• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل در Validate كردن صفحه !

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من يه مشكل اساسي دارم تو Validate كردن يه صفحه ! همه چيز حله ! فقط به اين گير ميده :

HTML:
<form action="surfur.cig" name="surfer" onsubmit="return surfercheck ();">

You have used the attribute named above in your document, but the document type you are using does not support that attribute for this element. This error is often caused by incorrect use of the "Strict" document type with a document that uses frames (e.g. you must use the "Transitional" document type to get the "target" attribute), or by using vendor proprietary extensions such as "marginheight" (this is usually fixed by using CSS to achieve the desired effect instead).​
This error may also result if the element itself is not supported in the document type you are using, as an undefined element will have no supported attributes; in this case, see the element-undefined error message for further information.​
How to fix: check the spelling and case of the element and attribute, (Remember XHTML is all lower-case) and/or check that they are both allowed in the chosen document type, and/or use CSS instead of this attribute.​
مثل اينكه اصلا From , نبايد name داشته باشه ! منم شديدا لازم دارم اين Name رو . چون تو JavaScript با اين Name ميشناسه اين Form رو ... راه حل چيه ؟!​

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
عبارت DOCTYPE رو چجوري نوشتي؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="en">

اين بود ! بعد بتديل كردم به اين :

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>

ديگه به داخل صفحه گير نداد ، ولي از همه Mrta ها و Head و هر چي اون بالا بود ايراد گرفت !

از يه چيزهاي ديگه ايراد گرفت ! البته اينا

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
اينجوري نميشه قضاوت كرد اشكال از كجاست ولي اين رو يك امتحاني بكن:
HTML:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!doctype html PUBLIC "-//W3C//DTD xhtml 1.1//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
مازولاغ جان ممنون ...

علي Strict رو بيخيال شدم ! ولي حيف ! تو كد هيچ مشكلي نداشتم ! فقط مشكل اين NAME بود تو FORM ! نميدونم چرا ميگه استفاده نكن ! الان ديگه اونجاها مشكل ندارم ...

تو CSS هم مشكلي نداره ولي يه Warning ميده ! :

.justifytext{
margin-top : 10px;
margin-bottom : 20px;
padding-left : 10px;
padding-right : 10px;
text-align : justify;
text-justify:distribute;
}
Line : 108 property text-justify does not exist for this profile, but is validated conforming to another profile
متوجه نشدم چي كار بايد بكنم !

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
راستي ! Line 108 اينه : text-justify:distribute

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از شايان :
راستي ! Line 108 اينه : text-justify:distribute
والا من بازم چك كردم تويه CSS 2.1 هم ویژگی text-justify نداریم ولی تویه CSS 3 هست ;)

الان فکر کنم تمام CSS ها بر اساس 2.1 تعیین اعتبار میشه ...

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
نداريم ؟!؟! مگه ميشه ؟!؟! پس شما text رو چطوري Justify ميكنيد ؟! من تو سايت Microsoft هم اينو ديدم ! الان لينكش رو پيدا ميكنم .

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از شايان :
آقا عمو بیلی رو بیخیال من از روی مرجع W3C میگم ....

ما text-justify تویه CSS 2.1 نداریم ولی text-align: justify; داریم .... ;)

این خاصیت هم مثل خیلی چیزهای دیگه ( marquee و ... ) از تخیلات ماکروسافته ... یعنی فقط با IE ساپورت میشه چون استاندارد نیست ! :D

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب حالا باشه نداريم ! ولي اگه يكي بخواد Text رو Justify كنه ، چي كار بايد بكنه ؟!

text-align: justify كه اين كارو نميكنه !

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از شايان :
خب حالا باشه نداريم ! ولي اگه يكي بخواد Text رو Justify كنه ، چي كار بايد بكنه ؟!

text-align: justify كه اين كارو نميكنه !

ميكنه ها !!! :blink:

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از Ali_ix :
ميكنه ها !!! :blink:
خارج از موضوع:
اين جمله منو ياد اون معلمي انداخت كه يكي از شاگردها از ته كلاس يه چيزي بهش ميگه و ... خلاصه آخرش مدير مدرسه ميگه اون پسره راست ميگه ها!

