• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشورت و راهنمایی رای جمع کردن یه سیستم کامل

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
سلام دوستان
با کمک و راهنمایی @epsi1on عزیز که لطف کردن قطعات زیر رو برای خرید و اسمبل مد نظر قرار دادم و نظرم اینکه که قیمتش تا حدود 22 تومن بشه.

ممنون میشم شما هم اگر نظر یا پیشنهادی دارید مطرح کنین. خودم از قطعات سخت افزار چیز زیادی متوجه نمیشم. همچنین سعی میکنم از دی جی کالا نگیرم این قطعات رو.

پردازنده مرکزی اینتل سری Alder Lake مدل Core i3-12100​

مادربرد گیگابایت مدل H610M S2H DDR4 rev. 1.0​

کیس کامپیوتر فاطر مدل FG-523X​

رم دسکتاپ DDR4 تک کاناله 3200 مگاهرتز CL16 کورسیر مدل VENGEANCE LPX ظرفیت 16 گیگابایت​

مانیتور ام اس آی مدل PRO MP241X سایز 23.8 اینچ​

منبع تغذیه گرین مدل GP500A- UK plus​

اس اس دی اینترنال پی ان وای مدل CS1030 M.2 NVMe SSD Gen3x4 ظرفیت 500 گیگابایت​

Last edited:

Invoker

Registered User
لایک‌ها
649

قیمت 5100 پردازنده مرکزی اینتل سری Alder Lake مدل Core i3-12100​

قیمت 4100 مادربرد Asus مدل Prime H610M-C/PS D4​

قیمت 2300 رم دوکاناله کینگستون HyperX FURY Beast RGB DDR4 16GB 3200MHz​

قیمت 1700 کیس گیمینگ Green مدل ARIA​

قیمت 1700 پاور 500 وات اف اس پی مدل HYDRO PRO​

قیمت 1400 حافظه SSD اینترنال 512 گیگابایت Dahua مدل E900 M.2​

درود نصف بیشتر این قطعاتی که انتخاب کردی اصلا" ارزش خرید چندانی ندارن . کیس فاکر ببخشید قاتر که مفت نمی ارزه بجاش من کیس گرین آریا رو پیشنهاد میدم ارزشمند تره

رم رو هم کینگستون بخر

پاور هم FSP تو این رنج قیمت ارزش خرید بالایی داره *

اس اس دی این مدلی که پیشنهاد دادمم بد نیس ...

مانیتور اون MSI رو پیشنهاد نمیدم اگه واسه گیم میخای این مدل به شدت ارزشمنده ( فرق چندانی هم بین 22 و 24 اینج نیس )

مانیتور 21.5 اینچ LG مدل 22MK430H-B قیمت 5300​

miladazn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
کیس فاکر ببخشید قاتر که مفت نمی ارزه
دقیقا تمام مدل هاش کپی مزخرف از کیس های دیگست.
پاور به نظرم مدل بالا تر تهیه بشه. 500 وات با کوچکترین ارتقایی کم میاد اگر گرافیک پرمصرف هم دارید.
SSD هم بسته به نیاز و استفاده ای که از سیستم دارید اگر کار تخصصی و نرم افزار زیادی نصب نمیشه 250 هم کفایت میکنه.

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
استارتر چقدر کار خوبی کردی توی این انجمن تاپیک زدی اینجا دوستان بیشتر واردن.
چون چند وقت پیش برای خودم سیستم گرفتم یکم جستجو کرده بودم گفتم چیزی که بهش رسیدم رو بگم وگرنه زیاد وارد نیستم.

به نظرم حواست باشه برای ماوس و کیبورد هم بودجه کنار بزاری خیلی موثر هستن ولی اصلا به چشم نمیاد. حتی شاید وبکم و میکروفون هم بخوای توی بودجه بگنجونی. موس و کیبورد ارزون حیفه برای این سیستم.

بقیشم دوستان خوب راهنمایی کردن...

@Invoker مدلهای خوبی گفت به نظرم. مخصوصا مادربردش و رمش. فقط ssdش بهترین مورد نیست و میتونست سرعتش بیشتر باشه واسه نسل ۳. البته قیمتش هم به نسبت مناسبه و هیت سینک هم داره روش انگار سرچ کردم. در کل بد نیست.

