• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشورت درمورد خرید یک سیستم با این شرایط

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام دوستان.
میدونم جای بدی تاپیک زدم ولی باور کنید تو تالار هرچی گشتم دیگه هیچی نبود :D
هوس کردم دم عیدی یه صفایی به ماشین بدم یه پخش و یه جفت باند بذارم روش. والا دیگه خسته شدم از صدای بی کیفیت این اتول :D
خیلی حرفه ای نمیخوام ولی دیگه درپیتم نباشه.
قیمت پخش + جفت بلندگوها رو هم بیش از 300 نشه.
ممنون میشم اگه موردی دارین بهم معرفی کنین. میخوام وقتی یه اهنگی گوش میدم حال کنم نه اینکه صدای خش خش باند اذیتم کنه .
ضمنا پخش حتما حتما فلش خور باشه.
پیشاپیش مرسی از دوستان گرانقدر...

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
دادا نمیشه با این پول....به نظرم یدونه از این FM ها بخری بهتره:p

شما یه پخش بخری حداقل 250 تومنه...باند درست جسابی هم 300 تومنه......یه آمپ هم میخوای حالا 2 کانال بگیری حدود 200 تومن. حالا خودت بشین حساب کن.

amess

Registered User
لایک‌ها
61
داداش بودجت که خیلی کمه الان دیگه 300 تومن چیزی نمیشه...
ولی میتونی اسپیکر رو آلپاین spg-69c3 بگیری 150 اینا فکر میکنم...پخش هم کنوود U256 اگه اشتباه نکنم...
ولی اگه افزایش بودحه بدی لذتش رو خودت میبری تو ایام عید ;)

ehsanahmadi66

Registered User
لایک‌ها
43
متاسفانه با 300 تومن واقعا نمیشه کاری کرد ، شما بگردید یه پخش و باند کارکرده پیدا کنید که فقط به بودجتون بخوره

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
تشکر از تمام دوستان
البته مجددا این نکته رو ذکر میکنم که خواهشا مدیران تاپیک رو حذف نکنند اگه جای بدی تاپیک زدم انتقالش بدن.
از نظر همه دوستان سپاسگذارم. والا ما تو باغ نبودیم اینو بذارین به حساب بی تجربگیمون :D
پس حداقلش یه 800 تومنی نیازه.
تا همین 800 چه سیستمی پیشنهاد میدین ؟ آیا حتما نیازه از اول آمپ رو ماشین بذارم ؟
حالا یکم بالا پایین شد از 800 اشکال نداره. یه چیز خوبی ببندم رو ماشین موقع فروش از روش بازش میکنم

ehsanahmadi66

Registered User
لایک‌ها
43
پخش : کنوود 7056
باند : DLS 1073
این خودش میشه 800 تومن تقریبا. یه مدت با همین ست موزیک گوش بدید وقتی احساس کردید راضیتون نمیکنه به همین مجموعه یه آمپ 2 کانال اضافه کنید

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
دوستان دل رو بزنم به دریا 1 تومن پیاده بشم این سیستم بنظرتون چطوره ؟

رادیوپخش 4650 پایونیر

کامپ 6508جی بی ال

ساب 5.12 جی بی ال

آمپ 8400 کنوود

رو ماشین دوگانه ساز اینا جاشون میشه؟ آخه اون کپسول لامصب خیلی گنده اس.

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
من جای شما شما باشم ساب نمی بندم
یه جفت 1073 عقب میندم دست دومش 300 پیدا میشه
یه امپیلی 4 کانال مثل اینفینیتی 7541 حدودا 250 تا 300 دست دومش
یه کامپونت تو در جلو سعی کنی از dls استفاده کنی که صدا یکدست بشه 250 تومان
هدیونیتم پایونیر بگیر

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
آمپ 8400 رو قبلا خودم داشتم. خوبه ولی خروجیش کمه و بیشتر به درد باندهای 2 اهمی میخوره. به نظرم اگه میخوای ساب نبندی و انتظار زیادی نداری یه جفت باند با بیس زیاد بگیر. مثه 7100 کنوود یا 1073 یا 696 از JBL

اونوقت اگه جلو رو هم بتونی یه چیزی بندازی، در حد خودش صدات خوب میشه.......ولی آمپ بهتره 7541 پیدا کنی که 110 وات خروجیش خیلی از باندها رو میتونه درایو کنه. حتی میتونی 718 هم بگیری. کارت رو راه میندازه و به نسبت پولی که میدی، کارایی داره.

