• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل فارسي نوشتن تو فلش

ROLEX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من همه تاپيك ها رو در مورد (فارسي نوشتن تو فلش) رو خوندم ولي هيچ كدوم عملي نبود
اگر راه جديدي داريد ارائه بديد:blush:

infoh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من همه تاپيك ها رو در مورد (فارسي نوشتن تو فلش) رو خوندم ولي هيچ كدوم عملي نبود
اگر راه جديدي داريد ارائه بديد:blush:

سلام دوست عزيز
حداقل فارسي نويسي از طريق فارسي نويس مريم را خود من امتحان كرده ام و بسيار راضي هم بوده ام و به شما هم پيشنهاد مي كنم از اين برنامه استفاده كنيد و در ضمن از نسخه اصلي اون استفاده كنيد زيرا هم بهتر جواب مي دهد و هم امكانات بيشتري دارد اميدوارم كه مشكل فارسي نويسي شما به اينصورت حل بشود چون براي من كه اينطور بوده وراضي هم بوده ام
در ضمن اگر كه كارتان را بيرون مي دهيد در صورت امكان حتما سعي كنيد كه نوشته هاي فارسي را تبديل به عكس كنيد
موفق و پيروز باشيد

Parham

Registered User
لایک‌ها
2

alen-delon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از فارسی نویس Javan استفاده کنید.
4 مگابایت بیشتر نیست و وا قعا در تمام ویندوزها جواب می ده.

موفق باشید.:blush:

Adf

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوست عزيز
حداقل فارسي نويسي از طريق فارسي نويس مريم را خود من امتحان كرده ام و بسيار راضي هم بوده ام و به شما هم پيشنهاد مي كنم از اين برنامه استفاده كنيد و در ضمن از نسخه اصلي اون استفاده كنيد زيرا هم بهتر جواب مي دهد و هم امكانات بيشتري دارد اميدوارم كه مشكل فارسي نويسي شما به اينصورت حل بشود چون براي من كه اينطور بوده وراضي هم بوده ام
در ضمن اگر كه كارتان را بيرون مي دهيد در صورت امكان حتما سعي كنيد كه نوشته هاي فارسي را تبديل به عكس كنيد
موفق و پيروز باشيد

نیازی به بریک اپارت متن نیست

کافیه سمبل مووی یا گرافیک باشه دیگه توی هر کامپوتری که فنت رو نداشته باشه درست نشون میده

بالا