من خودم اس اس دی رو از سایت شهرفافا خریدم (دوبار) و هردوبار راضی بودم. مانیتور رو از دیجیکالا گرفتم راضی بودم (فروشنده اش خود دیجی کالا بود و گارانتی رسمی هم داشت اگر فروشنده دیگری بود احتمالا نمیگرفتم). من توی انتخاب مانیتور به اون نمودار تاریخچه قیمت خیلی دقت میکردم.
در مورد پاور، به نظرم اگر احتمال میدی بعدها میخوای کارت گرافیک جدا و سنگین بگیری یا هارد زیاد بزاری با گرافیک متوسط بیشتر بردار وگرنه احتمالش کمه که بیشتر لازمت بشه. هر یک هارد 20 وات استفاده میکنه.

اس اس دی ۲۴۰گیگ هم به نظرم ایده خوبیه، منتها یک هارددیسک هم همراهش باشه. حتی ssdی ۱۲۰ هم اگر با دقت استفاده بشه میتونه کنار یک هارد، خیلی خوب جواب بده ولی همون ۲۴۰ بهتره.

aria95

Registered User
لایک‌ها
507

قیمت 1400 حافظه SSD اینترنال 512 گیگابایت Dahua مدل E900 M.2​

سلام و سپاس از همه عزیزانی که در تاپیک مشارکت دارن

همچنین خیلی ممنونم @Invoker عزیز برای توضیحات کاملتون.
این هارد اس اس دی رو نتونستم پیدا کنم. اگه امکناش هست یه اس اس دی دیگه معرفی بفرمایید که طبق فرمایش @epsi1on عزیز هم سرعت بیشتری داشته باشه

استارتر چقدر کار خوبی کردی توی این انجمن تاپیک زدی اینجا دوستان بیشتر واردن.

خیلی سپاسگذارم از شما که بهم پیشنهاد دادین اینجا تاپیک بزنم و ممنونم برای مشارکت و راهنماییهاتون.

موس و کیبورد رو از قبل داریم ولی بعدا شاید مجدد تهیه کنیم.

احتمالا از همون فافا بگیرم ولی خوب برادران تمیس یه کم دندونشون گرده و قیمتای بالایی میدن. ولی سابقه کاریشون خوبه :D

Invoker

Registered User
لایک‌ها
649
سلام و سپاس از همه عزیزانی که در تاپیک مشارکت دارن

همچنین خیلی ممنونم @Invoker عزیز برای توضیحات کاملتون.
این هارد اس اس دی رو نتونستم پیدا کنم. اگه امکناش هست یه اس اس دی دیگه معرفی بفرمایید که طبق فرمایش @epsi1on عزیز هم سرعت بیشتری داشته باشه

خیلی سپاسگذارم از شما که بهم پیشنهاد دادین اینجا تاپیک بزنم و ممنونم برای مشارکت و راهنماییهاتون.

موس و کیبورد رو از قبل داریم ولی بعدا شاید مجدد تهیه کنیم.

احتمالا از همون فافا بگیرم ولی خوب برادران تمیس یه کم دندونشون گرده و قیمتای بالایی میدن. ولی سابقه کاریشون خوبه :D

زیاد خودتون رو درگیر این سرعت های SSD نکنین . مثلا من خودم قبلا یه SSD ساتا 3 داشتم ارتقا دادم به M.2 با سرعت 3.500 فرق خاصی احساس نمیکنم . واسه بوت ویندوز همون 500 هم کفایت میکنه واسه گیم و ... هم 1000 تا 1500 مهم عمر مفید SSD هستش که کدوم زودتر از پا در میاد و سرعتش افت میکنه .

اون مدل با وجود داشتن هیتسینگ نسبت به قیمتش می ارزه . باز در همون رنج این مورد هم هست

حافظه SSD اینترنال 512 گیگابایت Lexar مدل NM620 M.2​

Invoker

Registered User
لایک‌ها
649
دوست عزیز اگه قصد خرید مانیتور به قیمت ارزون تر داشتی این مورد رو یکی از دوستانم موجود داره که فقط 1.2 ماهی ازش استفاده کرده و در حد آکبند هستش

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
زیاد خودتون رو درگیر این سرعت های SSD نکنین . مثلا من خودم قبلا یه SSD ساتا 3 داشتم ارتقا دادم به M.2 با سرعت 3.500 فرق خاصی احساس نمیکنم . واسه بوت ویندوز همون 500 هم کفایت میکنه واسه گیم و ... هم 1000 تا 1500 مهم عمر مفید SSD هستش که کدوم زودتر از پا در میاد و سرعتش افت میکنه .

