• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل NDIS

bamaram

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
در نصب ويندوز 98 در شروع كار بعد از فرمت و شروع نصب پيغام خطا ميده و ميگه مشكل از NIDS است

البته با شركتي كه سيستم را جمع كرده تماس حاصل شد و گفت از روش معمولي نمي توانيد 98 نصب كنيد سيستم را بياريد ما نصب كنيم از شون پرسيدم كه چه روشي گفتن چون سيستم شما جديد است و بالا 98 به صورت معمولي نصب نميشه رو ش خاصي داره(و هر چه گفتيم نگفتن چه روشي)
اما سئوال من
1-اين NIDS چي هست؟
2-روش غير معمولي نصب ويندوز 98چي است؟
در ضمن سيستم كاملا معمولي است يعني 2.4 هارد 80
و اين نكته هم قابل ذكر است كه يكبار هم بايوس مادر برد پريد و خود شركت دوباره سيستم را درست كرد
3- آيا ممكن است از بايوس مادر برد باشد؟كه اجازه نصب 98 را نمي دهد؟
البته ايكس پي و ام ايي به راحتي نصب مي شود
و هارد هم فت 32 است
يا حق

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
روي بعضي مادربردهاي جديد 98 ديگه نصب نمي شه.البته نصب مي شه.ولي كارت صوت و چپيست قابل نصب نيست.

ببينم هاردت Sata نيست؟

farzin764

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از amir_ :
روي بعضي مادربردهاي جديد 98 ديگه نصب نمي شه.البته نصب مي شه.ولي كارت صوت و چپيست قابل نصب نيست.

ببينم هاردت Sata نيست؟

سلام
آقا اگه تز مي دي درستش رو بده. :p ;)
به مادر برد و بايوس ربطي نداره.مشكل اينه كه win98 از cpuهاي 2.4 به بالا رو ساپورت نمي كنه.
يكي كه اهل فضل بود يه راهي رو گفته بود كه يادداشت كرده بودم ولي حالا پيداش نمي كنم.
دوباره ميگردم,پيداش كردم,همين جا مينويسم.
البته بگم كه خودم هنوز امتحانش نكردم ببينم جواب ميده يا نه.

farzin764

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از farzin764 :
سلام
به مادر برد و بايوس ربطي نداره.مشكل اينه كه win98 از cpuهاي 2.4 به بالا رو ساپورت نمي كنه.
يكي كه اهل فضل بود يه راهي رو گفته بود كه يادداشت كرده بودم ولي حالا پيداش نمي كنم.

با سلام مجدد
اميدوارم كه آقا امير از ما ناراحت نشده باشه,كه به عنوان داداش كوچيكتر باهاش شوخي كرديم.
در ادامه بايد بگم كه اون دوست فاضل ما گفته كه بعد از نصب ويندوز بايد از طريقDOS بريم تو شاخه system
داخل شاخه ويندوز وفايل NDIS.vxd رو دليت - پاك- كنيد. :eek:

يه تزم ما بديم:دوباره اين فايل رو براي اطمينان از روي win98se بگيرين و در همون جا كپي كنين.
چون تو win98se اين مشكل پيش نمياد. :happy:

موفق باشيد. :p

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
نه آقا.من فقط چيزي رو كه شنيده بودم نوشتم.چون خودم فقط مي دونستم كه نصب نمي شه و علتش رو نمي دونستم!:)

آخه من خودم يكبار نصب كردم و كامل نصب شد.ولي چيسپت و كارت صوت رو هر كاري كردم نصب نشد.با اينكه روي ويندوزهاي ديگه به همون روش نصب مي شد.البته من نگفتم دليلش مادربرد و بايوس هست!;)

farzin764

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از amir_ :
نه آقا.من فقط چيزي رو كه شنيده بودم نوشتم.چون خودم فقط مي دونستم كه نصب نمي شه و علتش رو نمي دونستم!:)

آخه من خودم يكبار نصب كردم و كامل نصب شد.ولي چيسپت و كارت صوت رو هر كاري كردم نصب نشد.با اينكه روي ويندوزهاي ديگه به همون روش نصب مي شد.البته من نگفتم دليلش مادربرد و بايوس هست!;)

سلام
حالا چرا ميزني مارو آقا امير ;)
اگر نصب كردي ؟ماله اينه كه كارت درسته ;) :p
ولي خود من سي پي يو 1.7 داشتم با وين 98 كار مي كرد تا به 2.4 ارتقا دادم وهمون وين98 ديگه بالا نمي امد.
در صورتي كه چيز ديگري تو سيستم عوض نشده بود.
ام هم از روي تجربه اي كه داشتيم گفتيم.
اصلا خدا بيل گيتسو بكشه :p :p ;)

farzin764

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از amir_ :

سلام
حالا چرا مارو ميزني آقا امير :p ;)
اگه نصب شد مال اينه كه كارت درسته ;)
من خودم cpu 1.7 داشتم وبا win98 كار مي كرد تا اينكه 2.4 -رش كردم و همون ويندوز بالا نمي امد.
اون دوست ما هم ميگفت كه با روش بالا نصب كرده.ولي 90%مال همون فايله.
اصلا خدا بيل گيتسو بكشه :p :p ;)

