• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل در فتوشاپ cs يا از اسكنر يا چي ؟؟!!

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خيلي عجيبه كه من وقتي دارم صفحه اي رو اسكن ميكنم بعد از اسكن كردن موقع ايمپورت كردن فايل در فتوشاپ زمان بسيار زيادي طول ميكشه ( اخيرا ) و فكر كردم لابد اسكنر مشكل پيدا كرده كه با يك دستگاه سوسك نسبت به دستگاه خودم امتحان كردم ولي فورا بعد از اسكن فايل رو وارد فتوشاپ كرد . بعد فكر كردم شايد مشكلي در دستگاه خودم هست همه چيز رو چك كردم ولي به هيچ چيز خاصي برنخوردم جز اينكه موقع ايمپورت شدن فايل از اسكنر به فتوشاپ يك دفعه فتوشاپ cpu رو پر ميكنه !!! . كلي ( در مورد فايل با حجم بالا ) طول ميكشه تا لود بشه !

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پس چرا روي يك كامپيوتر درپيت درست كار ميكرد :blink: ؟
منظورتون تمپ اش هست ؟ كلا فكر ميكنيد اشكال از چي هست ؟ پورت اسكنر هم usp ‌است و فقط هم اسكنر وصله و اينجوري نيست كه بگم مثلا با پرينتر يا ... كانفليكت كرده و دستگاه هم در همه موارد سرعتش با وجود برنامه هاي سنگين خيلي خوبه و ديگه اينكه قبلا اين مشكل نبود ! آيا پلاگيني بايد نصب بشه ؟
:(

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ميگما اين مشكل من يه جورايي ضروري و فوريست ها ! چشم به راه ياري سبزي تون هستم .
مرسي از همه دوست جون ها .

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از fireboy8766 :
درايور ها و نرم افزار هاي مرتبط با اون رو remove و دوباره نصب كردين تا به حال؟

اسكنر رو بله و اتفاقا همين طوري مثل آدم نصب نميشه بايد manual كاري ! بشه ولي فتوشاپ رو نه .و اسكنر هم hp هستش كه ميگم درايورش همين طوري با سي دي يه خودش بطور عادي نصب نميشه ولي مسيله اينجاست كه تازه اينجوري شده و 2 ساعت طول ميكشه تا 1 اسكن شده ! در فتوشاپ لود بشه
me هم اسبي يحتمل! همه چيز شوت ميشه تو خيابون ( اينو گفتم بلكه بترسه درست شه )
درايو تمپ اش هم كه دوست جون بالاتري گفت من پرسيدم فقط ميدونستن كه اگه همون جاي اصلي يه خودش باشه بهتره :blink:

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
الان دوباره يه remove و نصب مجدد انجام ميدم ببينم چي ميشه .

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
با نرم افزاري غير از فتوشاپ امتحان كنين. ببينين تفاوتي داره يا نه.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
اسكرچ ديسكتو جاشو عوض كن!!گاهن مخ آدمو وقعا ميسابه !! :hmm:
البته مسلما استاديد ولي يه بار عرض ميشه.
edit<preferences<Pluug-ins&scratch disk
بزار رو درايوهاي ديگه.
البته كاملا ممكنه كه مشكل از اين نباشه.ولي در هر صورت..... ;)

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از SherlockHolmes :
اسكرچ ديسكتو جاشو عوض كن!!گاهن مخ آدمو وقعا ميسابه !! :hmm:
البته مسلما استاديد ولي يه بار عرض ميشه.
edit<preferences<Pluug-ins&scratch disk
بزار رو درايوهاي ديگه.
البته كاملا ممكنه كه مشكل از اين نباشه.ولي در هر صورت..... ;)

اولن كه استادي از شماست شرلوك جان :) :) :)
دومن كه واه پناه بر خدا رو استارت آپ بود كه !!! :blink: :rolleyes:
سومن هم نداره
چهارمن الان اسكن كنم ببينم چي شد
پنجمن مرسي از شما و بالايي ها :)

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
اگه cs رو يه بار ديگه نصب كني هم بد نيست. اما با برنامه هاي ديگه هم اسكن كن ببين جواب ميده يا نه!! فقط به يك راه اكتفا نكن.