اون مدل با وجود داشتن هیتسینگ نسبت به قیمتش می ارزه . باز در همون رنج این مورد هم هست

حافظه SSD اینترنال 512 گیگابایت Lexar مدل NM620 M.2​

خیلی ممنون مهندس جال. خیلی لطف کردین

یکی دوتا سوال دیگه دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

1- فن پردازنده که به این مادربورد هم مچ باشه ممنون میشم معرفی کنید.
2- این حافظه ssd روی کدوم قسمت این مادربورد نصب میشه؟ هاردهای ساتا و قدیمی رو قبلا نصب و پارتیشن بندی کردم اما ssd رو بلد نیستم. هرچی هم نگاه میکنم جایی برای نصبش روی این مادربورد نیمیبینم. کیت یا باکس خاصی براید براش جداگانه تهیه کنم؟

در رابطه با مانیتور هم خیلی ممنونم از بابت پیشنهادتون. همون ال جی رو دیشب از دی جی سفارش دادم. ظاهرا هنوز قیمتشو زیاد نکرده بودن

Invoker

Registered User
لایک‌ها
649
خیلی ممنون مهندس جال. خیلی لطف کردین

یکی دوتا سوال دیگه دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

1- فن پردازنده که به این مادربورد هم مچ باشه ممنون میشم معرفی کنید.
2- این حافظه ssd روی کدوم قسمت این مادربورد نصب میشه؟ هاردهای ساتا و قدیمی رو قبلا نصب و پارتیشن بندی کردم اما ssd رو بلد نیستم. هرچی هم نگاه میکنم جایی برای نصبش روی این مادربورد نیمیبینم. کیت یا باکس خاصی براید براش جداگانه تهیه کنم؟

در رابطه با مانیتور هم خیلی ممنونم از بابت پیشنهادتون. همون ال جی رو دیشب از دی جی سفارش دادم. ظاهرا هنوز قیمتشو زیاد نکرده بودن

خواهش .

1- اگه استفاده ات سنگین نیس همون فن تو باکس خودش تا یکسال کافیت میکنه ....
2- تو قسمت مخصوص خودش به اسم شکاف m.2 2280
تو گوگل بزن اموزش نصب SSD M.2
اینم فیلمش

خوب کاری کردی. فقط نباید از digi دزد میخریدی * یخورده بی در و پیکره !

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
خواهش .

1- اگه استفاده ات سنگین نیس همون فن تو باکس خودش تا یکسال کافیت میکنه ....
2- تو قسمت مخصوص خودش به اسم شکاف m.2 2280
تو گوگل بزن اموزش نصب SSD M.2
اینم فیلمش

خوب کاری کردی. فقط نباید از digi دزد میخریدی * یخورده بی در و پیکره !

باز هم خیلی سپاسگذارم بابت توضیحات و وقتی که گذاشتی و کامل راهنمایی کردید.

دی جی از دزد هم بدتره. یه کامپیوتر Aio هفته قبلی سفارش دادم و قرار بود امروز برسه که جریان زیر براش پیش اومد:

-----------------------
این کامپیوتر اولش قیمتش حدود ۲۰ تومن بود. چند ساعت بعد از اینکه ثبت زدم قیمتش دو میلیون اضافه شد. امروز دی جی پیامک زیر رو فرستاده :

دیجی کالا
** عزیز
متاسفانه کالاهای ** و کامپیوتر همه کاره به دلیل تاخیر در تامین کالا، از سفارشتان حذف شد. از این بابت عذرخواهی می‌کنیم. باقی کالا‌ها را در بازه‌ی 9 - 22 روز پنج‌شنبه 6 بهمن 1401 به دستتان می‌رسانیم.ما تلاش می‌کنیم در سفارش‌های بعدی شما، تجربه خرید بهتری رقم بزنیم.
شماره سفارش: 306**5338

https://www.digikala.com/product/dkp-5732484

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
به نظرم سرعت ‌SSD برای این مهمه که بیانگر تکنولوژی توشه (مثلا MLC یا TLC) هست. TLC ها سرعتشون از MLC کمتره تاجایی که من دیدم. و MLC ها بهترن و البته گرون تر. مثلا 980pro سامسونگ MLCهه ولی اکثر مدلهایی که دیدم 3D TLC هستن.

