• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشورت در مورد خرید دامنه co

P‌C

Registered User
لایک‌ها
87
سلام دوستان
بهترین و مطمئن ترین و طبعا ارزون ترین راه برای ثبت دامنه co چیه؟ من میخوام حتما whoisش به نام خودم بشه و برای تمدیدش احیانا به مشکل برنخورم.
lovingdomains.com گزینه خوبی هست؟ داره 19.99 دلار میده.
در کل اگر نام مورد نظرمون com و ir ش ثبت شده باشه co گزینه جایگزین خوبی هست؟
ممنون

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
من خودم شخصآ با co حال نمیکنم...
توی name.com میتونی 11.99 ثبت کنی

P‌C

Registered User
لایک‌ها
87
من خودم شخصآ با co حال نمیکنم...
توی name.com میتونی 11.99 ثبت کنی

شما که استادی در این زمینه ولی در کل پیشنهاد شما در این حالت چی هست؟
name.com فقط با paypal کار میکنه یا با وبمانی هم کار میکنه؟ میدونم کشور رو نباید ایران بدم ولی در مورد آدرسی که باید برای ثبت بدم تکلیف چیه؟
بازم ممنونم ازت

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
پی پال رو میدید براتون شارژ میکنند

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
این سوال منم بود
اگه com. و ir. یه دامین گرفته شده باشه co. خوب هست واسه ثبت؟

اصلاً دامین co. امید داره؟ آخه میگفتن جاوی دات کارم رو میگیره. یه حرف هم کمتر داره

name.com فقط با paypal کار میکنه یا با وبمانی هم کار میکنه؟ میدونم کشور رو نباید ایران بدم ولی در مورد آدرسی که باید برای ثبت بدم تکلیف چیه؟
تو گزینه های پرداختش فقط کارتهای اعتباری (مثل مستر کارت، ویزا و آمریکن اکسپرس) و پیپال رو پیدا کردم
فکر کنم بشه با ویزا کارت مجازی هم خرید کرد

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
این سوال منم بود
اگه com. و ir. یه دامین گرفته شده باشه co. خوب هست واسه ثبت؟

اصلاً دامین co. امید داره؟ آخه میگفتن جاوی دات کارم رو میگیره. یه حرف هم کمتر داره
امید بهش هست ولی هیچ وقت جای کام رو نمی‌گیره. یک حرف کمتر داشتن هم دلیل نمیشه. ctrl+enter در مرورگر .com میندازه نه .co

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
امید بهش هست ولی هیچ وقت جای کام رو نمی‌گیره. یک حرف کمتر داشتن هم دلیل نمیشه. ctrl+enter در مرورگر .com میندازه نه .co

تو خبرنامه پویا سازان اینم نوشته بود
متناسب بودن با كلمه هاي company ، commercial ، corporate و commerce فرصت مناسبي را براي كساني كه تا كنون نتوانسته اند دامين ( دامنه ) مورد نظر خود را ثبت كنند به وجود آورده است.
از net. و org. چی ؟ بهتره؟

Last edited:

P‌C

Registered User
لایک‌ها
87
نظر خودم:
همین 4-5 سال پیش که ir نو پا بود خودم فکر نمیکردم هرکسی راحت بیاد پول بده به خاطرش حتی اگه مبلغش پایین باشه و همیشه توی حاشیه می مونه ولی الان واقعا خوب جا افتاده البته مسلما فقط وجهه داخلی داره و با توجه به مسائل برون مرزی کشور هیچ شرکت و یا شخص یا ارگان داخلی ای که com و ir داشته باشه نمیاد ir رو به عنوان دامین اصلیش روی سرور هدایت کنه.
واقعا پیش بینی شرایط آینده اینترنت مشکل هست ولی قبول دارم که هیچ دامنه ای در مجموع حالا حالاها نمیتونه رسمیت com رو به خودش ببینه ولی در آینده دور امکان هر تغییری هست.
من الان دارم توی هو ایز چند روزه میگردم اکثر شرکتهای نیمه مطرح چه داخلی چه خارجی اومدن در کنار com پسوند co رو هم ثبت کردند. خب اون معروفها که هر چی پسوند باشه جارو میکنند ولی این متوسط ها هم مطمئنا مشاورینی در این زمینه دارند که بهشون در مورد آینده و استراتژیک بودن co هشدار دادند. اونهایی هم که متوجه نبودند (مثل ایران خودرو که پسوند co ش رو دست یکی از کاربرای PT دیدم!) احتمال خیلی زیاد در آینده متحمل خسارت زیادی برای جبرانش می شن . همین الان اون کاربره ادعای 50 میلیون تومن!!! ارزش رو برای اون دامنه داره که شاید الان مضحک باشه ولی آیا در آینده هم همینطوره؟

Last edited:

P‌C

Registered User
لایک‌ها
87
تو خبرنامه پویا سازان اینم نوشته بود
از net. و org. چی ؟ بهتره؟

نظر من:
در ظاهر الان که طبعا نه و اونها اولویت بالاتری دارند ولی واقعا نمیشه آینده ش رو پیش بینی کرد. الان هر کی co رو داره ثبت میکنه فقط جنبه احتیاط رو در مورد آینده رعایت میکنه و استفاده عملی ازش هنوز نادره ولی net و org که جواب پس داده اند.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
یعنی میشه دامین co. بعضی از شرکتهای تقریباً معروف که هنوز آزادن رو ثبت کرد و در آینده به قیمت بالاتری فروخت؟

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
.asia به درد چه سایتهایی می خوره؟ آینده داره؟

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
یعنی میشه دامین co. بعضی از شرکتهای تقریباً معروف که هنوز آزادن رو ثبت کرد و در آینده به قیمت بالاتری فروخت؟
اگر com دستشون باشه ، نت و کو و ... به چه دردشون می‌خوره؟ ثبت دامنه‌های فارسی به نظر من در این زمینه آینده‌دارتر هستند تا .co ها
.asia به درد چه سایتهایی می خوره؟ آینده داره؟
.eu و .asia هر دو استقبال ازشون جالب نبوده.
در مورد آینده‌دار بودن یا نبودن هم نظری ندارم. بستگی به دامینتون داره. هر دامین پرمیومی ارزشمنده. اما مثلآ mihanblog.asia نه...به درد نمی‌خوره! از این چیزها ثبت نکنید!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
شرکت ها یا بانک های حاضر نیستند 1 ریال بابت دامین هزینه کنند
چون مثلا مدیر یک شرکت اطلاعاتی راجع به این چیزها نداره...
سایتشون دست یک شرکت طراحی سایت هست ....

P‌C

Registered User
لایک‌ها
87
اگر com دستشون باشه ، نت و کو و ... به چه دردشون می‌خوره؟ ثبت دامنه‌های فارسی به نظر من در این زمینه آینده‌دارتر هستند تا .co ها

با تحقیق که توی این چند روزه انجام دادم متوجه شدم که استقبال جهانی از co خیلی بالاست. واقعا نمی شه پیش بینی کرد آینده ش رو. ولی در مورد دامنه فارسی باید به مشکلات مرورگرها اشاره کرد. الان اگر یک دامنه فارسی روی توی مرورگر باز کنید توی هیستوری بصورت کاراکترهای لاتین نمایش داده میشه و بغیر از اون برای کاربران خارجی غیر عربی نامفهوم هست. ولی مطمئنا میشه آینده نسبتا خوبی در چارچوب کشور خودمون براش پیش بینی کرد. مخصوصا پسوند"ایران" ولی صد البته به ir نمیرسه.

بالا