• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل كارت گرافیک

amir_ab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود فراوان . من بتازگی یک کامپیوتر جدید خریدم . کامپیوتر قبلی من یک pentium III 800 بود که الان شده برای برادر کوچکترم که فقط با آن بازی می کند . اما کارت گرافیکی این کامپیوتر قدیمی nvidia rivatnt2 32mb است و 90% بازی های جدید را اجرا نمی کند . این را هم بگویم که مونیتور این پنتیوم 800 یک مانیتور 15 اینچ قدیمی با مارک lg است كه متعلق به 5-6 سال پیش است . از شما راهنمایی می خواستم که اگر بنده کارت گرافیکی این پنتیوم 800 را عوض كنم و يك كارت 128 يا 256 مگابایتی روش بگذارم آیا برای مانیتور مشکلی پیش نمی آید ؟ من شنیدام که مانیتور های قدیمی با کارت گرافیکی های جدید کار نمی کنند .

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
چون مادربرد شما قدیمی هست ، اصلا نمیتوانید که کارت گرافیکی خیلی جدید روی آن سوار کنید ،
به همین دلیل جدیدترین کارتی را هم که روی آن سوار کنید ، باید AGP 4X باشد ، و آن هم با مانیتور شما هیچ مشکلی نخواهد داشت .
موفق باشید .

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
منم مانيتورم يک 15 اينچ LG (LG Studioworks 575C) يه که البته به سلامتي دارد به رحمت ايزدي مي پيوندد و بايد عوضش کنم و اما پاسخ پرسش شما:

من چون کامپيوتر و مانيتورم هم سن بودند کارت گرافيکيم هم مال همان زمان بود، يک nVidia Geforce 4 MX440 با همش 64MB حافظه! زندگي شيرين بود تا بازي هاي جديد حافظه ي بيشتري مي خواستند (مثل شبيه ساز پرواز مايکروسافت - عشق من!) و Age of Mythology هم همان اول کار بنده را مسخره مي کرد که اين کارت گرافيکي براي اجراي اين بازي کمه و اينستال نمي شد! خلاصه اينکه بالاخره عوضش کردم و يک Geforce FX5200 با 256 مگابايت حافظه ي DDR گذاشتم روش و زندگي دوباره شيرين شد و مانيتور هم هيچ مشکلي در اجرايش نداشت (فکر نمي کردم اصلا ربطي بين سن مانيتور و کارتهاي گرافيکي جديدتر باشه!). البته من پردازنده ام اينتل سلرون 2000 مگاهرتزي (درست نوشتم؟!) و گاهي اين جناب پردازنده است که تو پردازش برنامه هاي سنگين کم مياره!

به علاوه من يک ويندوز 98 هم روي کامپيوترم دارم (اينم همسن مانيتورمه!) که کارت جديد با اون هم هيچ مشکلي نداره (کارتم هم متعلق به کمپاني ليدتکه Leadtek).

البته اين تجربه ي من بود و مشکلي نداشتم، ديگران را نميدونم!

مادربردم هم Asus P4B533 است.

amir_ab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس ممکن است مشکلی پیش بیاد . اگر من یک mainboard و cpu جدید بگیرم . یک p4 ارزون . بعد یک کارت گرافیکی جدید 256 مگابایتی براش بخرم آیا برای مونیتور قدیمی مشکلی پیش نمی آید ؟ دوستم به من گفت که مونیتور قدیمی با کارت جدید اصلا روشن نمی شود .

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
اگر روشن نمي شد پس من الان دارم تو چه چيزي اينا رو مي بينم و مي نويسم
girl_haha.gif

