• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشورت براي ايجاد سايت

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
با سلام به همه دوستان گل پي تي
من قصد دارم يه سايت راه اندازي كنم در مورد كليپ و نرم افزار موبايل و از اين حرفا حالا چند تا سوال داشتم كه ممنون ميشم اگه جواب بدين :
سايتو به نظرتون با وردپرس بالا بيارم با نيوك و غيره ؟راستي مي خوام يه هاست لينوكس 500 مگي واسه شروع بگيرم به همراه يه هاست دانلود 6 گيگي حالا بايد دو تا دامنه بگيم يا نه ؟ به نظرتون جدا از اينكه گفتم مي خوام در مورد چي باشه چه موضوعي مد نظرتونه كه خوب جواب بده ؟ واسه مطرح كردن هر چي سريعترش چه كار كنم ؟ و هر پيشنهاد ديگه اي كه دارين ممنون مي شم بگيد. :)

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام به همه دوستان گل پي تي
من قصد دارم يه سايت راه اندازي كنم در مورد كليپ و نرم افزار موبايل و از اين حرفا حالا چند تا سوال داشتم كه ممنون ميشم اگه جواب بدين :
سايتو به نظرتون با وردپرس بالا بيارم با نيوك و غيره ؟راستي مي خوام يه هاست لينوكس 500 مگي واسه شروع بگيرم به همراه يه هاست دانلود 6 گيگي حالا بايد دو تا دامنه بگيم يا نه ؟ به نظرتون جدا از اينكه گفتم مي خوام در مورد چي باشه چه موضوعي مد نظرتونه كه خوب جواب بده ؟ واسه مطرح كردن هر چي سريعترش چه كار كنم ؟ و هر پيشنهاد ديگه اي كه دارين ممنون مي شم بگيد. :)

شما فکر کنم خودتون سایت کلیپ داشتید و دید فیلتر شدید پس تو بحث کلیپ نرید .
سایت با وردپرس خوبه بالا بیارید !
الان سایت تفریحی و خبری خوب میاد بالا ولی خیلی ها هم دارند چنین سایتی میزنن ولی هر کس سرش تو کار خودشه

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
به نظر من بزن تو گوش wp-o-matic ، دیگه اعصاب خوردی هم نداره...تو اولین آپدیت گوگل هم به راحتی پیج رنک 3 رو می گیری...ورودی گوگل هم براش زیاده...البته فقط باید رو همین ورودی حساب کنی.

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
شما فکر کنم خودتون سایت کلیپ داشتید و دید فیلتر شدید پس تو بحث کلیپ نرید .
سایت با وردپرس خوبه بالا بیارید !
الان سایت تفریحی و خبری خوب میاد بالا ولی خیلی ها هم دارند چنین سایتی میزنن ولی هر کس سرش تو کار خودشه
خوب سايت دانلود نيازمندي هاي موبايل باشه خوبه ؟ در ضمن اگه كليپ بزارم مثل دفعه قبل كارينمي كنم پسته شم .
راستي سايت تفريحي زياد دوست ندارم چون بايد روزي خدا تا پست بدي

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8
خوب سايت دانلود نيازمندي هاي موبايل باشه خوبه ؟ در ضمن اگه كليپ بزارم مثل دفعه قبل كارينمي كنم پسته شم .
راستي سايت تفريحي زياد دوست ندارم چون بايد روزي خدا تا پست بدي

تو فکر یه ایده نو باش برای خودت
سایت موبایل میدونی چندتا داریم ؟

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
خوب دوستان به اون سوال ديگم جواب بدين :
من مي خوام يه هاست دانلود و يه هاست سي پنل جداگانه بگيرم آيا بايد دو تا دومين داشته باشم ؟

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
به نظر من همون پانصد مگابابت کافی هست هاست دانلود نمیخواد

بالا