استارتر مانیتور هم به نظرم بستگی به کاربردت داره. اگه خریدی که مبارک باشه. این مانیتور سامسونگ پنلش IPS هست که بیشتر مناسب گرافیک کارها هست و کیفیت خیلی خوبی داره ولی زیاد برای بازی مناسب نیست. از اون طرف پنل TNریسپانس خوبی داره و مناسب بازیه ولی زیاد برای گرافیک خوب نیست ولی برای بازی عالیه. پنل VAبین اینهاست و اونم خیلی خوبه قیمتش از IPSبهتره و اکثرا مانیتورایی که دیدم از این پنل VA استفاده میکنن. من جات بودم پنل VA میگرفتم. این مقایسه پنلهای مختلفه:

1674655526964.png

@aria95 توی پیغام خصوصی هم کسی بهتون مشاوره داده برای خرید؟

ادیت:
برادران تمیس کی هستن؟ صاحب شهرفافا؟

Last edited:

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
برادران تمیس کی هستن؟ صاحب شهرفافا؟

استفادمون کارهای کافینتی هست. گرافیک هم شاید سطح پایین بهمون بخوره. این پنل VA برای کدوم مدل سامسونگ هست؟

داخل پیام خصوصی نه کسی بهم پیام نداده اصلا.

تمیس هم آره چندتا برادر و برادرزاده هستن که شاید بیشتر از 20 یا یا شایدم 30 ساله این مجموعه رو دارن. چند واحد از اون پاساژ مسعود که دخلش هستن فروشگاه و انبارشون هست.
---
این پاور منبع تغذیه کامپیوتر اف اس پی مدل HEXA 85+ PRO 550W با اون که نوشتید کارایی یکسان داره؟ اون رو نتونستم پیدا کنم

یه فن پردازنده هم به نظرم بهم معرفی کنید که بگیرم چون داخل کافینت برای مدت زیادی کامپیوتر روشن میمونه ممکنه داغ کنه سی پی یو

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
این پنل VA برای کدوم مدل سامسونگ هست؟
اکثر سامسونگها پنل VAدارن. به نظرم اون مانیتور که دوستمون پیشنهاد داد برای شما یکم هزینه اش بالاست. خاطرتون هست گفتم بهتون که برای کامپکت بودن دستگاه آل این وان، شما ۳۰درصد اضافه تر پول میدید ولی اگر استفاده نکنید هزینه الکی کردین و میتونید بجای نسل ۸ آل این وان نسل ۱۲ دسکتاپ بگیرید با قدرت یک‌و‌نیم برابر. در مورد مانیتور هم همینطوره. شما میتونید بجای ۲۱ اینچ پنل IPS یه ۲۴ یا ۲۷ اینچ پنل VA بگیرید، تفاوتی در کیفیت هم حس نخواهید کرد چون فقط چشمهای حرفه ای متوجه میشن. من خودم جفتش رو امتحان کردم که اینو میگم.

اگه مانیتور رو از دیجیکالا خرید کردید و دوست داشته باشید، میتونید کنسلش کنید و هزینه رو دیجی کامل بدون حتی یک ریال کسری بهتون بر میگردونه و مانیتور رو به فرد دیگری میفروشه. البته به شرطی که هنوز دستگاه رو نگرفته باشین. یا اگر گرفتین پلمبش رو باز نکرده باشین. دکمه ی انصراف از خرید داره توی پنلتون.

