• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشورت بسیار مهم ! چه سایتی و برای چه یوزرهایی راه اندازی کنم ؟

Ariya

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
50
با سلام و احترام خدمت همه دوستان عزیز و گرامی این انجمن وزین ،

دوستان مدت ها است ، در مورد یک موضوعی فکر میکنم و واقعا به هیچ نتیجه ای نرسیدم !

گفتم اینجا که همه دوستان ، حرفه ای هستند و خلاصه عمری در اینترنت و این انجمن هستند و تجربه دارند ، مطرح کنم تا به نتیجه برسم.

مختصر و مفید !

جدای از هزینه !

چه سایتی و برای چه یوزرهایی راه اندازی کنم ؟

1. سایت ایرانی برای یوزرهای ایرانی و با چه موضوعی ؟

2. سایت خارجی برای یوزرهای خارجی و با چه موضوعی ؟

خلاصه میخوام یک سایت و با موضوعی عالی راه اندازی کنم که حداقل ماهی 5 میلیون به بالا بهم بده.

عجله هم ندارم.

از شما دوستان گرامی خواهشمندم ، فقط در مورد موضوع اصلی راهنمایی کنید و به هیچ عنوان موضوع اصلی را منحرف نکنید !

سلامت و شاد و سربلند باشید.

ممنونم.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
خلاصه میخوام یک سایت و با موضوعی عالی راه اندازی کنم که حداقل ماهی 5 میلیون به بالا بهم بده.
برای اینکه حداقل ماهی 5 میلیون بهتون بده باید 5 سال وقت بزارید

یا

ماهی 5 تومن خرج کنید تا بعد 1 سال شاید ماهی 5 تومن بهتون بده

پ.ن : الان یه عده میان میگن اصلا اینطور نیست و با 100 هزار تومن میتونید به این میزان درآمد برسید!! :p :rolleyes:

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
شما اول باید صبور باشید نباید فک کنید ی روزه میتونید پولدار شید وگرنه زود ناامید میشی

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
سایت فروشگاهی بزنی بهترین کار و هر چی تخصصی تر باشه جذب یوزر راحت تر ولی خب فروش کمتر.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوست عزیز قبل از زدن هر سایتی باید این دو سوال رو بپرسی
1-هدف من از این سایت چیه
2-بسته به جواب سوال اول اگر درآمد هدف بود روش درامدی این سایت چیه
برخیا ممکنه برای تفریح سایت بزنن که در این حالت کلا سایت باید در حوزهعلاقه اونا باشه اما برای شما منظور و هدف همونطور که فرمودین درامد هست
در تاپیک های زیادی حتما دیدین که دوستان میان و مطرح می کنن فلان مقدار بازدید دارن اما از اون درامد مناسبی ندارن در واقع بیشتر وبمستران ایرانی اول امار رو تولید می کنن و بعد دنبال راه درامد میگردن اگر بخواهیم سایت ها رو دسته بندی کنیم تقریبا 3 نوع سایت داریم محتوا محور-فروشگاهی-خدماتی.
در حال حاضر سایت های محتوا محور در ایران به دلیل نبود سیستم های درامدی مناسب حال و روز خوشی ندارن
فروشگاهی به شرطی که در توهم زدن دی جی کالا گرفتار نشده باشید و فروشگاه در حوزه تخصصی بزنید البته این نوع سایت هم متاسفانه توسط تلگرام و اینستا تحت فشار هستن اما بازم خوبه وضعشون
سایت های خدماتی از نظر من بهترین نوع سایت هستنو صد البته که مشخصه کلا نه تلگرام می تونه حریفش بشه و نه اینستا اگر بتونید یه خدمت خاص رو ارائه بدید برای عمری نونتون تو روغنه

