CP-YOU
Registered User
سلام دوستانه پاک
من یک مشکلی دارم ... شاید مشکل حادی هم نباشه و فقط اطلاعات من کم باشه ... بهرروی
ببینید فرض قراره یه سطح 1 هکتاری رو چمن بکنید ... ( یعنی متریال چمن بدید بهش )
عکسی که بعنوان texture استفاده می کنید فقط 5 سانت در 5 سانت هست ...
خب اگر این عکس یکبار روی این سطح تکرار بشه که عملا بشدت پیکسل پیکسل میشه ...
وقتی هم که فرضا 100 بار یا 1000 بار ( فرقی نمی کنه ) روی این سطح تکرار بشه ، درسته که از نمای نزدیک نتیجه بهتری حاصل میشه و دیگه حالت پیکسل پیکسل نیست ... اما بلاک های 5 در 5 کاملا مشهود هستند و کار رو مصنوعی می کنند ...
مشکل من اینه .. چجوری یک سطح بزرگ رو با یک تکسچر نسبتا کوچک فرش کنم جوری که طبیعی بنظر برسه و چهار خونه چهار خونه نشه ؟ ( منظورم پیکسل پیکسل نیستا )
شما چجوری یک سطح خیلی بزرگ رو آسفالت یا چمن می کنید که طبیعی هم بنظر برسه ؟
به فکرم رسید کار رو اسکیل کنم و کوچکش کنم که با 3 -4 بار تکرار ... متریال روی کل طرح رو بگیره ... ولی بنظرم شدنی نباشه و اصلا این راهش نباشه ...
منتظر کمکتون هستم
شعار اخلاقی : هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم
مرسی :blush:
من یک مشکلی دارم ... شاید مشکل حادی هم نباشه و فقط اطلاعات من کم باشه ... بهرروی
ببینید فرض قراره یه سطح 1 هکتاری رو چمن بکنید ... ( یعنی متریال چمن بدید بهش )
عکسی که بعنوان texture استفاده می کنید فقط 5 سانت در 5 سانت هست ...
خب اگر این عکس یکبار روی این سطح تکرار بشه که عملا بشدت پیکسل پیکسل میشه ...
وقتی هم که فرضا 100 بار یا 1000 بار ( فرقی نمی کنه ) روی این سطح تکرار بشه ، درسته که از نمای نزدیک نتیجه بهتری حاصل میشه و دیگه حالت پیکسل پیکسل نیست ... اما بلاک های 5 در 5 کاملا مشهود هستند و کار رو مصنوعی می کنند ...
مشکل من اینه .. چجوری یک سطح بزرگ رو با یک تکسچر نسبتا کوچک فرش کنم جوری که طبیعی بنظر برسه و چهار خونه چهار خونه نشه ؟ ( منظورم پیکسل پیکسل نیستا )
شما چجوری یک سطح خیلی بزرگ رو آسفالت یا چمن می کنید که طبیعی هم بنظر برسه ؟
به فکرم رسید کار رو اسکیل کنم و کوچکش کنم که با 3 -4 بار تکرار ... متریال روی کل طرح رو بگیره ... ولی بنظرم شدنی نباشه و اصلا این راهش نباشه ...
منتظر کمکتون هستم
شعار اخلاقی : هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم
مرسی :blush: