• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل صفحه ابي ايفون

bingo55521

Registered User
لایک‌ها
20
سلام من يه ايفون ٥ خريدم
خدا از صاحب قبليش نگزره هر روز يه مشكل ازش زد بيرون

الان به پشت گوشي ظربه ميخوره صفحه يا ابي يا قرمز ميشه يا كلا خاموش ميشه
مشكل چيه بايد چيكارش كنم

باظربه اروم هم اينجوري ميشه
ممنون ميشم ج بدين

mahsa mohammad pour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
43
فارنت: صفحه آبی مرگ یا همان BSOD را معمولاً در سیستم عامل ویندوز دیده بودیم اما بر اساس گزارش کاربران آیفون جدید هم با چنین مشکلی روبرو شده است.

iPhone-5S-BSOD.jpg

صفحه آبی مرگ یا Blue Screen Of Death در ویندوز معمولاً به دلیل از کار افتادن ناگهانی سخت‌افزار یا مشکلات درایورها و ناهماهنگی سیستم‌عامل و سخت‌افزار رخ می‌دهد و سیستم را ریستارت می‌کند. حالا در آیفون 5S هم بعضی کاربران گزارش کرده‌اند که گاهی اوقات صفحه نمایش آبی شده و گوشی ریست می‌شود. به نظر می‌رسد مشکل از جانب اپلیکیشن‌های iWork اپل باشد که برای کاربران iPhone 5S رایگان شده است. بر اساس گزارش‌ها BSOD بیشتر هنگام مالتی تسکینگ و سوییچ بین اپلیکیشن‌های مختلف اتفاق می‌افتد و البته گاهی اوقات هم به صورت تصادفی حین کار کردن با گوشی ممکن است با آن مواجه شوید.

کاربران زیادی تاپیک‌های زیادی را در انجمن‌های پشتیبانی اپل برای این مشکل ایجاد کرده اند و برخی هم از توییتر برای بیان مشکلات و اعتراضات خود به اپل استفاده کرده‌اند. به طور مثال یک کاربر به نام برایان والترز نوشته: “واو … دومین صفحه آبی روی آیفون 5S من در تقریباً یک هفته … آیا باید نگران باشم؟؟ #اپل”

iPhone-5S-BSOD-Tweet.jpg

گفتنی است اپل برای رفع مشکلات امنیتی صفحه قفل آیفون (+ و +) آپدیت‌های 7.0.1 و 7.0.2 را از سیستم‌عامل iOS عرضه کرده است اما به نظر می‌رسد باید برای این مشکل جدید هم آپدیتی عرضه کند. فعلاً تنها راه این است که به تنظیمات سرویس ابری iCloud رفته و همگام‌سازی (Sync) را برای اپلیکیشن‌های Pages، Keynote و Numbers غیرفعال کنید.

bingo55521

Registered User
لایک‌ها
20
فارنت: صفحه آبی مرگ یا همان BSOD را معمولاً در سیستم عامل ویندوز دیده بودیم اما بر اساس گزارش کاربران آیفون جدید هم با چنین مشکلی روبرو شده است.

iPhone-5S-BSOD.jpg

صفحه آبی مرگ یا Blue Screen Of Death در ویندوز معمولاً به دلیل از کار افتادن ناگهانی سخت‌افزار یا مشکلات درایورها و ناهماهنگی سیستم‌عامل و سخت‌افزار رخ می‌دهد و سیستم را ریستارت می‌کند. حالا در آیفون 5S هم بعضی کاربران گزارش کرده‌اند که گاهی اوقات صفحه نمایش آبی شده و گوشی ریست می‌شود. به نظر می‌رسد مشکل از جانب اپلیکیشن‌های iWork اپل باشد که برای کاربران iPhone 5S رایگان شده است. بر اساس گزارش‌ها BSOD بیشتر هنگام مالتی تسکینگ و سوییچ بین اپلیکیشن‌های مختلف اتفاق می‌افتد و البته گاهی اوقات هم به صورت تصادفی حین کار کردن با گوشی ممکن است با آن مواجه شوید.