Ariya

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
50
دوست عزیز قبل از زدن هر سایتی باید این دو سوال رو بپرسی
1-هدف من از این سایت چیه
2-بسته به جواب سوال اول اگر درآمد هدف بود روش درامدی این سایت چیه
برخیا ممکنه برای تفریح سایت بزنن که در این حالت کلا سایت باید در حوزهعلاقه اونا باشه اما برای شما منظور و هدف همونطور که فرمودین درامد هست
در تاپیک های زیادی حتما دیدین که دوستان میان و مطرح می کنن فلان مقدار بازدید دارن اما از اون درامد مناسبی ندارن در واقع بیشتر وبمستران ایرانی اول امار رو تولید می کنن و بعد دنبال راه درامد میگردن اگر بخواهیم سایت ها رو دسته بندی کنیم تقریبا 3 نوع سایت داریم محتوا محور-فروشگاهی-خدماتی.
در حال حاضر سایت های محتوا محور در ایران به دلیل نبود سیستم های درامدی مناسب حال و روز خوشی ندارن
فروشگاهی به شرطی که در توهم زدن دی جی کالا گرفتار نشده باشید و فروشگاه در حوزه تخصصی بزنید البته این نوع سایت هم متاسفانه توسط تلگرام و اینستا تحت فشار هستن اما بازم خوبه وضعشون
سایت های خدماتی از نظر من بهترین نوع سایت هستنو صد البته که مشخصه کلا نه تلگرام می تونه حریفش بشه و نه اینستا اگر بتونید یه خدمت خاص رو ارائه بدید برای عمری نونتون تو روغنه
با سلام ،

لطف میکنید توضیح کامل بدید در مورد سایت خدماتی ؟

چه نوع خدماتی ؟

ممنونم.

Ariya

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
50
با سلام و احترام ،

دوستان عزیز ،

نظر یا پیشنهادی ندارند ؟

ممنونم.

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
با سلام ،

لطف میکنید توضیح کامل بدید در مورد سایت خدماتی ؟

چه نوع خدماتی ؟

ممنونم.
خدمات دگ اسمش روشه،مثلا ی سایت هست سوال حقوقی مطرح میکنی وکیلا جوابتو میدن،خیلی هم عالیه

Amir7575

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام و احترام خدمت همه دوستان عزیز و گرامی این انجمن وزین ،

دوستان مدت ها است ، در مورد یک موضوعی فکر میکنم و واقعا به هیچ نتیجه ای نرسیدم !

گفتم اینجا که همه دوستان ، حرفه ای هستند و خلاصه عمری در اینترنت و این انجمن هستند و تجربه دارند ، مطرح کنم تا به نتیجه برسم.

مختصر و مفید !

جدای از هزینه !

چه سایتی و برای چه یوزرهایی راه اندازی کنم ؟

1. سایت ایرانی برای یوزرهای ایرانی و با چه موضوعی ؟

2. سایت خارجی برای یوزرهای خارجی و با چه موضوعی ؟

عجله هم ندارم.

از شما دوستان گرامی خواهشمندم ، فقط در مورد موضوع اصلی راهنمایی کنید و به هیچ عنوان موضوع اصلی را منحرف نکنید !

سلامت و شاد و سربلند باشید.

ممنونم.
سلام
من یه پیشنهاد خیلی خوب واستون دارم اگه تمایل دارین به من در تلگرام پیام بدین
Telegram: @Mr_Victorr

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دوست عزیز یه چیری میخوام بگم که شاید مخالف نظر بعضی از دوستان باشه اما اینکه سالها باید وقت بذاری تا به درآمد مثلا ماهی 5 برسی رو بنده قبول نمیکنم .
ببین همه چی تو فکر تو خلاصه میشه ، شما میتونی یک محصول یا خدماتی رو ارائه بدی که میدونی مردم دنبالشن ( برای اینکه بدونی مردم دنبالش هستن یا نه میتونی از ابزارهایی مثل کیورد پلنر استفاده کنی ) و تو کمتر از 1 ماه یه سایتی راه اندازی کنی و محصولت رو از طریق تبلیغات کلیکی یا گوگل ادز بفروشی ، قطعا در همه زمینه ها جواب مثبت نمیده برای همینه که میگم فکر کردن و تحقیق خیلی مهمه .
لازم نیست 5 سال بشینی روی 1 سایت کار کنی ، کافیه چند ماه روی نیاز بازار و و انتخاب محصول و بعد شناخت بازار هدفت و پیدا کردن یه راه تبلیغاتی مناسب تحقیق و بررسی کنی .پ
یه درصدی از فروش محصولت قطعا میره برای تبلیغات ، یه درصدیشم بردار برای خودت و یه درصدیش هم بذار برای توسعه کار مثلا بلاگ را بنداز ، کانتنت مارکتینگ و سئو و رپورتاژ و ...
خلاصه بهت بگم برو فکر کن فقط
نکته مهم : اگر خیلی تجربه کار تو نت رو نداری حتما باید از وب ایران شروع کنی .
نکته مهم 2 : هیچوقت هم جو گیر نشو ، خیلی تحقیق کن .

بالا