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
داداش 718 چیه مگه؟یه باند 80 واتی هستش دیگه

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
تشکر از همه دوستان
هرکسی یه سیستمی پیشنهاد میده بدجور گیج شدم :D امروز رفتم یکی از این تزئیناتیای کرمان سوال کردم هرچی میگی میگه ندارم ! آخرش خندم گرفت گفتم شما چی داری؟ گفت ما سیستمای روز بازار رو داریم. احتمالا همون FM پلیر اینا.
واسه همین باید سفارش بدم از تهران برام بیارن.
آقا من یبار دیگه انتظاراتم رو از این سیستم میگم :

- قیمت تا 1 الی 1100 ( دیگه با سیم کشی و همه ایناش بشه این قیمت )
- پخش حتما حتما فلش بخوره
- سیستم با بیس تقریبا زیاد میخوام ( جون میده واسه آهنگای صادق و حسین :D ) ولی نمیخوام بیس بیش از حد شفافیت صدا رو پایین بیاره
- یه سیستم اخر و عاقبتی میخوام نه اینکه سال دیگه همین موقع خراب شده باشه
- رو پراید جوابگو باشه ( یدفه از باتری بیش از حد استفاده نشه پول باتری هم بیاد رو هزینه هامون )

من مجدد اون سوال رو میپرسم. این آمپ و کامپ و ساب و ... روی طاقچه عقب پراید جا میشه ؟ اون کپسول سگ مصب گاز مشکلی ایجاد نمیکنه ؟

Last edited:

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
داداش 718 چیه مگه؟یه باند 80 واتی هستش دیگه
718 به نسبت پولی که میدی خیلی خوبه...بیس خوبی نسبت به بقیه باندهای هم قیمتش داره. کسی که سیستم ارزون و بدون ساب میخواد واسش عالیه.

دادا 300 شما بده پخش...از پخشهای ارزون پایونیر بخر...2 جفت هم باند بخری میشه 450تومن. مثلا کنوود 703 و 718...حتما سعی کن جلو رو کامپ بخری و واسه پراید باید رودری ببری...کاری نداره...البته میشه اینفینیتی 693 هم خرید ولی اونوقت بیس کم میاری ولی کیفیتت میره بالاتر..میتونی هرتز 690 یا 1073 هم بخری که طبعا گرونتر و بهتر هستند.

میمونه یه آمپ 4 کانال مه 7541 کارکرده و سالم و سری قدیم پیدا کنی حدود 330 تومنه...سیم هم باید بخری که کمش میشه 100 تومن.

جای تو بودم 693.9 میخریدم و ساب و آمپ مونو رو هم بعداً که پول دستم میاد میگرفتم. سیستم بدون ساب بی معنیه و بیخوده..ساب و آمپ و باکسش هم کمش میشه 550 تومن.

amess

Registered User
لایک‌ها
61
تشکر از همه دوستان
هرکسی یه سیستمی پیشنهاد میده بدجور گیج شدم :D امروز رفتم یکی از این تزئیناتیای کرمان سوال کردم هرچی میگی میگه ندارم ! آخرش خندم گرفت گفتم شما چی داری؟ گفت ما سیستمای روز بازار رو داریم. احتمالا همون FM پلیر اینا.
واسه همین باید سفارش بدم از تهران برام بیارن.
آقا من یبار دیگه انتظاراتم رو از این سیستم میگم :

- قیمت تا 1 الی 1100 ( دیگه با سیم کشی و همه ایناش بشه این قیمت )
- پخش حتما حتما فلش بخوره
- سیستم با بیس تقریبا زیاد میخوام ( جون میده واسه آهنگای صادق و حسین :D ) ولی نمیخوام بیس بیش از حد شفافیت صدا رو پایین بیاره
- یه سیستم اخر و عاقبتی میخوام نه اینکه سال دیگه همین موقع خراب شده باشه
- رو پراید جوابگو باشه ( یدفه از باتری بیش از حد استفاده نشه پول باتری هم بیاد رو هزینه هامون )

