• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل در فايرفوكس

REZA_PA48

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
من چند تا مشکل با مرورگر فایرفوکس ورژن 1.0.4 دارم.خواستم اینجا بگم شاید کسی بتونه کمک کنه.
مثلا من شب می رم تو سایت forum.persiantools.com . صبح اگه بخوام از تو مرورگرم تو حالت آفلاین سایت رو ببینم باید حتما از منوی فایل گزینه ورک آفلاین رو انتخاب کنم. وگرنه اگه انتخاب نکنم و آدرس سایتو بزنم می گه : نمی تونم پیدا کنمو آدرسو چک کن...... و دیگه هم اگه حتی ورک آفلاین و انتخاب کنم نشون نمی ده
یکی دیگه هم اینکه اگه تو دسکتاب سرچ گوگل یه جیز سرچ کنم که تو نتایج جستجو Webhistory هم باشه و روش کلیک کنم بازم همن ارورو می ده ولی اگه حالت کش رو انتخاب کنم نشون می ده
نمی دونم چیکار کنم.
در ضمن من تو مرورگرم history رو گذاشتم 100 روز .کشم هم زیاد کردم. Saved form information رو هم علامت زدم. تو کوکی ها هم Allow site to set cookies رو علامت زدم.

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
شما کدوم نوع از سایت ها رو میخواید به صورت OFFLINE ببینید چون بعضی از سایت ها رو نمیشه در حالت OFFLINE دید مثل همین فروم

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
البته مشکل اصلی جای دیگه است با Firefox وقتی به اینترنت وصل نیستید در حالت غیر Offline سایتی رو بخواید ببینید پیغام خطا می ده و از cache هم پاک می شه، این دیگه چیزیه که باید بهش عادت کرد البته شاید در آینده اینقدر با ویندوز هماهنگش کنن که بفهمه وصل هستیم یا نه و از این مشکلات پیش نیاد.
جریان Google Desktop Search هم درست نفهمیدم.
موفق باشید

REZA_PA48

Registered User
لایک‌ها
4
درمورد Google desktop search چطور؟

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
به نقل از irgamer :
البته مشکل اصلی جای دیگه است با Firefox وقتی به اینترنت وصل نیستید در حالت غیر Offline سایتی رو بخواید ببینید پیغام خطا می ده و از cache هم پاک می شه، این دیگه چیزیه که باید بهش عادت کرد البته شاید در آینده اینقدر با ویندوز هماهنگش کنن که بفهمه وصل هستیم یا نه و از این مشکلات پیش نیاد.
جریان Google Desktop Search هم درست نفهمیدم.
موفق باشید
علی جان این مشگل با opeera هم بعضی وقت ها پیش میاد!
نمی دونم حالا این بخاطره اون سایت هست یا مشگل نرم افزاری

چون این مشگل رو من بعضی وقتها دارم

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
ببخشید من این تاپیک رو گم کرده بودم!
به نقل از reza_pa48 :
درمورد Google desktop search چطور؟
همانطور که گفتم درست نفهمیدم منظورتونو :)
به نقل از tsotodeh :
علی جان این مشگل با opeera هم بعضی وقت ها پیش میاد!
نمی دونم حالا این بخاطره اون سایت هست یا مشگل نرم افزاری
چون این مشگل رو من بعضی وقتها دارم
منم منظورم همه سایتها نبود بعضیا عمدی یا غیر عمدی در Offline مشکل ایجاد می کنن اما Firefox خودش هم مورد داره.
موفق باشید

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
آهان!
آره بعضی سایت ها با استفاده زا یکسری javasc این کار رو میکنن

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
لامصب همه چيزش خوبه غیر از آفلاینش و سرچ توی آفلاینها. اینم حل کنه دیگه هیچی از اکسپلورر کم نداره

cafe_ray

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميتوني از Netscape8.2 استفاده كني :f34r:

cafe_ray

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البتهFire fox و Netscape با بعضي از سايتهاي ايراني موجل دارندكه مشكل از سايتهاي وطنيست :blink:

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
Netscape مشکلات Firefox و IE رو با مشکلات خودش به همراه میاره بنابراین انتخاب چندان مناسبتری نیست!
موفق باشید

بالا