• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشورت در مورد سرمایه گذاری در ساخت وساز خانه

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
سلام دوستان

به نظرتون در حال حاضر وضعیتش در کشور به چه صورته؟ رونق داره یا ریسکش زیاده؟ ورود به این حیطه رو توصیه می کنید؟

حداقل سرمایه لازمه چه قدر ؟
هر نظری دارید بفرمایید
باتشکر

Last edited:

H033ein

Registered User
لایک‌ها
858
سلام دوستان

به نظرتون در حال حاضر وضعیتش در کشور به چه صورته؟ رونق داره یا ریسکش زیاده؟ ورود به این حیطه رو توصیه می کنید؟

حداقل سرمایه لازمه برای ساخت یک واحد خوش فروش چه قدر ؟
هر نظری دارید بفرمایید
باتشکر
الان که ریسک زیادی هستش وضع خیلی خرابه

TLSD

Registered User
لایک‌ها
34
در کدوم شهرستان؟ چی می خوای بسازی ؟

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
مرسی . ممنون میشم بقیه ی دوستان هم نظر بدن

اگه زیر 500 میلیون ندارید اصلا دنبال ساخت و ساز نرید پول هست که خانه را بالا میبره . نیازی به تخصص نیست فقط یه معمار میزارید بالا سر ساختمان و خودتون فقط حساب کتاب مالی رو انجام میدید اینکه میصرفه یا نه به نظرم صرفه داره که این همه ساخت و ساز داره صورت میگیره .البته فروش خانه بسیار سخت شده و مشتری کم و مطمعنا یکی از مشکلات اساسی بعد از ساخت فروش اون هست که با توجه به تعداد ساخت ساز ساز ها یا باید قیمت پایین تر بدید یا بهتر بسازید تا مشتری تمایل به خرید ملک داشته باشه . در مورد قیمت ساخت هم متری زیر 500 تومن اصلا امکان ساخت نیست پس بهش اصلا فکر نکنید . در ضمن هزینه هایجانبی بسیار بالا هست و باید بسیار دقت کنید طوری که من دیدم سازنده ها وقتی یک سفال تا ساختمان میشکنه عینا قلبشون میشکنه :D

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
بستگی به سرمايه اوليه و تجربه شما داره؟اينارو بگو تا شايد دوستان بهتر نظر بدن
ولی کلاً بازار راکد هست
با سرمايه پايين خريد زمين مناسب و مشارکت با سازنده معتبر يا پيشخريد از روی نقشه پروانه اون هم باز از سازنده معتبر
سرمايه زياد ولی تجربه کم خريد زمين مناسب و ساخت اون با کمک يه معمار و فروش بعد از تکميل کامل
سرمايه زياد و تجربه و اعتبار بالا مشارکت در ساخت زمين های مردم
اصول کلی اينها هستن اگه غير از اينا بری جلو تو اين بازار نابسامان احتمال موفقيت کم هست
سرمايه هم بستگی به منطقه شهر و کار داره ممکنه يه سرمايه برای شهرستان کافی باشه ولی با همون نشه يه متر زمين تو تهران خريد

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
ممنون بابت نظراتتون . کل سرمایه بنده 100 میلیون هستش که با همین باید هم زمین هم ساختش رو کامل کنم
بنده شهرستانم و تو این مدت قیمت زمین مناسب این کار رو سوال کردم زیر 60 70 تومن پیدا نشد. به نظرتون با این سرمایه بیام تو این کار یا به همون سود بانکی پولم اکتفا کنم:D

Last edited:

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
سلام دوستان

حداقل سرمایه لازمه چه قدر ؟
هر نظری دارید بفرمایید
باتشکر

اگه تجربشو ندارید یا کسی که آشنا به این مسایل باشه رو نمیشناسید وارد این زمینه نشید چون ریسکش بالاس

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
اگه تجربشو ندارید یا کسی که آشنا به این مسایل باشه رو نمیشناسید وارد این زمینه نشید چون ریسکش بالاس
متاسفانه تجربه ای در این زمینه ندارم
اگه یه شریک داشته باشی شاید بتونی ...
ممنون داداش .یک بار شریک شدم هنوز دارم گوشمو میکشم:(

Last edited:

h_boghrati

Registered User
لایک‌ها
36
من از خیلی ها تو قاین شنیدم که پس از ساخت خونه، قیمت نهایی که خونه خریدار داره از مخارج خونه کمتره! بعلاوه زمین و خونه تو اونجا رشد آنچنانی نداره.
خیلی ها هستن که میان شراکتی ساختمون میسازن، پیمانکاری مثلا یه ساختمون 10 واحدی رو شروع به ساخت میکنن و اول از تمام مالکین 10 میلیون میگیرن و به تدریج و با پیشرفت مراحل ساخت مبلغ ساخت رو از مالکین میگیرن. فشار هم کمتر میاد رو مالکین و هزینه ها هم یه جورایی سرشکن میشه. فقط تنها مشکلش اینه که طرف پیمانکار مورد اعتماد باشه و پول جمع رو بالا نکشه، که الحمدلله تو قاین همه همدیگرو میشناسن.
به نظرم اول عمری اگه تو مشهد سرمایه گذاری کنی بهتر باشه.

mohsen 2014

Registered User
لایک‌ها
7
نه میترکونه بعد انتخابات بدون قیمتها خیلی بالا میره وپایین بیا هم نی

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
ممنون بابت نظراتتون . کل سرمایه بنده 100 میلیون هستش که با همین باید هم زمین هم ساختش رو کامل کنم
بنده شهرستانم و تو این مدت قیمت زمین مناسب این کار رو سوال کردم زیر 60 70 تومن پیدا نشد. به نظرتون با این سرمایه بیام تو این کار یا به همون سود بانکی پولم اکتفا کنم:D

سلام
سرمایه شما برای اینکار کمه :)
پیروز باشید

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
من از خیلی ها تو قاین شنیدم که پس از ساخت خونه، قیمت نهایی که خونه خریدار داره از مخارج خونه کمتره! بعلاوه زمین و خونه تو اونجا رشد آنچنانی نداره.
خیلی ها هستن که میان شراکتی ساختمون میسازن، پیمانکاری مثلا یه ساختمون 10 واحدی رو شروع به ساخت میکنن و اول از تمام مالکین 10 میلیون میگیرن و به تدریج و با پیشرفت مراحل ساخت مبلغ ساخت رو از مالکین میگیرن. فشار هم کمتر میاد رو مالکین و هزینه ها هم یه جورایی سرشکن میشه. فقط تنها مشکلش اینه که طرف پیمانکار مورد اعتماد باشه و پول جمع رو بالا نکشه، که الحمدلله تو قاین همه همدیگرو میشناسن.
به نظرم اول عمری اگه تو مشهد سرمایه گذاری کنی بهتر باشه.
ممنون حمید جان . اگر که زیاد هستش . اگر با همین پول پارسال کاری می کردم الان ارزشش چندین برابر بود ولی با این وضع خراب و با این سرمایه به نظرم بهترین همون سود بانکی هستش

نه میترکونه بعد انتخابات بدون قیمتها خیلی بالا میره وپایین بیا هم نی
ممنون دوست عزیز

سلام
سرمایه شما برای اینکار کمه :)
پیروز باشید
ممنون بابت نظرتون
دوستان خواهشا پ.خ ندید بنده زیاد اهل ریسک نیستم در مورد کارهای اینترنتی.اگه جوابی ندادم بنده رو عفو بفرمایید
باتشکر
ختم تاپیک

بالا