• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشورت در مورد ایجاد سایت

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
سلام خسته نباشید.
من یه سایت خدماتی ایرانی مدتی قبل ایجاد کردم که نتیجه خوبی داشته در واقع نسبت به سایت دانلودی که دارم صد برابر بهتر بوده هر چند اونم در حال پیشرفته حالا میخوام همون تجربه سایت خدماتی رو برای کاربران خارجی مثلا عرب ها و یا امریکایی پیاده کنم خدماتی که ارایه میدم بیشتر رفع مسدودیت هست مثلا رفع مسدودیت تانگو بیتالک ویچت فیس بوک یاهوو فروش پیچ اینستگرام و ....
سوالم اینه که چند تا مطلب روی همین سایت دانلودم به زبان انگلیسی بزارم برای رفع مسدودیت این نرم افزار ها بهتره یا یه سایت انگلیسی بسازم؟اگه بتونم با چند مطلب انگلیسی روی این سایتم ایجادش کنم خیلی خوب میشه چون رتبه هایی که سایت دانلود برای کارهای خدماتی میگیره نسبت به رقبا خیلی بالاتره
اگه کسی تجربه ای پیشنهادی مشورتی چیزی داره لطفا بگه کدوم بهتره

کارادایی

Registered User
لایک‌ها
109
سایت خدماتیت چیه؟خدماتی که ارائه میدید چیه؟پخ کن
رتبه سایت دانلود در کلمات فارسی و انگلیسی چیه؟

skate

Registered User
لایک‌ها
143
۱۰۰٪ یه سایت انگلیسی جداگونه بسازید. هم برای سئو و هم مسائل تجاری

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
سلام.
من پیشنهاد می کنم از قابلیت شبکه وردپرس استفاده کنید و یک سایت وردپرسی روی یک ساب دامین مثلا www.En.yourdomain.com ایجاد کنید و سپس از صفحه ی اصلی سایت یک لینک بهش بدید.(البته به صورت یک لیست که بشه زبان های سایت رو انتخاب کرد)

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
خیلی ممنون بابت پیشنهاد ها و راهنمایی ها یه سایت جدا انگلیسی ساختم البته هنوز کاری نکردم فقط دامنه و هاست جدا گرفتم براش یه سوال برام پیش اومده مثلا من روی سایت دانلودم هر چقدر زمان میگذره و بیشتر ابدیت میکنم به مرور رتبه مطالبم بالاتر میره حالا در مورد یه سایت خدماتی که هیچ کدوم ابدیت نمیکنن چطوریه؟مثلا الان سایت هایی که فالوور اینستاگرام میفروشن چه ایرانی چه انگلیسی همشون فقط یه صفحه اول دارند بدون هیچ مطلبی برام جالبه چطور بدون مطلب رتبه میگیرن البته دیروز یه مطلب گذاشتم همون موقع رفت صفحه 5 توی کلمه خرید اکانت ویرفای شده پیپال برام جالب بود

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
خیلی ممنون بابت پیشنهاد ها و راهنمایی ها یه سایت جدا انگلیسی ساختم البته هنوز کاری نکردم فقط دامنه و هاست جدا گرفتم براش یه سوال برام پیش اومده مثلا من روی سایت دانلودم هر چقدر زمان میگذره و بیشتر ابدیت میکنم به مرور رتبه مطالبم بالاتر میره حالا در مورد یه سایت خدماتی که هیچ کدوم ابدیت نمیکنن چطوریه؟مثلا الان سایت هایی که فالوور اینستاگرام میفروشن چه ایرانی چه انگلیسی همشون فقط یه صفحه اول دارند بدون هیچ مطلبی برام جالبه چطور بدون مطلب رتبه میگیرن البته دیروز یه مطلب گذاشتم همون موقع رفت صفحه 5 توی کلمه خرید اکانت ویرفای شده پیپال برام جالب بود

چندید راه وجود داره.
1- سئو و بهینه سازی
2- تبلیغات
3- لینک بیلدینگ و سایر ترفند های سئو
4-استفاده ار شبکه های اجتماعی و معرفی خدماتشون
5- هزار ران راه حل که همگی به طور مستقیم و یا غیر مستقیم با سئو و بهینه سازی بدست میاد

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
شبکه های اجتماعی رو که فکر کنم از همه فعال ترم چون وقتی مطلب ارسال میکنم توی 50 شبکه اجتماعی لینکش رو اشتراک میزارم اما سئو و اینا نمیدونم چرا زیاد اعتقاد ندارم همیشه یه قالب از خود وردپرس یا جوملا نصب میکنم خودم یه کم تغییرش میدم جوری که خوشم بیاد ظاهرش رو درست میکنم یه سئوی مختصر ساده مربوط به کدها و سرعت رو بالا میبرم و همین

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
شبکه های اجتماعی رو که فکر کنم از همه فعال ترم چون وقتی مطلب ارسال میکنم توی 50 شبکه اجتماعی لینکش رو اشتراک میزارم اما سئو و اینا نمیدونم چرا زیاد اعتقاد ندارم همیشه یه قالب از خود وردپرس یا جوملا نصب میکنم خودم یه کم تغییرش میدم جوری که خوشم بیاد ظاهرش رو درست میکنم یه سئوی مختصر ساده مربوط به کدها و سرعت رو بالا میبرم و همین

شبکه های اجتماعی رو که من خودم به شخصه دارم امتحان می کنم و نتیجه ی فوق العاده ای تا الان گرفتم.سئو و بهینه سازی اگر کلاه سفید باشه واقعا می تونید به رتبه ی خیلی خوبی درست پیدا کنید.شاید به این اعتقاد نداشته باشید ولی متور های جست و جو سخت به دنبال سایت هایی هستند که سئو شده هستند و اهمیت بیشتری به آنها می دهند.

میشه یه راهنمایی به من کنید؟
چطور می تونم به صورت اتوماتیک مطالب سایتم رو در 50 شبکه اجتماعی منتشر کنم؟واقعا بهش نیاز دارم

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
به صورت اتوماتیک که در وردپرس بلدم اگه از وردپرس استفاده میکنید با دو افزونه
NextScripts: Social Networks Auto-Poster و جت پک هم که همه میشناسن قسمت اطلاع رسانیش رو فعال کنید نزدیک 20 شبکه داره اولی هم که بیشتر داره اگه بیشترم خواستی میتونی از این سایت هایی که خودشون برت اشتراک میزارن استفاده کنید بعضی هاشون خیلی بیشتر از 100 تا اشتراک میزارن اما پولین

بالا