• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشورت ایجاد فروشگاه با محصولات همکاری در فروش

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
سلام دوستان

در مورد یه مسئله ای نیاز مند مشورت و یاری سبز هستم :دی

میخواستم یه شاپ بزنم با وارد کردن محصولای همکاری در فروش و البته کار کردن به صورت حرفه ایی روی سئو و بهینه سازی پست های فروشگاه! تاحدودی کارها پیش رفته فقط سر یه مسئله گیر کردم!

اوایل با فردی آشنا شدم که قرار بود واسمون حدود 19000 محصول ایران مارکت رو با روبات به صورت اتوماتیک و بدون محصول تکراری وارد شاپ کنه و روی سئوی اونا کار کنیم و کار جالبی میتونس باشه تا اونجا که به چندتا مشکل برخوردم.

یکی این که فروشنده های ایران مارکت اغلب ممکنه محصول رو انصرافی یا برگشتی بزنن و خودشون ارسال کنن که به بازاریاب پورسانتی تعلق نگیره ، دوم هم اینکه ممکنه یه فروشنده از فروش محصولی منصرف بشه و یا قرارداد تمدیدش تموم شه و یا به صورتی لینک محصول از بین بره و چک کردن این تعداد مخصول واقعا دوشواره :دی + انرژی زیادی برای سئوش تلف میشد ولی حداقلش اینه که چون تعداد پستا بالاست میشد روی فروشش حساب کرد.

بعد از اون تصمیم گرفتم برم سراغ همکاری های معتبر و با محصول مطمئن و کم که نمونش زیادن ! البته اینم مشکلات خودشو داره ، مثلا محصولاتی مثه لیزر پوینتر مگه چقدر خریدار داره که انرژی صرفش بشه اونم با این همه رقبای سرسخت !!البته سئوش کار خودمه و میشه آورد بالا ولی زیاد روی فروشش حسابی نمیشه باز کرد.چون اغلب محصولات دوره ای دارن واسه خودشون مثه این ساعتای سامورایی و غیره !

خوبی محصولای ایران مارکت و سیستم های مشابه اینه که تنوع بالاست و محصولات بدردبخور هم زیاد دارن.

حالا میخواستم یه مشورت بگیرم ببنیم نظر اساتید چیه؟ چه توصیه ای میکنید؟

VIP Webmasters

Registered User
لایک‌ها
240
بنده استاد نیستم ولی نظر من اینه که روی سیستم های مطمئن و محصول کم کار کنید بهتر هست تا محصولات زیاد و سردرگمی!

90% فروش نت برای همین 50-60 محصول هست و 10% بقیه برای سایر محصولات پس ارزش نداره انرژی روی 100 ها محصول بذارید و هرچی میتونید روی محصولات پر فروش کارکنید.

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
بنده استاد نیستم ولی نظر من اینه که روی سیستم های مطمئن و محصول کم کار کنید بهتر هست تا محصولات زیاد و سردرگمی!

90% فروش نت برای همین 50-60 محصول هست و 10% بقیه برای سایر محصولات پس ارزش نداره انرژی روی 100 ها محصول بذارید و هرچی میتونید روی محصولات پر فروش کارکنید.

تشکر دوست من.

چون هدفم جذب بازدید از گوگله به نظر شما همون 50 - 60 محصول رو میشه روش حساب کرد؟

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
تشکر دوست من.

چون هدفم جذب بازدید از گوگله به نظر شما همون 50 - 60 محصول رو میشه روش حساب کرد؟

همینی که آقای محمودی گفت درسته،محصول کم ولی پرطرفدار،و اینکه باید نوع پست دادنت درست باشه،نمیخواد رُبات بذاری پست بده،خودت بذار،یه سری کار گرافیکی روووش انجام بده که بیننده رو جذب کنه،میدونم موفق میشی تو کارِت :)

VIP Webmasters

Registered User
لایک‌ها
240
تشکر دوست من.

بله به طور تخصصی روی محصولات پر فروش کار کنید و انرژیتون را روی اون محصولات بذارید بهتر از اینه که روی 100 ها محصول که 10%فروش را تشکیل میدند وقت بذارید.

سعی کنید این 50-60 محصول پر طرفدار را در نتایج گوگل برای خودتون بالا بیارید.

همینی که آقای محمودی گفت درسته،محصول کم ولی پرطرفدار،و اینکه باید نوع پست دادنت درست باشه،نمیخواد رُبات بذاری پست بده،خودت بذار،یه سری کار گرافیکی روووش انجام بده که بیننده رو جذب کنه،میدونم موفق میشی تو کارِت :)

ممنون

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
من از ایران مارکت تقریبا 200 تا محصول گذاشتم تو فروشگاهم
هم محصولات روز هم غیره
فروش خوبی داشت ولی خیلی حوصله میخواد 15 درصد برمیداره ایران مارکت تازه از فروشت
کلی زحمت میکشی فروشنده ارسال نمیکنه یا میبنی محصول غیر فعال شده فروشگاه جمع کرده و...
به نظر من بشین لیست چن تا از فروشگاه های خوب تو ایران مارکت رو در بیار محصولات اونارو با محصولات روز سیستم های معتبر واردکن
البته محصولات ایران مارکت رو باید هرزگاهی هی چک کنی غیر فعال نشده باشه!

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700

مرسی داش جواد ، نوع پستا ردیف ردیفه شاید در جریانش باشی نمونشو دادم بت پیج یک اومده بود.. بابت کارای گرافیکی هم یه سری نکته رو میخوام ازت بپرسم ...

بله به طور تخصصی روی محصولات پر فروش کار کنید و انرژیتون را روی اون محصولات بذارید بهتر از اینه که روی 100 ها محصول که 10%فروش را تشکیل میدند وقت بذارید.

