• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل در رابطه با نصب php-nuke

navidweblog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من اين php-nuke روی دو تا از سايتهای مجانی نصب کردم یکیش رو روی www.coolfreepages.com و اون یکیش روی www.lycos.co.uk ولی توی هر دوتاش یه مشکل رو دارم و اون اينکه وقتی يک کاربر جدید میخواد ثبت نام کنه وقتی کلید finish رو ميزه فقط مينويسه _ERROR فقط همين و کاربر هم ثبت نام نميشه. من فکر ميکنم مشکل از اينه که php-nuke نميتونه به کاربر جديد ای میل بفرسته. من هم ورژن 5.3 و هم 6 رو امتحان کردم ولی هر دو همينطوری هستند. من با phpmyadmin همه ديدا بيسهايی رو که لازم هست ساختم و فکر نميکنم از اين نظر مشکلی وجود داشته باشه. آقا احسان شما ميخوايند اين سيستم ها گسترش پيدا کنن حالا وقتشه :) .

Neverhood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خب حقيقتش من هم چند روزه دارم با اين Nuke-php سر و كله ميزنم اما زياد سر در نياوردم. من از احسان عزيز ميخوام كه گسترش اين جور سايتها رو جدي تر بگيره و به ما كمك كنه كه بتونيم همچين چيزي رو به كار بگيريم. من مشتاقانه منتظرم راهنمايي هستم.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
نويد جان حتما DataBase ها رو درست راه انداختي كه كل سايت كار ميكنه... فقط باز هم تنظيمات خود DataBase رو توي فايل Config.php چك كن حتما...
در مورد مشكل اون Error درست حدس زدي... اشكال از تنظيمات ايميل است. من تاحالا از Lycos فضا نداشتم. بايد بيني تنظيمات دقيق براي ايميل اون فضا چيه...
چون سرويسدهنگان فضا ، هر كدوم تنظيمات مخصوص به خودشون رو دارن...
در ضمن اگه باز هم سوال داشتي همينجا بنويس...
چاكريم...

navidweblog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام آقا احسان از جوابت ممنونم لطفا اگه ميشه برام تنظيمات e-mail همين سايت خودت رو برام بنويس تا راجع به اين تنظيمات يه ايده ايي پيدا كنم ممنونم.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
تنظيمات سايت من خيلي خاص است و اصلا به خاطر Security يه سري فرقهاي زيادي داره كه گفتن اونا هيچ كمكي به شما نميكنه...
ولي به صورت خيلي عمومي بگم كه توي بعضي قسمتهاي اين سيستم فرستادن ايميل داره. از جمله قسمت ثبت نام... كه بايد بري توي فايلهاي و تنظيمات رو اگه لازمه تغيير بده. براي مثال همين رجيستر كردن توي اين فايل:
modules/your_account/index.php

چندين جاي مختلف از تابع ()mail استفاده كرده... كه بايد از اسم function ها و توضيحاتي كه توي خود فايل هست تشخيص بدي كه كدوم مربوط به كجاست...
مثلا توي تابع FinishNewUser توي همين فايل (تابع چهارم از بالاي صفحه فكر كنم) وسطهاي تابع يه جا به فرستادن ايميل ميرسه:
[code:1]

mail($email, $subject, $message, "From: $fromnReturn-Path: $fromnX-Mailer: PHP/" . phpversion());

[/code:1]
كه اين خط رو بسته به تنظيمات سرويس دهنده بايد تغيير بدي... چون خيلي از سرويس دهنده ها واسه دستورات ايميل يه سري محدوديتها ميذارن كه ملت استفاده بد نكنن. اينم يا بايد بري توي راهنماشون بخوني يا اينكه بهشون ايميل بزني و بپرسي...

يه چيزي بگم. سخت ترين قسمت نصب PHP-Nuke همين تنظيم ايميلش است. بقيه كار خيلي آسونه... اگه علاقه داري ادامه بده و مايوس نشو...

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
ببينيد phpnuke برای فرستادن email به کاربران از تابع mail مربوط به php استفاده می کنه. این تابع بر روی تمام نسخه های php وجود داره ولی سایتها می تونند اون رو ببیندند و دسترسی کاربران را به اون قطع یا محدود کنند.
با توجه به اینکه اغلب نامه های spam و ویروسها از همین روش فرستاده می شن (چون با استفاده از این دستور شما می تونید از هر آدرسی که می خواهید email بزنید، یعنی من می تونم حتی from رو بزنم [email protected] یا هر چیزی که دلم می خواد و هیچ محدودیتی نیست و گیرنده نامه فکر کنه که نامه از مثلا admin سایت یاهو فرستاده شده) بنابراین اغلب سایتها مخصوصا اونهایی که مجانی فضا در اختیار کاربران می گذارند این تایع رو از کار انداخته اند بنابراین سعی کنید Host تون رو عوض کنید.
در مو رد coolfreepages.com که مطمئنم این تایع بسته است ولی لایکوس رو نمی دونم.

navidweblog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام knowhow عزيز از راهنماييت ممنونم ميخواستم بپرسم شما هيچ سايت مجاني رو سراغ داريد كه تابع mailش باز باشه؟

Neverhood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان ميخواستم ببينم ميشه كلا درباره اين سيستم براي اداره يك سايت مفصلتر صحبت كنيم؟ من يه موضوع جديد با عنوان سايتهاي دايناميك مثل همين سايت باز كردم. اميدوارم دوستاني كه در اين زمينه تجربه دارن اونجا رو بصورت يك بحث آموزشي براي تشكيل يك همچين سيستمي افتتاح كنن.

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
من برات نصب ميكنم اكه انقدره مشل هست .... يه ميل به من بزن
[email protected]

saman_sweden

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اين php-nuke روی دو تا از سايتهای مجانی نصب کردم یکیش رو روی www.coolfreepages.com و اون یکیش روی www.lycos.co.uk ولی توی هر دوتاش یه مشکل رو دارم و اون اينکه وقتی يک کاربر جدید میخواد ثبت نام کنه وقتی کلید finish رو ميزه فقط مينويسه _ERROR فقط همين و کاربر هم ثبت نام نميشه. من فکر ميکنم مشکل از اينه که   php-nuke نميتونه به کاربر جديد ای میل بفرسته. من هم ورژن 5.3 و هم 6 رو امتحان کردم ولی هر دو همينطوری هستند. من با phpmyadmin همه ديدا بيسهايی رو که لازم هست ساختم و فکر نميکنم از اين نظر مشکلی وجود داشته باشه. آقا احسان شما ميخوايند اين سيستم ها گسترش پيدا کنن حالا وقتشه :) .

عجیبه تو این مدت >ه اید دوستمون این پیام را داده >سی پیدا نشده به دوستمون پاسخ درستو حسابی بده

دوست عزیز اشکال کارشما توی تنظیمات است میری تو قسمت مدیریت . بعدش تنظیمات اونقسمت شما باید سایتتان را درست تنظیم کنید تاکاربر جدید بتئنن ثبت نام کنند

بالا