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دفي جان منظورت چه برنامه اي است ؟
شرلوك جان با عوض كردن اسكرچ .. ( اولين گزينه اش فقط ) و ريموو و نصب مجدد درايور اسكنر كمي بهتر شد ولي ممكنه لطف كني يك كم راجع به اين كه بهترين گزينه ها براي اين قسمت چيان و آيا بهتره كه بقيه رو none باشن يا درايو براشون مشخص بشه يه توضيحي بدي

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از fireboy8766 :
اگه cs رو يه بار ديگه نصب كني هم بد نيست. اما با برنامه هاي ديگه هم اسكن كن ببين جواب ميده يا نه!! فقط به يك راه اكتفا نكن.

اين رو ميزارم به عنوان آخرين راه چون بايد بگردم ببينم دفعه قبل چطور اينو كرك اش كردم ( يادم نيست دقيق ولي زجر ش زياد بود ! از نورتون هم بدتر بود !!! ) - راستي ممكنه بخاطر خالي كردن تمپ اصليم باشه ؟ چون تا جايي كه يادمه فتوشاپ يك فايل هايي رو اون تو اكستركت كرده بود كه پسوندشون تمپ نبود ولي من پاكشون كردم چون فكر كردم كه به هر حال هرچي هم اكستركت كرده بعد از نصب ديگه استفاده اي براش نداره
كلا مشكل بعد از اينه كه اسكنر كارش تموم ميشه و ميخواد فايل رو در كامپيوتر بخونه يه جورايي هنگ ميكنه و بايد كلي صبر كني تا فايل با رزولوشن مثلا 300 dpi لود بشه ( البته الان باز بهتر شده ولي بازم نرمال نيست )

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
ببين با اكثر برنامه هاي گرافيكي ميتوني اسكن كني مثل ACDSEE حتي خود ويندوز هم اينكار رو برات انجام ميده. خب البته تنظيمات كمتري در اختيارت هست.
در ضمن هيچوقت سعي نكن چند تا فايل بزرگ رو با هم باز كني. مثلا اگه 4 تا فايل 50 مگابايتي باز كردي و داري روشون كار ميكني دليل نميشه براش 200 مگ در نظر بگيري. شايد تمپ اين فايلها 500 مگ هم بشه.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از Azalia :
اين رو ميزارم به عنوان آخرين راه چون بايد بگردم ببينم دفعه قبل چطور اينو كرك اش كردم ( يادم نيست دقيق ولي زجر ش زياد بود ! از نورتون هم بدتر بود !!! ) - راستي ممكنه بخاطر خالي كردن تمپ اصليم باشه ؟ چون تا جايي كه يادمه فتوشاپ يك فايل هايي رو اون تو اكستركت كرده بود كه پسوندشون تمپ نبود ولي من پاكشون كردم چون فكر كردم كه به هر حال هرچي هم اكستركت كرده بعد از نصب ديگه استفاده اي براش نداره
كلا مشكل بعد از اينه كه اسكنر كارش تموم ميشه و ميخواد فايل رو در كامپيوتر بخونه يه جورايي هنگ ميكنه و بايد كلي صبر كني تا فايل با رزولوشن مثلا 300 dpi لود بشه ( البته الان باز بهتر شده ولي بازم نرمال نيست )
نسخه كرك شما هم جالب نيست!!

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از fireboy8766 :
نسخه كرك شما هم جالب نيست!!

وال لا چي بگم معمولا اين "آبي كامپيوتر" عادت نداره چيزي به دوست جون من بندازه ولي ممكنه كه نسخه بهتري اومده باشه چون خيلي وقته اين سي دي رو گرفتيم ولي اگه سي دي يه درست حسابي شو شركتي داده بگيد خيلي مرسي چون تقريبا مطمئن شده ام كه اشكال از فتو شاپ هست چون با 7 اين طوري نبود .