حالا برگرديم به موضوع: علي آقا اين marquee درسته كه W3C قبولش نداره ولي همه مرورگرها ازش پشتيباني ميكنن حتي FireFox . جالب اينكه W3C گفته Blink استفاده نكنين و IE هم پشتيبانيش نميكنه ولي FireFox ميكنه.

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از mazoolagh :
حالا برگرديم به موضوع: علي آقا اين marquee درسته كه W3C قبولش نداره ولي همه مرورگرها ازش پشتيباني ميكنن حتي FireFox .

من این موضوع رو به طور کامل به خاطر یک سوال تویه همین انجمن متوجه شدم .... که اگر مرورگری به اصول اساس استاندارد ! پایبند باشه ( یعنی همون فایرفاکس) و از DOCTYPE صفحه تبعیت کنه Marquee رو نمایش نمیده ! ;)
(حالا نتیجه گیری اینکه IE با DOCTYPE یا بی DOCTYPE این تگ رو نشون میده و ... باشه با خودتون ! :D ؟ )

به نقل از mazoolagh :
جالب اينكه W3C گفته Blink استفاده نكنين و IE هم پشتيبانيش نميكنه ولي FireFox ميكنه.

ولی من فکر کنم IE پشتیبانی میکنه ها ....! نمیکنه ؟!

در ضمن حالت Blink برای تزئینات متن تویه استاندارد خود W3C یعنی CSS هست ... ولی بعدا فهمیدم خوبیت نداره چیزی تویه صفحه چشمک بزنه و Accesibility به هم میخوره گفتند استفاده نکنید ... ;)

ولی ماکروسافت خودش برای خودش میبره و میدوزه و تگ اختراع میکنه و .... :D

مهم اینه که پاستوریزه باشه ... ;)

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از Ali_ix :
ولی من فکر کنم IE پشتیبانی میکنه ها ....! نمیکنه ؟!
امتحان كردم ... نميكنه!

به نقل از Ali_ix :
در ضمن حالت Blink برای تزئینات متن تویه استاندارد خود W3C یعنی CSS هست ... ولی بعدا فهمیدم خوبیت نداره چیزی تویه صفحه چشمک بزنه و Accesibility به هم میخوره گفتند استفاده نکنید ...
منظورم تگ <blink> بود كه FireFox پشتيباني ميكنه ولي احتمالا مثل marquee - بهرحال چشمك زدن متن چه استاندارد باشه چه نباشه آزاردهنده است!

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از mazoolagh :
امتحان كردم ... نميكنه!

حتما همینطوری که شما میگید ...

البته من حواسم به تگ Blink نبود ... فکر کردم منظور با CSS هست ;)

به نقل از mazoolagh :
منظورم تگ <blink> بود كه FireFox پشتيباني ميكنه ولي احتمالا مثل marquee - بهرحال چشمك زدن متن چه استاندارد باشه چه نباشه آزاردهنده است!

احتمالا به همون شکل پشتیبانی میشه .....

خاصیت Blink با CSS اگر کار بشه Accesibility داره ولی به قول شما به هر صورتش آزار دهندست ! ;)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
علي جان اين Justify اون كاري كه بايد بكنه ، نميكنه !!! الان خونه نيستم ، نميتونم مثال يه جا بذارم ... ميشه يه مثال بذاري كه كار كنه ؟! ممنون

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از شايان :
علي جان اين Justify اون كاري كه بايد بكنه ، نميكنه !!! الان خونه نيستم ، نميتونم مثال يه جا بذارم ... ميشه يه مثال بذاري كه كار كنه ؟! ممنون
شایان جان من دقیقا نمیدونم شما چه کاری با Justify میخواید بکنید و چه حالتی منظورته ...

ولی اینجا الان تویه تمام قالباش متن پستها Justify شده : http://wp.corelist.net

ببین همونیه که میخوای یا نه ... ;)

بالا