• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل در وصل شدن به نرم افزارهاي P2P

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
با سلام

دوستان عزيز تا حدود 3 روز پيش كه اينترنت ها همه خراب شد من به راحتي به نرم افزارهاي Share وصل مي شدم كه حوالي ظهر سرعت ها خيلي كم شد بعد هم مدام قطع و وصل مي شد در همين مدت چند بار كامپيوتر و اين نرم ازارها را خاموش و روشن كردم كه بعد از آن به هيچ وجه نمي توانم به انها وصل بشم

تغييراتي كه فكر مي كنم به صورت اتفاقي دادم

1.نرم افزار emule كه به طور كلي كانكت نميشه فكر كردم شايد به طور اتفاقي فاير وال را فعال كردم كه كانكت نميشه (اين حدسم هم فكر كنم تا حدودي درست باشه چون هر دفعه كه وصل مي شم ازم ميپرسيد مي خواي بلاك كني يا نه ولي ديگه نمي پرسه ) براي رفع اين مشكل فاير وال را كاملا بستم ولي باز هم وصل نميشه البته شايد به اين هم ربطي نداشته باشه شايد جاي ديگري تغيير كرده كه اصلا ديگه لزومي نمي بينه بگه فايروال را فعال كنم يا نه؟

2. با نرم افزار ميكرو تورنت و آزي و بيت تورنت هم امتحان كردم ولي آنها هم وصل نمي شد در حالي كه فايل هاشون حتما كلي سيدر داره (حالا اگر فرض كنم ندارن حتي آپلود هم نمي كنه) براي ميكرو حتي پير هم در نظر نمي گيره

آيا ممكنه جايي را اتفاقي تغيير داده باشم
اصلا وصل نشدن اينها به همديگه ربطي داره؟
آيا ممكنه خودش تغييري داده باشه به طور خودكار مثلا براي حمايت از كامپيوتر به خاطر قطع و وصل زياد اينترنت

خواهش مي كنم راه حلي به من بگيد چون تعداد زيادي فايل دارم كه چندين ماه طول كشيده كه به استانه تمام شدن برسن و واقعا حيفه كه از دستشان بدم و در ضمن واقعا به اين نرم افزارها احتياج دارم

بلا از دقت و توجه تان خيلي ممنونم

mamiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند روزی هست که اینترنت مخابرات مشکل پیدا کرده و از لینک Backup دارن استفاده میکنن، ممکنه مشکل شما هم به خاطر همین موضوع باشه. مسئولین دیتا گفتن که تا فردا (جمعه) درست میشه، حالا شما هم صبر کن. البته من تست کردم emule من کانکت شد.

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام
ممنون از توضيخاتتون من داشتم فكر مي كردم ميشه نتظيماتم را با شما كه تونستيد كانكت بشيد چك كنم؟ شايد يه جاي كارم خراب شده باشه. چون در عين خاموش كردن فاير وال كلي هم گزينه هاي ميولم را تغيير دادم ولي نشد كه نشد. تازه اين فقط مشكل ميول نيست بقيه نرم افزارهاي p2p ام هم كار نمي كنن در بهترين وضعيت تعداد peer ها را ميكرو تورنت نشان ميده همي،ن هيچ عكس العمل مفيدي ازشان نشان داده نمي شه!

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام
يك سوال جديد
هيچ كدام از دوستان اين مشكل را با اينترنت ADSL پارس انلاين دارن؟
شريك ADSL من هم كه از همين خط استفاده مي كنند با يك كامپيوتر ديگه همين مشكل را دارند ممكنه از شركت خدماتي باشه؟ مثلا با نرم افزاري دسترسي نرم افزارهاي P2P را تا زمان درست شدن خطوط مخابرات مسدود كرده باشن؟

بالا