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
دفي جان منظورت چه برنامه اي است ؟
شرلوك جان با عوض كردن اسكرچ .. ( اولين گزينه اش فقط ) و ريموو و نصب مجدد درايور اسكنر كمي بهتر شد ولي ممكنه لطف كني يك كم راجع به اين كه بهترين گزينه ها براي اين قسمت چيان و آيا بهتره كه بقيه رو none باشن يا درايو براشون مشخص بشه يه توضيحي بدي
همه رو عوض كن.چون وقتي يكي پر ميشه ميره سراغ بعدي ولي اگه نان باشه پاي خرش تو گل گير ميكنه!!
والله تا اونجايي كه من يادمه اين فتوشاپ سي اس يه راه بيشتر نداشت واسه كرك اونم يه Dll بود كه بايد replace ميكردي!!نكته اينجاست كه من اولين باره ميبينم دي ال ال رو ميشه ريپليس كرد كه اونم از عجايبه!
ببين با اكثر برنامه هاي گرافيكي ميتوني اسكن كني مثل ACDSEE حتي خود ويندوز هم اينكار رو برات انجام ميده. خب البته تنظيمات كمتري در اختيارت هست.
در ضمن هيچوقت سعي نكن چند تا فايل بزرگ رو با هم باز كني. مثلا اگه 4 تا فايل 50 مگابايتي باز كردي و داري روشون كار ميكني دليل نميشه براش 200 مگ در نظر بگيري. شايد تمپ اين فايلها 500 مگ هم بشه.
شديدا تاييد ميشه!!

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
همه رو عوض كن.چون وقتي يكي پر ميشه ميره سراغ بعدي ولي اگه نان باشه پاي خرش تو گل گير ميكنه!!

والله تا اونجايي كه من يادمه اين فتوشاپ سي اس يه راه بيشتر نداشت واسه كرك اونم يه Dll بود كه بايد replace ميكردي!!نكته اينجاست كه من اولين باره ميبينم دي ال ال رو ميشه ريپليس كرد كه اونم از عجايبه!

شديدا تاييد ميشه!!

1. چمش مرسي
2. آريانپور صادراتي هم همين طوره و يك فايل به اسم riched32.dll داره كه بايد replace بشه تا مثل آدم كار كنه و 2 ماه بعد خراب نشه (‌البته فقط روي بعضي ويندوز ها و با replace كردن اين dll فونت هاش 3 سوت بازم مثل آدم درست ميشن )
3.نداره
4. ممنون از دفي جان ( البته من به سختي خودمو كنترل ميكنم كه حين ! كار با كامپيوتر 100 تا كار با هم انجام ندم )
5. در مورد 1 همه رو كه مثلا رو 4 تا درايو بزاري بعد اونجا تمپي چيزي ميسازه كه بعد از خروج از برنامه خودش پاك نشه ؟

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
خودش تمپ ها رو پاك ميكنه!مگر اينكه كامپيوترت رو زرتي بدون بستن فتوشاپ خاموش كني
يا فتوشاپ End task كني!اگر اين اتفاق افتاد تمپاش توي ريشه درايوه ميتوني ديليتش كني!
آريانپور صادراتي هم همين طوره و يك فايل به اسم riched32.dll داره كه بايد replace بشه تا مثل آدم كار كنه و 2 ماه بعد خراب نشه )
در ضمن تر ,آريانپور فتوشاپ صادر ميكنه!!! :blink: :blink: :blink:

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خودش تمپ ها رو پاك ميكنه!مگر اينكه كامپيوترت رو زرتي بدون بستن فتوشاپ خاموش كني
يا فتوشاپ End task كني!اگر اين اتفاق افتاد تمپاش توي ريشه درايوه ميتوني ديليتش كني!

در ضمن تر ,آريانپور فتوشاپ صادر ميكنه!!! :blink: :blink: :blink:

:lol:
خب خدا رو شكر كامپيليتل من اينقذه خوبه يه دكمه داره ميزنم خودش مثله آدم شات دان ميكنه
درود بر كيس هاي نكست

بالا