سعی کنید این 50-60 محصول پر طرفدار را در نتایج گوگل برای خودتون بالا بیارید.

ممنون

تشکر جناب محمودی ، فقط نگرانیم در مورد بازگشت هزینه هاش و صرف انرژی روی اون بود.

من از ایران مارکت تقریبا 200 تا محصول گذاشتم تو فروشگاهم
هم محصولات روز هم غیره
فروش خوبی داشت ولی خیلی حوصله میخواد 15 درصد برمیداره ایران مارکت تازه از فروشت
کلی زحمت میکشی فروشنده ارسال نمیکنه یا میبنی محصول غیر فعال شده فروشگاه جمع کرده و...
به نظر من بشین لیست چن تا از فروشگاه های خوب تو ایران مارکت رو در بیار محصولات اونارو با محصولات روز سیستم های معتبر واردکن
البته محصولات ایران مارکت رو باید هرزگاهی هی چک کنی غیر فعال نشده باشه!

میتونم آدرس شاپت رو داشته باشم؟ با کدوم سیستم ها همکاری میکنی؟ از کدومشون راضی هستی؟

میشه چند نمونه از فروشنده های معتبر رو معرفی کنی؟ (توی پخ البته !)

و خودت چطوری لینکارو چک میکنی؟ دستی یا با پلاگینی چیزی ....؟؟

VIP Webmasters

Registered User
لایک‌ها
240
تشکر جناب محمودی ، فقط نگرانیم در مورد بازگشت هزینه هاش و صرف انرژی روی اون بود.

خواهش میکنم.

قطعا هرچقدر تخصصی کار کنید و بیشتر رو محصولات پر طرفدار تمرکز کنید فروش بسیار بالایی خواهید داشت.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
مرسی داش جواد ، نوع پستا ردیف ردیفه شاید در جریانش باشی نمونشو دادم بت پیج یک اومده بود.. بابت کارای گرافیکی هم یه سری نکته رو میخوام ازت بپرسم ...

میتونم آدرس شاپت رو داشته باشم؟ با کدوم سیستم ها همکاری میکنی؟ از کدومشون راضی هستی؟

میشه چند نمونه از فروشنده های معتبر رو معرفی کنی؟ (توی پخ البته !)

و خودت چطوری لینکارو چک میکنی؟ دستی یا با پلاگینی چیزی ....؟؟

ملی مارکت-پی پرسل-برمودا-ارین ادز
فروشنده معتبر هم فک کنم تو شاپکیپر یه تاپیک زده بودن براش
من هر روز امار ورودیهامو چک میکنم وقتی میبینم یه محصول بازدیدش خوب بوده فروش نداشته میرم چک میکنم ببینم مشکلش چیه :دی

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
خواهش میکنم.

قطعا هرچقدر تخصصی کار کنید و بیشتر رو محصولات پر طرفدار تمرکز کنید فروش بسیار بالایی خواهید داشت.

ملی مارکت-پی پرسل-برمودا-ارین ادز
فروشنده معتبر هم فک کنم تو شاپکیپر یه تاپیک زده بودن براش
من هر روز امار ورودیهامو چک میکنم وقتی میبینم یه محصول بازدیدش خوب بوده فروش نداشته میرم چک میکنم ببینم مشکلش چیه :دی

مرسی داداش :heart:

برات یدونه پیغام هم فرستادم ..

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
با احترام به همه نظرات و استارتر عزیز، ولی به نظر من وقت تلف کردنه!!!
خودت یه شاپ بزن خیلی بهتره و آسوده خاطر

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
با احترام به همه نظرات و استارتر عزیز، ولی به نظر من وقت تلف کردنه!!!
خودت یه شاپ بزن خیلی بهتره و آسوده خاطر

آسوده خاطر ؟ :دی

داداش من با وصع این روزا که هیچی به هیچی نیس کجای خاطر آدم میتونه آسوده باشه؟!

تازه من زیاد وقت ندارم و دارم کار نت رو کم میکنم.

milijj

Registered User
لایک‌ها
211

به نظرم برو رو سیستمی کار کن که تنوع محصولت زیادی داشته باشه مث ایران امیر

هم تنوع محصول بالایی دارن و هم اینکه اگه فروشت خوب باشه هر وقت که بخوایی با هات تسویه حساب میکنن

می دونم چه جوی نسبت به ایران امیر تو پی تی هست ولی خوب اینم تجربه من با ایران امیر بوده

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
به نظرم برو رو سیستمی کار کن که تنوع محصولت زیادی داشته باشه مث ایران امیر

هم تنوع محصول بالایی دارن و هم اینکه اگه فروشت خوب باشه هر وقت که بخوایی با هات تسویه حساب میکنن

می دونم چه جوی نسبت به ایران امیر تو پی تی هست ولی خوب اینم تجربه من با ایران امیر بوده

در مورد سیستم همکاری مه بخوام کدومو انتخاب کنم ، قبلا انتخاب کردم ولی مشکلی که بود در مورد ایران مارکت بود.

جدیدا متوجه شدم 15درصد از پورسانت رو الکی بر میداره و این خیلی بده ! ولی خوبیش اینه محصولات خوبی داره !

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
در مورد سیستم همکاری مه بخوام کدومو انتخاب کنم ، قبلا انتخاب کردم ولی مشکلی که بود در مورد ایران مارکت بود.

جدیدا متوجه شدم 15درصد از پورسانت رو الکی بر میداره و این خیلی بده ! ولی خوبیش اینه محصولات خوبی داره !

خیلی نامردیه که 15 در صد رو برداره

آقا به نظرم رو همین ایران امیر کار کنی خوبه

تو پخ بیشتر توضیح میدم

بالا