• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشورت در مورد فروش خودرو و خرید خودرو جدید

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
سلام
الان یه پراید le دارم مدل 91
99 هزار تا راه رفته ، ایربگ و abs داره چند لکه رنگ داره ولی خیلی خوش رخه عین ماشین خارجی رفتار کردم باهاش انصافا
الان شرایطش پیش اومده که 206 90 یا 91 بردارم
حالا بنظرتون چی کار کنم؟ یه سریا میگن آخر تابستون یه سریا میگن همین اخر ماه رمضون
واقعا نمیدونم چی کار کنم
راهنمائی لطفا

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,085
از لحاظ نسبت کارائی به قیمت پراید بهتره.
از لحاظ صرفا ایمنی و قشنگی 206.

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
همیشه 206 دوست داشتم ولی پراید هم خوبه (بر خلاف صحبت های ملت) = با پراید خوب رفتار بشه خیلی خوبه

wolf33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
ولی پراید هم خوبه (بر خلاف صحبت های ملت)

بله پراید بسیار خوبه . پول هیوندای بدی پراید سوارشی که با آلیاژ قوطی رب گوجه درستش کردن و تا الان چند صد هزار نفر رو به کشتن داده . پراید خیلی چیز خوبی است .

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
بله پراید بسیار خوبه . پول هیوندای بدی پراید سوارشی که با آلیاژ قوطی رب گوجه درستش کردن و تا الان چند صد هزار نفر رو به کشتن داده . پراید خیلی چیز خوبی است .
عزیزم شما لامبورگینی هم سوار بشی وقتی حیوون بازی در بیاری بله که داغون میشه
کدوم آدم عاقلی با بیشتر از 100 تا میره که بعد دلش نخوادم تا فرمان جمع نشه.
شما 20 میلیون دادی انتظار داری لامبورگینی در اختیارت بزارن.
شما پولت میرسه، جای پراید بوگاتی سوار شو ما هم قول میدیم فقط حسرتشو بخوریم و حسادت نکنیم

wolf33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
شما پولت میرسه، جای پراید بوگاتی سوار شو ما هم قول میدیم فقط حسرتشو بخوریم و حسادت نکنیم

قربون شکلت 100 کیلومتر کجا بود . در مواری مشاهده شده پرایده سرجاش وایساده بوده از وسط نصف شده .
مشکل اینجاست که شما این 20 میلیون رو توی کشورای دیگه بدی میتونی ماشین درجه 1 سوار شی . مثل افغانستانی که اونجا پراید 400 هزار و ماکسیما 6 میلیونه .
شما جزو همون دسته از ایرانی هایی هستی که توی صف وام برا پراید وایساده بودن تا 20 میلیون وام بگیرن و بعدا 40 میلیون پس بدن . خلایق هرچه لایق .

لایک‌ها
635
الان چون داره مسافرتا شروع میشه و ملت همیشه در صحنه هجوم میارن بسمت ماشین 1 تومنی گرونتره ... اگه برات مهم نی ... الان بخر ترجیحا" 206 تیپ 5 بگیر...
من 5 سال 206 تیپ5 داشتم در حد بنز ازش راضی بودم.
.
.
.
.
اصولا" برای هر بودجه ای یه مدل ماشین میطلبه ...
مثلا کسی که سقفش 19 تومنه همون پراید بهترین گزینه س
کسی که 30 تومن سرمایه مازاد داره عاقلانه نیست 206 ول کنه پراید بگیره !... آپشن و هندلینگی که 206 داره قابل مقایسه با پراید نی.

لایک‌ها
635
قربون شکلت 100 کیلومتر کجا بود . در مواری مشاهده شده پرایده سرجاش وایساده بوده از وسط نصف شده .
مشکل اینجاست که شما این 20 میلیون رو توی کشورای دیگه بدی میتونی ماشین درجه 1 سوار شی . مثل افغانستانی که اونجا پراید 400 هزار و ماکسیما 6 میلیونه .
شما جزو همون دسته از ایرانی هایی هستی که توی صف وام برا پراید وایساده بودن تا 20 میلیون وام بگیرن و بعدا 40 میلیون پس بدن . خلایق هرچه لایق .
شما اول پولتو چنج کن برو اونجا بعد بگو ...
پول ما بی ارزشه وگرنه اونجا هم حراج نمیکنن دیگه !

wolf33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
شما اول پولتو چنج کن برو اونجا بعد بگو ...
پول ما بی ارزشه وگرنه اونجا هم حراج نمیکنن دیگه !

