• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشورت در مورد مغازه لوازم یدکی

Artificer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوستان ...
بی مقدمه میرم سر اصل مطلب ... مدتیه تو فکرم مغازه 30-50 متری اجاره کنم و نمایندگی از یک برند مربوط به ماشینای ایرانی بگیرم ...
تقریبا هماهنگی های لازم رو انجام دادم فقط مونده چندتا مورد جزئی ...
1 - جواز کسب ندارم و قاعدتا شرکت از من جواز میخواد ... اقدام کردن برای جواز کسب چند روز وقتم رو میگیره و چه مدارکی لازم داره ؟
2 - شرکتی که میخوام ازش نمایندگی بگیرم هیچگونه تسهیلاتی واسه تجهیز و تزیین فروشگاه ارائه نمیده و تمام این هزینه ها با خودمه اما روی دکور فروشگاه و حتی رنگ قفسه ها حساسیت دارن ... بنظرتون با این گرونیهای فعلی چقدر باید خرج خرید قفسه و همچنین رنگ آمیزیشون بکنم ؟؟؟
3 - ایا حتما لازمه تو جاهایی که راسته لوازم یدکی هست مغازه اجاره کنم ؟ از یکی دو نفر پرسیدم گفتن با توجه به اجاره بالای این مناطق خیلی خودت رو درگیر این مناطق خاص نکن ...
4 - درکل سود فروش لوازم یدکی با توجه به اینکه ما نماینده شرکت هستیم چقدره حدودا ؟؟؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
سلام دوستان ...
بی مقدمه میرم سر اصل مطلب ... مدتیه تو فکرم مغازه 30-50 متری اجاره کنم و نمایندگی از یک برند مربوط به ماشینای ایرانی بگیرم ...
تقریبا هماهنگی های لازم رو انجام دادم فقط مونده چندتا مورد جزئی ...

ایشالا موفق باشید

1 - جواز کسب ندارم و قاعدتا شرکت از من جواز میخواد ... اقدام کردن برای جواز کسب چند روز وقتم رو میگیره و چه مدارکی لازم داره ؟

اول باید محل کسب مشخص و آماده باشه . قبل از راه اندازی مغازه برید بهتون جواز نمیدن و میگن برید راه اندازی کنید تا بازرس بیاد ببینه
مراحل هم اگر همه رو پشت هم انجام بدید بیش از 2 ماه طول میکشه

2 - شرکتی که میخوام ازش نمایندگی بگیرم هیچگونه تسهیلاتی واسه تجهیز و تزیین فروشگاه ارائه نمیده و تمام این هزینه ها با خودمه اما روی دکور فروشگاه و حتی رنگ قفسه ها حساسیت دارن ... بنظرتون با این گرونیهای فعلی چقدر باید خرج خرید قفسه و همچنین رنگ آمیزیشون بکنم ؟؟؟

با توجه به اینکه قصد اجاره مغازه دارید هزینه کردن زیاد برای دکور اون برای صنف لوازم یدکی در ابتدای کار منطقی به نظر نمیرسه
3 - ایا حتما لازمه تو جاهایی که راسته لوازم یدکی هست مغازه اجاره کنم ؟ از یکی دو نفر پرسیدم گفتن با توجه به اجاره بالای این مناطق خیلی خودت رو درگیر این مناطق خاص نکن ...
4 - درکل سود فروش لوازم یدکی با توجه به اینکه ما نماینده شرکت هستیم چقدره حدودا ؟؟؟

توی این بازار اینکه بخواید فقط با یک شرکت کار کنید منطقی نیست, اگر با شرکت مشکل خوردید تکلیف چی هست ! باید چندین تامین کننده داشته باشید
در نهایت توصیه میکنم اگر در اینکار تجربه ندارید (پرسش 3 و 4 نشون میده که ندارید) بی گدار به آب نزنید .اگر شرایطش هست حتی شده چند هفته توی یه مغازه یدکی کار کنید

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
بهترین جواب : برو از خاک خورده هاش آمار بازارشو بگیر..

Rogfan

Registered User
لایک‌ها
40
تجربه یکی از دوستان که به تازگی از این شغل دست کشیدن. حتما به اندازه یک سوم کل سرمایه ای که به این کار میزنید رو باید پول نقد کنار بزارید و در گردش باشه. وگرنه در جایگزینی جنس و فروش به مشکل میخورید. شما چون تازه کار هستید برای جذب مشتری مجبور هستید که روی سودتون زیاد حساب نکنید و همچنین به صورت قسطی بفروشید که توی بازار الان ریسک هم حساب میشه

بالا