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از farzin764 :
سلام

والا ما که رو این سیستم نصبش کردیم مشکلی نداشت

cpu=2.8 bus 800
HDD=120 SATA
MB=GA IPE1000 pro-gt

:( :( :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

bamaram

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سئوال من را فراموش كردند
اصلا چي هست اين NDIS؟
در ضمن چرا من نتونستم از روش معمول نصب كنم؟
و چرا اون شركت گفت روش ديگه اي داره و اون چه روشي است؟و چطوري ميشه ويندوز 98 نصب كرد
يا حق

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
NDIS=Network Driver Interface Specification يه برنامس كه توابع استاندارد براي برقراري ارتباطات بين NIC(Network Interface Cards) توسط پروتكل هاي بالاتر Kernrl شبكه مثل TCPIP استفاده ميشه
لپ كلوم براي ارتباطات شبكه اي مصرف ميشه
توي 98 براي چك كردن پاكتهاي رسيده يك سيكل توليد ميشه و سپس بر اساس پاس هاي رد شده مقدار مورد نياز خونده مي شه. اما توي cPu 2.2G به بالا بعلت سرعت بالا و كوچك بودن زمان اين سيكل يكي از مقادير برگشتي 0 ميشه ( يعني ايجاد خطا) و مقدار اوليه بر اين صفر تقسيم و ايجاد خطا Run time error مي كنه در نتيجه پيغام خطا زير و يا شبيه آن نشان داده ميشه:
While initializing device NDIS: Windows protection error
حالا براي درست كردن اون بايد از Patch ارائه شده توسط مايكروسافت استفاده بشه (بدرد نمي خوره)
راستي اين شركته هم مي گه اين Patch خوبه من كه تست نكردم
http://www.sjordan.com/ndis_fix.zip
(اگه نميتوني بري تو windows با Winrar بازش كن يه فايل به نام 312108USA8.EXE كه اگه winrar داشته باشي روش كليك و بعد Extract here رو بزن فايل nids.vxd رو توي فولدر windows 98 روي فايل قبلي كپي كن وبعد از رفتن توي ويندوز اين پچ رو اعمال كن )
هر كي تست كرد جواب داد بگه

bamaram

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزيز مشكل من اينه كه هارد اصلا سيستم عامل نداره و موقع نصب ويندوز اين خطا را ميده نه هنگام اجرا ويندوز
ولي وقتي كيس را به شركت مربوطه دادم اونها 98 را نصب كردن
مي خوام بدونم از چه روشي نصب كردن كه من نتونستم
يا حق

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
به نقل از bamaram :
دوست عزيز مشكل من اينه كه هارد اصلا سيستم عامل نداره و موقع نصب ويندوز اين خطا را ميده نه هنگام اجرا ويندوز
ولي وقتي كيس را به شركت مربوطه دادم اونها 98 را نصب كردن
مي خوام بدونم از چه روشي نصب كردن كه من نتونستم
يا حق
فكر كنم اونا ايتدا فايل مربوطه رو NDIS از توي پچ بالا و يا پچ هاي ديگه برداشتن و بعد كابينت مربوطه رو در سي دي نصب ويندوز 98 پيدا كردن و اين دوتا فايل رو تعويض نموده اند در نتيجه به مشكل شما بر نخورده اند . يا از راه حل ديگه اي پيروي كرده اند . حالا شما بگو دقيقا بعد از چه مرحله اي ارور ميده تا ببينم ميشه از روش ديگه اي استفاده كرد يا نه

bamaram

Registered User
لایک‌ها
0
چون اين موضوع ما دو سه هفته پيش است دقيقا يادم نيست در كدوم مرحله نصب اين خطا را مي ده
ولي اين را كاملا يادم است كه نصب تمام نشده بود
فكر كنم بعد از چك كردن هارد در ابتداي نصب وقتي خروج را مي زدم تا ويندوز مي خواست نصب بشه اين خطا را مي داد
يا حق

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
احتمالا بعد ار نصب اولبه است يعني بعد از ريستارت اول و بعد از ريستارت دوم .در اين صورت اول اين فايل رو از تو پچ بردار و بعد بعد از ريستارت اول دستگاهو با بوت 98 بوت كن و برو تو داس . حالا يه فولدر با نام عجيب و غريب توي c تو اين فولدر دنبال اين فايل بگرد و بعد از پيدا كردنش با فايل پچ شده عوض كن .حالا اگه دستگاهتو ريستارت كني و بعد بزاري خودش بالا بياد فكر كنم درست بشه .براي يكسري از دستگا هاي قديمي كه هاردشون از يه فرمت خاصي استفاده مي كرد ( منظورم درايورشه ) شركت سازنده دو راه حل داشت يكش 98 پچ شده شركت ( هموم راه حل بالايي ) و ديگريش استفاده از اين راه حل . نمي دونم جواب مي ده يا نه ولي براي اون دستگاه ها جواب مي داد.

babak2127

Registered User
لایک‌ها
83
به نقل از saeedsmk :
فكر كنم اونا ايتدا فايل مربوطه رو NDIS از توي پچ بالا و يا پچ هاي ديگه برداشتن و بعد كابينت مربوطه رو در سي دي نصب ويندوز 98 پيدا كردن و اين دوتا فايل رو تعويض نموده اند در نتيجه به مشكل شما بر نخورده اند . يا از راه حل ديگه اي پيروي كرده اند . حالا شما بگو دقيقا بعد از چه مرحله اي ارور ميده تا ببينم ميشه از روش ديگه اي استفاده كرد يا نه
تأیید میشه . من هم همین مشکل رو داشتم و طبق روش بالا حل شد .

بالا