اگر مادربرد و سي پيو عوض بشه که ديگه مشکلي نيست چون منم عوضش کردم (مادربردم خراب شد زد cpu رو سوزوند!) و من مجبور شدم عوضش کنم که همونايي رو که اون بالا نوشتم گرفتم، ولي کارت گرافيکمو عوض نکردم که بعدش باز به همون دليل بالا کارت گرافيکمم عوض کردم ولي مونيتورم همچنان همان ال جي 15 اينچي که اون بالا نوشتم (همش شد اون بالا که) موند و هيچ مشکلي که ايجاد نکرد که هيچ، تازه همه چيرم خيلي خوشرنگتر ديگه نشون ميداد ^_^ البته کارت گرافيکم جديدترين کارت موجود در بازار نبود (چون از اين بالاتر هم بود) ولي اون آقاي مهندسي که اينو براي من گرفتند گفتند اين کارايي خيلي خوبي داره و کارتون رو هم راه ميندازه و خدائيش هم راست گفته بود و تا حالا که من مشکلي باهاش نداشتم و مانيتورم هم به همچنين (اين مانيتور عزيز رو بنده الان نزديک به 8 ساله که دارم!). اينم عکس مانيتور آنتيک من:

2242.jpg

ولي خب بازم بهتره بيشتر مطمئن شويد و بعد دست به عمل زنيد، شايد يک وقت هم حرف دوستتان درست از اب دراومد و دچار مشکل شديد، اگر دوستي يا اشنايي را مي شناسيد که وارد باشه و درست (و نه از سر سودجويي) بتونه راهنماييتون کنه خيلي عالي ميشه.

آخرين بازي اي هم که انجام دادم Age of Empires III بوده ^_^

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.
خب شما که میخوای خرج کنی سیستمت رو داری کلا عوض میکنی چون قائدتا اگه بخوای CPU رو P4 کنی باید مینبورد رو عوض کنی و در کنارش رم رو که DDR بگیری و احتمال 90% باید پاورتم عوض کنی چون پاور P4 با P3 فرق میکنه مگر اینکه روی کامپیوترت پاور P4 باشه که بعیده کارت گرافیکتم که میخوای عوض کنی خب دیگه شد همه کامپیوتر دیگه اون مانیتورم بده بره دیگه مگه چی داره اخه.برای بازیهای جدید که میان 5200 اینا هم دیگه جواب نمیده همین چند روز پیشا رفتیم خونه یکی از دوستان برای اجرای Desperados 2 کارت گرافیکشم Geforce 5600 بود سیستمشم P4 2.4 و 1 گیگ رم البته بازی رو خوب اجرا کرد ولی با حداقل جزئیات و در رزولوشن پایین که حقیقتا نصف جذابیت بازی از بین میرفت البته من همون بازی رو روی سیستم خودم که کارت گرافیکش Radeon 9200 هست و همون یچیزی تو مایهای 5200 Geforce هست دارم بازی میکنم ولی خدایی با گرافیکی که دقیقا درصد زیادی از جذابیت بازی کم شده و بعضی جاها هم که کم میاره دوست دارم کامپیوترم رو از پنجره بندازم پایین الان بازیهای جدیدی که میان سیستمهای خیلی قوی و کارت گرافیکهای خیلی قوی میخوان

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
من مانيتورم studio works 575 c هست و واسه تقريباً 6&7 سال پيشه
هيچ مشکلی با کارت گرافيک جديدم و قطعات ديگه که عوض کردم نداره !

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از benyaminj :
من مانيتورم studio works 575 c هست و واسه تقريباً 6&7 سال پيشه
هيچ مشکلی با کارت گرافيک جديدم و قطعات ديگه که عوض کردم نداره !
بله مشکلی نداره فقط بدرد بازی کردن نمیخوره چون احتمالا اخرین رزولوشنی که ساپورت میکنه 1024x768 هست

omid1234

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام ، من یک کارت گرافیک دارم مدل NVIDIA GeForce 7100 GS که موقعی که درایورش رو نصب می کنم رزلوشن کامپیوتر می ره روی 400*600 و اصلاً هم تغییر نمی کنه و وقتی که درایور را پاک می کنم رزلوشن درست می شه اما سرعت سیستم پائین می یاد و مشکلاتی مثل تکه تکه بسته شدن پنجره ها ، از کار افتادن کلید استند بای و یک سری مشکل دیگه پیش می یاد . حالا از دوستان خواهش میکنم که یک راهنمایی و کمک به من بکنند چون واقعاً کارم گیره این قضییست. با تشکر

Last edited:
بالا