من مجدد اون سوال رو میپرسم. این آمپ و کامپ و ساب و ... روی طاقچه عقب پراید جا میشه ؟ اون کپسول سگ مصب گاز مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
پخش رو 7016 کنوود وردارید.تو همین فروم دست دومشو برای فروش گذاشتن فکر میکنم.حدود 300 تومن
آمپ رو میتونید 5602 پایونر وردارید.2 کاناله و رو 4 اهم 150 وات خروجی میده و خیالتون بایت درایو کردن هر باندی راحته-حدود 270-80 فکر میکنم
باند رو من پیشنهادم co 609 plus آدیو سیستم هست!(آکبند 450)
اما اگه 1073،هرتز هم 690 گیر آوردید بگیرید.البته هیچ کدوم از لحاظ کیفیت به اون آدیو سیستم نمیرسند به هیچ وجه!(دست دو حدود 300)
718 هم هست با بودجه کمتر اما اگر کیفیت میخواهید اصلا پیشنهاد نمیکنم.اما اگه بلندی صدا میخواید! خیلی عالیه!
خب اینجا میتونید یا یه آمپ مونوی خوش قیمت+ یه ساب اضافه کنید...
یا به جای اون آمپ 2 کانالی که پیشنهاد دادم یه آمپ 4 کانالی مثل 9604 پایونر بگیرید و 2 کانالشو بدید به باند ها و 2 کانالشو بریج وصل کنید به ساب
http://www.pioneershop.ir/product_Pioneer-GM-D9604.html
ساب رو پیشنهادی ندارم هرچی دوست داشتید انتخاب کنید با توجه به بودجه
----------
من خودم اگه جای شما باشم و بااین شرایط 5602 میبندم+ co 609 و بعد شروع به اضافه کردن یه آمپ مونو و ساب میکنم...

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
در مورد co 609 میشه گفت باند خوبی هستش اما بیس 1073 نداره و با نوجه به این که ماشین پراید هست بیس 1073 کاملا راضیت میکنه
پول واسه ساب نده همون واسه استیج جلوت خرج کن صدای یک دست گوش نوازه

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
دادا سیستم ارزون قیمت خریدن خیلی فس فس نداره. این پیشنهاد هایی که دوستان دادن همشون خوبن. یه یا علی بگو و برو واسه خرید. 7016 کارکرده پیدا کردی امون نده و زود بزن تو گوشش که چیز خوبیه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
دادا سیستم ارزون قیمت خریدن خیلی فس فس نداره. این پیشنهاد هایی که دوستان دادن همشون خوبن. یه یا علی بگو و برو واسه خرید. 7016 کارکرده پیدا کردی امون نده و زود بزن تو گوشش که چیز خوبیه

نه داداش کارکرده نمیخوام.
هنوز به جمع بندی کلی نرسیدم.
چه جالب یعنی حتی با 1 تومنم نمیشه توقع بالا از سیستم داشت ؟ :D
من تا همین دیشب نمیدونستم قیمت سیستم ماشین تا این حد افتضاح رفته بالا
فعلا تا اخر هفته دست نگه میدارم تا نظرم قطعی باشه
چون بازم تو همین رنج 1 تومن میشه موارد زیادی مدنظر قرار داد

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
نه داداش کارکرده نمیخوام.
هنوز به جمع بندی کلی نرسیدم.
چه جالب یعنی حتی با 1 تومنم نمیشه توقع بالا از سیستم داشت ؟ :D
من تا همین دیشب نمیدونستم قیمت سیستم ماشین تا این حد افتضاح رفته بالا
فعلا تا اخر هفته دست نگه میدارم تا نظرم قطعی باشه
چون بازم تو همین رنج 1 تومن میشه موارد زیادی مدنظر قرار داد
الان روی ماشین من 3.5 ملیون سیستم هست که خیلی هم رده بالا نیست. ولی خدایی ارزش داره و خیلی لذت میتونی ببری ازش. کارکرده بخر اگه آدم مطمئن و معامله حضوری پیدا کردی

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
داداش اگه بخوای آکبند بگیری که کلن یه جفت باند با یه امپیلی و یه هدیونیت معمولی میشه

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
تشکر از همه دوستان
والا من تا اینجا به این نتیجه رسیدم؛
اول کار بیام یه هدیونیت خیلی خوب ( مثلا 8650 پایونیر ) + آمپ 526 کنوود + باند اینفینیتی 693 بگیرم
ایشالا طی 2-3 ماه اینده که دستم جلو افتاد به این سیستم ساب و ... هم اضافه بشه
نظرتون چیه ؟
درسته 470 باید بابت 8650 بدم ولی حداقلش اینو میدونم که 6 تا خروجی داره و دو روز دیگه خواستم سیستم رو ارتقا بدم مشکلی بوجود نمیاد
این سه موردی هم که گفتم با همون بودجه 1 تومنی من قابل جم کردنه

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
اون پخشه چنده> من با پخش و آمپت مخالفم.....:cool:

بالا