنماي خود بلاگر) و همه چيز به خوبي پيش رفت، تعدار روزها را هم روي 999 تنظيم كرده بودم، البته وبلاگم 968 روز قدمت دارد! و خوب بعضي روزها هم بيشتر از يك پست وجود دارد... وقتي فايل خروجي را باز مي كنم چيزي در حدود 600 روز را فقط اكسپورت كرده!

كسي تا به حال با چنين مشكلي برخورد كرده؟ و آيا راه حلي هست؟ من به خود بلاگر هم ايميل زدم كه بعد از چند روز هنوز جوابي نداده اند!

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
تعداد روزهات بالاست. ميشه كلك هم زد.
مثلا همين فايل رو كه ميگي 600 كيوبايته ببين تا چه پستي هست؛ بعد تا اون پست رو پاك كن و دوباره اكسپورت بگير. وقتي بقيش اومد اون هم ميره تو يه فايل ديگه.
جفتش رو با هم آپلود كن واسه اينپورت؛ حل بايد باشه قضيه.

Tazeh_kar!

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از azemati :
تعداد روزهات بالاست. ميشه كلك هم زد.
مثلا همين فايل رو كه ميگي 600 كيوبايته ببين تا چه پستي هست؛ بعد تا اون پست رو پاك كن و دوباره اكسپورت بگير. وقتي بقيش اومد اون هم ميره تو يه فايل ديگه.
جفتش رو با هم آپلود كن واسه اينپورت؛ حل بايد باشه قضيه.

سلام آقا، فكر مي كني به غير از اين راهي نيست؟ يك كم پاك كردن اين همه پست زمان مي بره! تا جايي كه من مي دونم بلاگر امكان ايمپورت نداره، پس اگه اينكارو بكنم عملا بايد وبلاگ بلاگر رو پاك كنم نه؟
ممنون

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
حالا این وبلاگ سه ساله ی شما کجاست؟ لینک بدین

Tazeh_kar!

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Shahedr :
حالا این وبلاگ سه ساله ی شما کجاست؟ لینک بدین

خوب اينم حرفيه!... چشم

وبلاگ مورد نظر وبلاگ گروهي فانوس هست. اينم لينكش: <a href="http://fanus.blogspot.com/"target="_blank"> فانوس </a>

كس ديگه اي تجربه اي در اين زمينه نداره؟ ...

Tazeh_kar!

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان ديگر هيچكس ايده اي نداره؟! انگار هيچ راهي نيست!! :(

بالا