کاربران زیادی تاپیک‌های زیادی را در انجمن‌های پشتیبانی اپل برای این مشکل ایجاد کرده اند و برخی هم از توییتر برای بیان مشکلات و اعتراضات خود به اپل استفاده کرده‌اند. به طور مثال یک کاربر به نام برایان والترز نوشته: “واو … دومین صفحه آبی روی آیفون 5S من در تقریباً یک هفته … آیا باید نگران باشم؟؟ #اپل”

iPhone-5S-BSOD-Tweet.jpg

گفتنی است اپل برای رفع مشکلات امنیتی صفحه قفل آیفون (+ و +) آپدیت‌های 7.0.1 و 7.0.2 را از سیستم‌عامل iOS عرضه کرده است اما به نظر می‌رسد باید برای این مشکل جدید هم آپدیتی عرضه کند. فعلاً تنها راه این است که به تنظیمات سرویس ابری iCloud رفته و همگام‌سازی (Sync) را برای اپلیکیشن‌های Pages، Keynote و Numbers غیرفعال کنید.
مرسی اینو خونده بودم
ولی مشکل من این نیس
وقتی یه قسمت خاص از پشت گوشی ظربه میخوره صفحه یا ابی میشه
یا رنگ های دیگه
بعضی وقتام قرمز
تو نرم افزارا مشکلی نذارم تا وقتی ظربه نخوره

asadaga

Registered User
لایک‌ها
274
Ios تون رو به آخرين ورژن آپديت كنيد
انشالاه حل مى شه اميدوارم مشكل سخت افزارى نباشه

در ضمن ios تون ورژن چنده؟ جيل بريك شده يا نه؟

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
مرسی اینو خونده بودم
ولی مشکل من این نیس
وقتی یه قسمت خاص از پشت گوشی ظربه میخوره صفحه یا ابی میشه
یا رنگ های دیگه
بعضی وقتام قرمز
تو نرم افزارا مشکلی نذارم تا وقتی ظربه نخوره
من احتمال میدم که ال سی دی قبلن تعویض شده باشه و پیچ های اتصال ال سی دی محکم بسته نشده باشه.
بهرحال به آخرین ورژن آپدیت کنید شاید مشکل حل شد

bingo55521

Registered User
لایک‌ها
20
Ios تون رو به آخرين ورژن آپديت كنيد
انشالاه حل مى شه اميدوارم مشكل سخت افزارى نباشه

در ضمن ios تون ورژن چنده؟ جيل بريك شده يا نه؟

من احتمال میدم که ال سی دی قبلن تعویض شده باشه و پیچ های اتصال ال سی دی محکم بسته نشده باشه.
بهرحال به آخرین ورژن آپدیت کنید شاید مشکل حل شد
تا جایی که پیچ ها نشون میدن باز نشده
یعنی ممکنه با اپدیت و... همچین مشکلی که از خارج نرم افزار اتفاق میوفته حل بشه؟
8.4 هست ورژنش

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
تا جایی که پیچ ها نشون میدن باز نشده
یعنی ممکنه با اپدیت و... همچین مشکلی که از خارج نرم افزار اتفاق میوفته حل بشه؟
8.4 هست ورژنش
آره امکانش هست ولی خیلی خیلی کمه، باز هم نمیشه از روی پیچ تشخیص داد که باز شده یا خیر ولی خوب صفحه آبی کلن زمانی ایجاد میشد که ال سی دی تعویض بشه و پیچ های اتصال ال سی دی اشتباهی بسته بشه چون به صورت خیلی حرفه ای این پیچ ها سایز متفاوتی داشتند (در 5اس اینطوریه 5 رو نمیدونم) که باعث ایجاد اتصال میشدند حالا اگه یه پیچ کوچیک بجای بزرگه بسته بشه اون اتصال ایجاد نمیشد و صفحه آبی نشون داده میشد.

bingo55521

Registered User
لایک‌ها
20
آره امکانش هست ولی خیلی خیلی کمه، باز هم نمیشه از روی پیچ تشخیص داد که باز شده یا خیر ولی خوب صفحه آبی کلن زمانی ایجاد میشد که ال سی دی تعویض بشه و پیچ های اتصال ال سی دی اشتباهی بسته بشه چون به صورت خیلی حرفه ای این پیچ ها سایز متفاوتی داشتند (در 5اس اینطوریه 5 رو نمیدونم) که باعث ایجاد اتصال میشدند حالا اگه یه پیچ کوچیک بجای بزرگه بسته بشه اون اتصال ایجاد نمیشد و صفحه آبی نشون داده میشد.
تو علاعدینم نشون دادم گفتن باز نشده
من که فکر نمیکنم درس شه مرسی از راهنماییتون :(

بالا