• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل فارسي با سيستم عامل

mikhak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چي كار بايد كنم تا برنامه اي تو vb.net مينويسم توي همه ي ويندوزها حتي 98 انگليسي هم فارسي نشون بده و مشكلي نداشته باشم؟؟؟؟

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
منظورتون نمایش درسته ؟؟ اون مشکلی نداره ولی اگه میخواید که ورودی فارسی داشته باشید به دردسرش نمیرزه (من که کلا بی خیال ویندوز 9X شدم) اما برای نمایش فارسی باید یه جوری از Unicode استفاده کنی. من با دات نت فقط با دلفی کار کردم اونم به خوبی Unicode رو ساپورت میکنه. در مورد وی بی دوستان باید توضیح بدن. فقط مشکل دو حرف ی و ک هستن که من یه یادداشت کوچیک نوشتم براش اینجا رو ببینید :
http://cyberrabbits.net/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=50

البته منظور فقط روش حل مشکل هست (من واسه دلفی نوشتمش) ولی شما به راحتی میتونید به وی بی دات نت تعمیمش بدید

mikhak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون كه راهنماييم كردين
ميشه يه نمونه فونت برام بزارين كه بشه باهاش يونيكد رو تو وي بي دات نت كار كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يا نمونه برنامه كه با وي بي دات نت باشه و توي همهي ويندوز ها كار كنه؟؟؟؟؟
چون من ايني رو كه شما گفتين امتحان كردم ولي درست جواب نميده البته شايد اشكال تو ذخيره كردن يا فونت برنامه من باشه

Arash tools

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mikhak :
چي كار بايد كنم تا برنامه اي تو vb.net مينويسم توي همه ي ويندوزها حتي 98 انگليسي هم فارسي نشون بده و مشكلي نداشته باشم؟؟؟؟

سلام
تو vb.net مطمئن نيستم ولي تو vb6 يه اكتيوس بود كه راحت ميشد باهاش تو برنامه فارسي تايپ كرد فقط بايد فونت فارسي تو سيستم داشته باشي اگه يه كم تو گوگل سرچ كني پيدا ميكني

mikhak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خيلي گشتم خيلي چيزا پيدا كردم ولي اصلا نميدونم بايد چي كار كنم اگه راهنماييم كنين ممنون ميشم

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
فونت Tahoma درسته که. البته تا کمتر از 10 باشه سایزش قشنگه. شما فقط باید از رشته های یونیکد استفاده کنید (بابا یکی بیاد جواب بده تو دات نت چطور میشه با یونیکد کار کرد!!!!)

MehdiC#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
littlerabbit درست میگه ، از فونت تاهوما استفاده کنید و بی خیال ویندوز های قبل از Windows 2000 بشین ،
من خودم برنامه هام رو که به فارسی می نویسم ، ویژگی Font کنترل ها رو Tahoma 10 می کنم
و برنامه هام روی ویندوز های 2000 به بعد خیلی خوب جواب می دن
فقط یه نکته است (مخصوص Visual Studio .NET ) و اونم اینه که در
اون فرم یا کلاسی که می خواید فارسی داشته باشه ، به قسمت کدش برین و از منوی File ، گزینه Advanced Save Options رو انتخاب کرده ، در قسمت Encoding ، گزینه
Unicode (UTF-8 without signature) codepage 65001 رو انتخاب کنین و OK رو بزنین.
در ضمن اگه می خواین کارهای برنامه نویسی بر روی encoding های مختلف انجام بدین ، به System.Text یه سری بزنین. (مثل System.Text.UTF8Encoding)
موفق باشید.

mikhak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نميشه بي خيال شد عزيز
كسي كه ميگه بايد بي خيال شد يا از قدرت دات نت خبر نداره يا از قدرت برنامه نويسيه خودش شايدم اصلا نداشته باشه :hmm:
خلاصه من اين مشكلم رو حل كردم
و كافيه برنامه رو نصب كني اونوقت تو همه ي ويندوز ها از جمله 98 فارسي و عربي انگليسي نميدونم چيچيو همش درست جواب ميده :D
خواستن توانستن است :rolleyes:
---------------------
سينا

بالا