• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل ساختن SQL server در وب سرور

eckseeker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من يه مشكل دارم.
مي‌خوام بدون داشتن كنترل پنل سايتم بوسيله كد ASP.net ، يه SQL Server روي سرور هاستم درست كنم.
حالا وقتي اون اسكريپت رو ران مي كنم مشكل Login دارم. اصولا چه طور بايد User ID & password رو تنظيم كرد؟
در حالتي هم كه از كنترل پنل سايت استفاده مي كنم UID & PWD رو چه كنم؟
با تشكر
سامان :)

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از eckseeker :
مي‌خوام بدون داشتن كنترل پنل سايتم بوسيله كد ASP.net ، يه SQL Server روي سرور هاستم درست كنم.

يا سوال مفهوم نيست يا من نفهميدم شما چي ميگي! شايد منظور شما اين هست كه چطوري بايد در صفحات aspx خودت connection stringهاي ارتباط با sql server هاستت رو تعريف كني؟

eckseeker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله دقيقا منظورم نحوه تعريف يه connection string خوب براي ارتباط با sql server هست.
ما دو راه براي ساختن يه sql server روي host داريم وقتي كه به اون از نزديك دسترسي نداريم:
1- از طريق control panel كه host در اختيار ما ميزاره
2- نوشتن يك code براي ساختن sql server
حالا من راه دوم رو پيشه رو دارم و در هنگام Authenticate كردن خطاي login ميده
ممنونم :)

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
بطور كلي شما ميتوني به يكي از اين روشهاي زير عمل كني ولي در هر صورت بايد از پشتيباني فني هاست خودت براي تكميل عبارتها كمك بگيري.

کد:
<%@ import Namespace="System.Data.SqlClient" %>
...
...
...
Dim CONN As New SqlConnection("server=(local);database=XXX;trusted_connection=true")

يا
کد:
<%@ import Namespace="System.Data.Odbc" %>
...
...
...
Dim CONN As New OdbcConnection("Driver={SQL Server};Server=localhost;Trusted_Connection=yes;Database=XXX")

يا
کد:
<%@ import Namespace="System.Data.OleDb" %>
...
...
...
Dim CONN As New OleDbConnection("Provider=SQLOLEDB;Data Source=localhost;Integrated Security=SSPI;Initial Catalog=XXX")

Database/Initial Catalog اسم ديتابيس شماست كه ممكنه بعضي هاستها عبارتهايي رو بصورت پيشوند يا پسوند بهش اضافه كنن.

حالا در هر كدوم از عبارتهاي بالا اگر trusted_connection يا Integrated Security برابر false/no باشه بايد پارامترهاي USER ID و Password/Pwd رو تعيين كني.

اين موضوع هم كه اسم Server/Data Source براي شما بايد localhost باشه يا چيز ديگه توسط هاست معين ميشه و ممكنه حتي بشما بگن بجاش از Address/Addr/Network Address استفاده كني

eckseeker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنوم دوست عزيز. امتحان ميكنم.
نكته اساسي همون اطلاعاتي كه بايد از هاستم بگيرم!
:happy:

بالا