• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل در 66جواد

ARISH

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوستان من چطوري ميتونم فايل هاي Mp3 را روي زنگ گوشي 6600 بگزارم اصلا نميشه قبلا كه پخش هم نميكرد يه برنامه يولترا امپيتري ريختم خوند ولي نميشه روي زنگ گوشي گزاشت ممنون

يه مشكل ديگه براي گوشي 6600 پيدا شده و اون اينكه نمتونم بلوتوث هاي دريافتي را بگيرم رم 256 است كه 129 تاش پره بقيه خالي حافظه تلفن هم 4مگ است

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
سلام دوستان من چطوري ميتونم فايل هاي Mp3 را روي زنگ گوشي 6600 بگزارم اصلا نميشه قبلا كه پخش هم نميكرد يه برنامه يولترا امپيتري ريختم خوند ولي نميشه روي زنگ گوشي گزاشت ممنون

دوست عزیز این گوش ام پی تری رو به عنوان زنگ قبول نمیکنه فقط پلی فونیک و منو فونیک رو قبول میکنه شما ام پی تری مورد نظر رو به فرمت wav کانورت کنید مشکلتون حل میشه....:cool:

ARISH

Registered User
لایک‌ها
72
دوست عزیز این گوش ام پی تری رو به عنوان زنگ قبول نمیکنه فقط پلی فونیک و منو فونیک رو قبول میکنه شما ام پی تری مورد نظر رو به فرمت wav کانورت کنید مشکلتون حل میشه....:cool:

آخه فرمت wav را هم كه قبول نميكنه و پخش نميكنه تازه خيلي از همين mp3 هارو هم نمتونم بلوتوث كنم پيغام خطا ميده:(

hadi ezhdeha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تو یه سایت دیدم که یه برنامه بود واسه این کار.

این سایتارو نیگا کن: www.ir-tci.org www.mobilestan.net

ARISH

Registered User
لایک‌ها
72
يه سوال هم در مورد K750I داشتم نميشه يه جوري باهاش زنگ بزنم كه شمارم نيفته يا ناشناس بيفته خيلي برام مهمه بعد من تا چند ساعت ميتونم مدام باهاش موزيك گوش بدم امروز 1 نيم نشستم موزيك گوش دادم شارژش از 86 درصد شد 20 درصد!!!!!!!:wacko:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
يه سوال هم در مورد K750I داشتم نميشه يه جوري باهاش زنگ بزنم كه شمارم نيفته يا ناشناس بيفته خيلي برام مهمه بعد من تا چند ساعت ميتونم مدام باهاش موزيك گوش بدم امروز 1 نيم نشستم موزيك گوش دادم شارژش از 86 درصد شد 20 درصد!!!!!!!:wacko:

در موررد سوال اولتون فکر نکنم راهی داشته باشه ...اگر داشت تا حالا ما هم فهمیده بودیم....تنها راه واسه نیفتادن شماره تماس با کارت تلفنه!!!:cool: ....در مورد سوال دومتون هم چون تجربه نداشتم نمیتونم کمک کنم ...ببخشید!!!

ARISH

Registered User
لایک‌ها
72
آقا تر خدا يكي كمك كنه من نميتونم ام پي تري بلوتوث كنم نميدنم چرا
گوشي 6600 است تو 2 تا گوشي ديگه هم كه همين مدل هستند امتحان كردم نشد
بعد يه برنامه توپ هم ميخوام كه بتونم باهاش صداي موزيك را بالا ببرم
يا ام پي تري را به ويو تبديل كنم با حجم كم و كيفيت خوب
كمك كني لطفا

ARISH

Registered User
لایک‌ها
72
چرا كسي جوابمو نميده:(
اين گوشي ما قبلا ام پي تري هم پخش نميكرد من يه برنامه يولترا ام پي تري روش نصب كردم و حالا پخش ميكنه ولي با صداي كم صداش خيلي كمه چيكار كنم:blink:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
آخه سوال درباره گوشیهای از رده خارج میپرسی....اینه که کسی نمیتونه جوابتو بده!!!

بالا