• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل عجيب ولي واقعي

far

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
ببخشيد من با يك مشكل هنگام نصب آفيس شدم :shock: :?: :?:
موقعي كه من مي خواهم برنامه آفيس را بر روي ويندوزم كه xp ميباشد نصب كنم با پيغام خطاي زير مواجه مي شوم

Error 25003 Microsoft office Setup Cannot Continue Because The Installation Source has been Corrupted.

لطفآ خواهش مي كنم راهنمايي كنيد :( :( :?:
در ضمن نسخه آفيس من 2002 است
قبلآ متشكرم.

alieseraj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نام خدا
احتمالا CD مشکل داره. حالا یا خش داره پشتش که نمی تونه بخونه CD-ROM ت یا این که کلا Source روی CD خرابه و مشکل داره(نرم افزار اصل که نیست)
ضمنا این اصلا مشکل عجیبی نیست.
موفق باشید

far

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به شما (آقاي سراج) و آقا احسان وبقيه عزيزان
از اينكه لطف فرمودين و به مشكل من جواب داديد ممنونم
ام بايد خدمتتان عرض كنم كه نه سيدي اشكال دارد و نه برنامه چون اين سي دي را روي سيستم يكي از دوستانم امتحان كردم و به راحتي نصب مشد .منتها بر روي سيستم من خير
منتظر راهنمايي هاي شما بزرگواران هستم
با تشكر يا علي.

alieseraj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نام خدا و سلام
آقا(يا خانم) اول من بگم كه "تو ديگه آخرشي!". بابا كي cd را سیدی می نویسه؟ من یاد "سید" و اینا افتادم! البته آخرش هم نیستی چون خیلی ها بدتر از تو می نویسن
بعدش هم به نظر من که مشکل از "دستگاه لوح فشرده خوان"(!!!به شوخی نوشتم!) شماست. یعنی CD-ROM تان نمی تواند این CD را بخواند. من خودم از این مشکل ها داشته ام.
البته این نظر من است. شاید کس دیگری بهتر بداند.

far

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام مجدد
1- بنده مذكر هستم .2-از توجه شما ممنون. 3-از اينكه cdرا سيدي تايپ كردم بنده را عفو بفرمائيد اين مشكل هنگام تايپ پيش آمده كه spaceرا فراموش كردم.اما اگر توجه به چند كلمه بعد كنيد متوجه خواهيد شد كه طبق نگارش مورد نظر شما نوشته شده .(سي دي)
و اما من به نوبه خود از شما سپاسگذارم و از اينكه مرا مورد لطف خود قرار داده ايد متشكرم.
و مشكل من خود به خود حل شد و نميدانم به چه علت اين پيغام را مي داد.

پيشنهاد فرهنگستان زبان فارسي:معادل واژه نامانوس و بيگانه cd از اين پس از گرامر 30 دي ويا
30d)=(dddddddddddddddddddddddddddddd) استفاده شود.

يا علي
فرزاد

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
بابا به اصل قضيه برسين و بحث جانبي نكنيد. البته خوشحالم كه حل شد.
نسخه هاي برنامه هايي كه توي ايران است اكثرا به صورت غير قانوني كپي شده و خلاصه از اين مشكلات زياد دارن.

rasa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
حالا خوبه كه مشكلت حل شد!
ولي نسخه هاي جديد نرم افزار هاي مايكروسافت بعد از رايت شدن يه مرگيشون ميشه! حالا اين كار از عمد هست يا نه من كه خبري ندارم!
ولي مشكلات اصلي بعد از نصب هست! پيغام هاي اعصاب خورد كن و...
توصيه ميكنم از اون فايل هاي مهمي كه با office كار ميكنن يه Back Up بگير .

alieseraj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نام خدا
نه بابا اینقدر هم وضع خراب نیست!
ولی یکی از دلایلی که ممکنه عامل حل مسئله بوده باشه اینه که CD-ROM ایشان تقلا کرده اند و با سعی و تلاش بسیار بالاخره موفق به خواندن داده ها از روی CD شده اند. برای داده های معمولی هم من این مشکل را داشته ام. پس همه چیز را نیندازید گردن copyright.

بالا