اصلا اگر دوست داری میتونی چند تا انتخاب کنی و اینجا بزاری، من و دوستان از روی مشخصاتش نگاه میکنیم بهت میگیم این مدل بدیش اینه خوبیش اینه. اینطوری بهتر نیست؟

تمیس هم آره چندتا برادر و برادرزاده هستن که شاید بیشتر از 20 یا یا شایدم 30 ساله این مجموعه رو دارن. چند واحد از اون پاساژ مسعود که دخلش هستن فروشگاه و انبارشون هست.
من نمیشناسم فقط از سایتشون خرید کرده بودم قبلا. دفعه قبل (۴-۵ ال پیش) از شیراز برام ارسال کردن جنسی که خریدم رو ولی چند هفته پیش از تهران ارسال کردن نمیدونم چرا. گفتم لابد عوض شده. ولی جفتش هم خوب بود. گفتم تجربمو بگم وگرنه من نه باهاشون ارتباطی دارم نه اینکه از خرید شما چیزیش به من میرسه.

یه فن پردازنده هم به نظرم بهم معرفی کنید که بگیرم چون داخل کافینت برای مدت زیادی کامپیوتر روشن میمونه ممکنه داغ کنه سی پی یو
به نظرم اول مادربورد رو انتخاب کن بعد فن انتخاب کن.یوقت میبینی فلان فن به مادربوردت میخوره جنس بهتر بر میداری...
ادیت: الان چه قطعه هایی رو فیکس کردین؟

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
این مانیتوره یکم واسم عجیب بود رفتم بازم دیدم به نظرم اصلا به قیمتش نمیارزه. ۲۴ اینچش هم قیمت ۲۲ اینچشه یعنی الکی گرونه. قیمتش ۱۰۰ دلاره اگه به دلار قبلا باشه باید حدود ۴ تومن باشه ولی ۵۵۰۰ خیلی زیاده. به نظرم اگه میتونی پسش بده که اصلا نمیارزه.
این پاور fsp hexa هم توی تایرلیست پاور ها جزو بدترین هاست اصلا پیشنهادش نمیدم.

Invoker

Registered User
لایک‌ها
649
این مانیتوره یکم واسم عجیب بود رفتم بازم دیدم به نظرم اصلا به قیمتش نمیارزه. ۲۴ اینچش هم قیمت ۲۲ اینچشه یعنی الکی گرونه. قیمتش ۱۰۰ دلاره اگه به دلار قبلا باشه باید حدود ۴ تومن باشه ولی ۵۵۰۰ خیلی زیاده. به نظرم اگه میتونی پسش بده که اصلا نمیارزه.
این پاور fsp hexa هم توی تایرلیست پاور ها جزو بدترین هاست اصلا پیشنهادش نمیدم.

درود دوست عزیز

این مانیتوری که بنده پیشنهاد دادم اصل وارداتی هستش و از کیفیت پنل به به شدت بالایی برخورداره ! در صورتی که الان اغلب مانیتور های موجود تو بازار منتاژ داخل هستن

واسه همین اختلاف قیمتی زیادی دارن . پس هیچ گرونی بی دلیل و حکمت نیس

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
به نظرم اول مادربورد رو انتخاب کن بعد فن انتخاب کن.یوقت میبینی فلان فن به مادربوردت میخوره جنس بهتر بر میداری...
ادیت: الان چه قطعه هایی رو فیکس کردین؟

سلام
مانیتور هنوز چند روز دیگه وقت داره تا برسه که تو این مدت باز هم یک کم تحقیق کنم. ولی به نظرم مانیتور خوبی هست اگه همونطور که دوستمون گفتن وارداتی باشه خوبه. قبلا یه ال جی داشتم که مادیران زده بود کیفیت افتضاح بود.

تا الان اینا رو انتخاب کردم طبق راهنمایی های دوست عزیزمون @Invoker

اما پاور رو فکر میکنم دقیقا اونی که ایشون معرفی کردن نیست و تفاوت داره

ممنون میشم یه پاور دیگه که یه کم از این 500 وات بالاتر باشه برای آپگیرد های احتمالی آینده پیشنهاد بدید که داخل فافا یا دی جی باشه که بتونم بگیرم. ترجیحا فافا

