• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل مهم و كمك فوري از همكاران محترم پزشك و چشم پزشكان محترم

Ariya

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
50
با سلام و خسته نباشيد خدمت تمامي همكاران محترم پزشك و دوستان محترم.

قبل از هر چيز از اينكه لطف مي كنيد و به سوال من جواب مي دهيد از شما بسيار تشكر
ميكنم.

مشكل و سوال مهمي داشتم كه مي خواستم مطرح كنم.

چند روزي است كه ناگهان يك لكه خيلي كوچك در جلوي چشم چپ خودم مي بينم كه وقتي مسير نگاه خودم را از راست به چپ تغيير مي دهم مي آيد و ميرود و البته در روز روشن بيشتر مي بينمش ولي در درون ساختمان و عصر ها و جاهايي با نور معمولي محو مي شود و يا بايد به يك پس زمينه خيلي روشن نگاه كنم تا آن را ببينم و همچنين وقتي در آينه چشمم را با نور كافي معاينه كردم و دقت مي كنم فكر مي كنم لكه بسيار ريزي در چشم چپ خودم در فاصله بين شروع قرنيه و سفيدي چشم ميبينم كه وقتي مسير نگاه خودم را از راست به چپ تغيير مي دهم يك لحظه مي آيد و مي رود شايد هم من در اين مورد اشتباه مي كنم.

به همكاران چشم پزشك مراجعه كردم چشم چپم را به طور كامل معاينه كردن و ته چشمم را ديدن و گفتند كاملا" سالم است و مشكلي ندارد.

يكي از همكاران چشم پزشك گفت مگس پران است و هميشه با شما مي ماند كه خيلي ناراحت شدم ولي همكار پزشك داخلي گفت بر طرف مي شود و محو مي شود.

البته من يك ميليمم فشار خون بالا داشتم كه دارو تا الان نخوردم.

اين لكه خيلي ناراحتم كرده.

الان بسيار ناراحت و نگرانم .

آيا علامت سكته مغزي نيست؟

آيا برطرف مي شود؟

آيا خطرناك نيست؟

خواهشمندم من را راهنمايي كنيد چون واقعا" نمي دونم چكار كنم.

حتي اگر لازم است شماره تلفن خود را بدهيد و يا براي من PM بگذاريد تا با شما تماس بگيرم.

البته اگر همين جا من را راهنمايي كنيد بسيار بهتر خواهد بود شايد دوستي ديگر نيز مشكل من را داشته باشد و مثل من نگران باشد و منتظر راهنمايي.

باز هم ازشما همكاران محترم پزشك و دوستان گرامي و عزيزم به خاطر اينكه لطف مي كنيد و من را راهنمايي مي كنيد و به سوال من پاسخ مي دهيد بسيار تشكر مي كنم.

هميشه سلامت و شاد و موفق باشيد.

ارادتمند شما.

آريا.

tohid100

Registered User
لایک‌ها
0
البته روی شبکیه چشم یک نقطه بسیار ریزی هست که گیرنده حسی نداره و حدود چند میلی متر از مرکز به سمت داخل هست که این باعث میشه در سمت خارجی میدان بینایی یک لکه ریزی در همه افراد وجود داشته باشه که در زمینه روشن معلوم میشه ولی اگر لکه بزرگ باشه یا در جای دیگری باشه می تونه علل دیگری داشته باشه مثل :
جسم خارچی
خال قرنیه
عدم خونرسانی به نقطه ای از شبکیه و.....

Ariya

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
50

دوستان ديگر نظري ندارند؟

ارادتمند شما.

آريا.

Ariya

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
50

با توجه به مطالب بالا و نظرات مختلف پزشكان در مورد بر طرف شدن لكه.

آيا برطرف مي شود؟

چقدر زمان مي برد؟

ارادتمند شما.

آريا.

بالا