• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل در نمايش متن فارسي در هنگام بازبيني پست ها

experience

Guest
لایک‌ها
4
چرا وقتي يك نوشته را كه به فارسي مي نويسي بعد مي خواهي اديت ش كني در صورتي كه انكودينگ صفحه روي utf-8 هم هست ولي نمي تونه متن پست را كه به فارسي هست درست نشان بده. همين طور تايتل.
مشكل كجاست با وجود اين كه در صفحه اصلي كه آخرين 5 پست را نشان مي ده عنوان مطلب درست هست ولي در قسمت edit entry كه مي ري عنوان پست ها مثل زماني هست كه با انكودينگ ديگه داري يك متن يوني كد را مي بيني ؟
واقعا دچار مشكل شدم هرچي هم اينجا را گشتم ديدم همچين مشكلي قبلا گزارش نشده .
در ضمن من با دو تا سيستم جداي مووبل هم تست كردم. يكي با html area يكي بدون اون.

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب همه چيز بر ميگرده به mt.cfg اونو با يك اديتور باز كن و تنظيمات زيرو روش انجام بده:
NoHTMLEntities رو ارزش 1 بده و از جلوي اين عبارت علامت # رو هم بر دار.
PublishCharset رو هم ارزش utf-8 بهش بده و بازم علامت # رو از جلوش بر دار.
اميدوارم درست بشه ;)

experience

Guest
لایک‌ها
4
جناب بد جنس عزيز واقعا ممنون. مشكل از همون NoHTMLEntities بود. من قبلا PublishCharset را درست كرده بودم ولي اين را جايي نديده بودم.
مرسي
يك چيز ديگه محيط ام تي را طبق <a href='http://www.movabletype.org/docs/mtmanual_multilanguage.html' target='_blank'>دستور العمل خود مووبل تايپ</a> فارسي كردي ؟
چون من دقيقا همون كارها را مي كنم ولي تغييري نمي كنه.

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش خوشم نمياد فارسيش كنم از حس و حال ميفته و تا به حال هم نكردم. بنظرم بيكلاس مي شه !!!!(!!!! يعني چشمك در كويك ريپلاي)

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن كانترل اف 5 رو هم بزن ممكنه تغيير كرده باشه تو نمي بيني بازم چون كار سختي نبايد باشه فقط مودهاي اپلودش مهمه!!!!

experience

Guest
لایک‌ها
4
نه نمي دونم چرا نشد. بايد دوباره امتحانش كنم.
من هم با انگليسيش راحتم اين را براي اين مي خوام كه احتمال داره بخوام يك سرويس وبلاگ خصوصي با ام تي راه بندازم كه اگر فارسي باشه اونها راحتترند.
به هر حال ممنون

majkam1352

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقايون من همه اين كار ها را در mt.cgi انجام دادم اما صفحه اصلي و آرشيو مشكل نداره اما صفحه كامنت موقع بالا امدن يونيكد نميشه و بايد دستي يونيكدش كرد
امتحان كنيد:
http://www.majidkamali.com/w

بالا