درسته حراج نمیکنن و پول ما بی ارزشه ولی هیچ جای دنیا اینطور نیست که ماشینی که 4 میلیون هزینه ش شده رو 20 میلیون بفروشن .

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
شاپسر با 20 میلیون تو آلمان و اروپا میشه بنز 2005 به بالا سوار شد که تا 1 میلیون کیلومتر موتورش گارانتی بنز داره . ارزش واقعی و کارشناسی شده پراید صفر بدون شک زیر 8 میلیون تومن هست ولی دارن 22 میلیون تومن میکنن تو پاچه ملت .
این جمله ای هم که گفتی اگر با لامبورگینی هم تصادف کنی فلان میشه و ... دیگه اخرش بود! کل علم و تلکنولوژی و این همه کار که برای ایمن کردن ماشین تو دنیا انجام شده رو زیر سوال برد ! کسی سوار ماشین نمیشه که تصادف کنه .تصادف اسمش با خودشه تصادفیه اتفاق می افته گاهی اوقات شما هم اصلا مقصر نیستی یه نفر دیگه بهت میزنه اونجاست که ایمنی مهمه و جونت رو حفظ میکنه .

لایک‌ها
635
درسته حراج نمیکنن و پول ما بی ارزشه ولی هیچ جای دنیا اینطور نیست که ماشینی که 4 میلیون هزینه ش شده رو 20 میلیون بفروشن .
چون بازار ایران در انحصار همین دو شرکته و دارن آقایی میکنن!

a1a1

Registered User
لایک‌ها
146
شما قیمت کارخونه ماشینارو نگاه کن با 20 میلیون (5-6 هزار دلار) ماشین درجه یکی نمیتونی بخری.مگر اینکه کشوری واسه خرید خودرو یارانه بده:)
پراید تو افغانستان 400 هزار تومن؟120 دلار؟:eek::eek::eek:
ماکسیما 1800 دلار؟:eek::eek::eek:

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
الان چون داره مسافرتا شروع میشه و ملت همیشه در صحنه هجوم میارن بسمت ماشین 1 تومنی گرونتره ... اگه برات مهم نی ... الان بخر ترجیحا" 206 تیپ 5 بگیر...
من 5 سال 206 تیپ5 داشتم در حد بنز ازش راضی بودم.
.
.
.
.
اصولا" برای هر بودجه ای یه مدل ماشین میطلبه ...
مثلا کسی که سقفش 19 تومنه همون پراید بهترین گزینه س
کسی که 30 تومن سرمایه مازاد داره عاقلانه نیست 206 ول کنه پراید بگیره !... آپشن و هندلینگی که 206 داره قابل مقایسه با پراید نی.

الان 19 تومن دارم
میخواستم بقیشو شرایط کنم
ولی همه هی میگن صبر کن آخر تابستون نمیدونم چی کار کنم
بدجور دلم 206 میخواد :|

chaning

Registered User
لایک‌ها
122
اقا چیپس و پفکارو بیارین :general705:
سلام
اینجور که گفتین به ماشینتون میرسین پس 206 میتونه گزینه خوبی باشه
از همه نظر بهتره ولی اگر رسیدگی نشه خیلی خرج دار میشه از همه مهم تر دمای موتوره ..............
و اینکه 100% خرج رسیدگیشم بیشتره نسبت به پراید
اصل مطلب
قیمتا اگر بخواد بالا پایین بشه اخرش دیگه خیلی 2میلیونه (2 میلیون زیاد گفتم :))
هر وقت بگیرین به نظرم ضرر زیاد نیست (اگر زیاد ضرر کردین عمه دارم ;))

بالا