• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل در spotify

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
دوستان من وقتي برنامه رو باز ميكنم قسمت سرچ ش هست و ميتونم ارتيست ها و.. سرچ كنم و پيدا كنم و بعدش يهو غيب ميشه [emoji52]
بايد برنامه رو ببندم و دوباره باز كنم كه دوباره بياد به نظرتون چشه ؟
سوال دو : چطوري ميتونم پرميوم برنامه رو بگيرم كجا ميفروشن؟
سوال سوم : دوستان چطور ميشه شخص ديگه اي رو اد كرد ؟ به غير از فيض بوق البته [emoji14]

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
پیشنهاد می کنم از نرم افزارش استفاده نکنی،به جاش از http://play.spotify.com استفاده کن به چند دلیل:
نرم افزارش معمولا بعد از یه مدت که با چیز پی ان وصل بشی از کار می افته.
هر دفعه که بازش می کنی چیزی حدود 20 مگابایت عکس لود می کنه و تقریبا هیچ جوری نمی تونی جلوش رو بگیری ولی تو سایتش میشه عکس ها رو بلاک کرد.
بین آهنگا تبلیغ داره اما تو سایتش با Adblock Plus می تونی جلوی تبلیغاتش رو بگیری.
دنبال پریمیوم هم نباش چون اولا نمی صرفه،دوما کیفیت 160 مجانیش با توجه به اینکه فرمتش OGG هست با 256 MP3 برابری می کنه و به نظرم کافیه.اگر هم دنبال قابلیت آفلاینش هستی که خب چرا پول بدی وقتی می تونی از سایت های مختلف مجانی دانلود کنی.
در مورد اد کردن هم اطلاعی ندارم. :)

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
پیشنهاد می کنم از نرم افزارش استفاده نکنی،به جاش از http://play.spotify.com استفاده کن به چند دلیل:
نرم افزارش معمولا بعد از یه مدت که با چیز پی ان وصل بشی از کار می افته.
هر دفعه که بازش می کنی چیزی حدود 20 مگابایت عکس لود می کنه و تقریبا هیچ جوری نمی تونی جلوش رو بگیری ولی تو سایتش میشه عکس ها رو بلاک کرد.
بین آهنگا تبلیغ داره اما تو سایتش با Adblock Plus می تونی جلوی تبلیغاتش رو بگیری.
دنبال پریمیوم هم نباش چون اولا نمی صرفه،دوما کیفیت 160 مجانیش با توجه به اینکه فرمتش OGG هست با 256 MP3 برابری می کنه و به نظرم کافیه.اگر هم دنبال قابلیت آفلاینش هستی که خب چرا پول بدی وقتی می تونی از سایت های مختلف مجانی دانلود کنی.
در مورد اد کردن هم اطلاعی ندارم. :)
ممنون از راهنمایی !
الان من به دو دلیل از این سرویس استفاده میکنم اول اینکه خیلی وقت ها خونه نیستم بنابراین از سایتش نمیتونم استفاده کنم
دوم این که حافظه گوشیم تا خرخره پره هیچی جا نداره !!
مشکل مصرف اینترنت ندارم به عنوان مثال امروز با این که ۵ ساعت باهاش موزیک گوش دادم ۲۵۰ مگ مصرف شد
واسه من تبلیغ ها رو نداره من ورژن مود شده ش رو گرفتم راحت پخش میکنه
در مورد قند شکن هم فقط واسه بار اولش میخواهد من بقیه دفعه ها رو همین طوری رفتم و بدون مشکل کار کرد

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
ممنون از راهنمایی !
الان من به دو دلیل از این سرویس استفاده میکنم اول اینکه خیلی وقت ها خونه نیستم بنابراین از سایتش نمیتونم استفاده کنم
دوم این که حافظه گوشیم تا خرخره پره هیچی جا نداره !!
مشکل مصرف اینترنت ندارم به عنوان مثال امروز با این که ۵ ساعت باهاش موزیک گوش دادم ۲۵۰ مگ مصرف شد
واسه من تبلیغ ها رو نداره من ورژن مود شده ش رو گرفتم راحت پخش میکنه
در مورد قند شکن هم فقط واسه بار اولش میخواهد من بقیه دفعه ها رو همین طوری رفتم و بدون مشکل کار کرد
آها من فکر کردم نرم افزار PCش رو میگی :D
آخرین ورژن رو نصب داری؟ اگه آره ورژن های قدیمی ترش رو امتحان کن،خودم که با BlueStacks می خواستم ازش استفاده کنم همین اتفاق می افتاد و بعد از سرچ بسته میشد ولی با ورژن های قدیمی مشکلی نداشت.راستیMusixMatch رو هم نصب کن،متن شعر آهنگ رو (اگه تو دیتابیسش داشته باشه،شعر آهنگ های ایرانی رو هم داره)نشون میده و با اسپاتیفای هم کار میکنه.

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
آها من فکر کردم نرم افزار PCش رو میگی :D
آخرین ورژن رو نصب داری؟ اگه آره ورژن های قدیمی ترش رو امتحان کن،خودم که با BlueStacks می خواستم ازش استفاده کنم همین اتفاق می افتاد و بعد از سرچ بسته میشد ولی با ورژن های قدیمی مشکلی نداشت.راستیMusixMatch رو هم نصب کن،متن شعر آهنگ رو (اگه تو دیتابیسش داشته باشه،شعر آهنگ های ایرانی رو هم داره)نشون میده و با اسپاتیفای هم کار میکنه.
ممنون از وقتي كه گذاشتيد
باشه امتحان ميكنم

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
رو گوشی ندارم
اما رو لپ تاب استفاده میکنم
مشکلی نبوده
و پریمیوم هم یه آفر پیدا کردم که سه ماه پریمیوم ۱ دلار !!!!
فعلا که پریمیوم هست. هر چی میزنم افلاین بعدا گوش میدم :cool:
بعد اونم ماهی ۵ دلار دیگه باس بدیم... :(

بالا