کیس کامپیوتر گرین مدل Aria
مانیتور ال جی مدل 22MK400H-B سایز 22 اینچ
پردازنده مرکزی اینتل سری Alder Lake مدل Core i3-12100
مادربرد ایسوس مدل PRIME H610M-C/PS D4
منبع تغذیه کامپیوتر اف اس پی مدل HEXA 85+ PRO 550W
رم دوکاناله کینگستون HyperX FURY Beast RGB DDR4 16GB 3200MHz
حافظه SSD اینترنال 512 گیگابایت Lexar مدل NM620 M.2
فن پردازنده ؟؟

Invoker

Registered User
لایک‌ها
649
سلام
مانیتور هنوز چند روز دیگه وقت داره تا برسه که تو این مدت باز هم یک کم تحقیق کنم. ولی به نظرم مانیتور خوبی هست اگه همونطور که دوستمون گفتن وارداتی باشه خوبه. قبلا یه ال جی داشتم که مادیران زده بود کیفیت افتضاح بود.

تا الان اینا رو انتخاب کردم طبق راهنمایی های دوست عزیزمون @Invoker

اما پاور رو فکر میکنم دقیقا اونی که ایشون معرفی کردن نیست و تفاوت داره

ممنون میشم یه پاور دیگه که یه کم از این 500 وات بالاتر باشه برای آپگیرد های احتمالی آینده پیشنهاد بدید که داخل فافا یا دی جی باشه که بتونم بگیرم. ترجیحا فافا

کیس کامپیوتر گرین مدل Aria
مانیتور ال جی مدل 22MK400H-B سایز 22 اینچ
پردازنده مرکزی اینتل سری Alder Lake مدل Core i3-12100
مادربرد ایسوس مدل PRIME H610M-C/PS D4
منبع تغذیه کامپیوتر اف اس پی مدل HEXA 85+ PRO 550W
رم دوکاناله کینگستون HyperX FURY Beast RGB DDR4 16GB 3200MHz
حافظه SSD اینترنال 512 گیگابایت Lexar مدل NM620 M.2
فن پردازنده ؟؟

بنا به تجربه خودم هر کالای که فروشنده اش بجز خوده دیجی دزد باشه بخری احتمال اینکه فیک و یا مونتاژ داخلی و یا فاقد گارانتی باشه تو دیجی دزد به شدت بالاست !

این مورد رو حتما" در نظر بگیر / از نون شب واجب تره !

پاوری که سفارش دادی اوکیه ! و مرحبا" که 550 گرفتی انویدیا تا 3060 و ای ام دی تا rx670جوابه سیستمت کم مصرفه.

اینم لیست محصولات FPS

Invoker

Registered User
لایک‌ها
649
نیگا در خصوص فن سی پی یو من نظرم همون فن خودشه
---------------------------------------------------------------------------------

چون تا رنج 500 هزار تومن هر فنی بخری عملکردش همونه .

بیشتر بخای هزینه کنی بله مثلا 800 که بنظرم واسه سی پی یو کم مصرف 12100 لزومی نداره ...

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
نیگا در خصوص فن سی پی یو من نظرم همون فن خودشه
---------------------------------------------------------------------------------

چون تا رنج 500 هزار تومن هر فنی بخری عملکردش همونه .

بیشتر بخای هزینه کنی بله مثلا 800 که بنظرم واسه سی پی یو کم مصرف 12100 لزومی نداره ...

فن خودش منظورتون همون فن کیس هست؟ یعنی روی سی پیو فن نصب نکنم اصلا؟
چون روی پکیج مادربورد یا خود سی پی یو فکر نکنم فن گذاشته باشن. کامپیوتری که الان استفاده میکنم فن روی سی پیو نباشه پنج دقیقه ای خاموش میشه.

یه درایو دی وی دی اکسترنال هم میشه معرفی کنین؟ اینترنال که فکر کنم به این کیس نمیخوره درسته؟

Invoker

Registered User
لایک‌ها
649
فن خودش منظورتون همون فن کیس هست؟ یعنی روی سی پیو فن نصب نکنم اصلا؟
چون روی پکیج مادربورد یا خود سی پی یو فکر نکنم فن گذاشته باشن. کامپیوتری که الان استفاده میکنم فن روی سی پیو نباشه پنج دقیقه ای خاموش میشه.

یه درایو دی وی دی اکسترنال هم میشه معرفی کنین؟ اینترنال که فکر کنم به این کیس نمیخوره درسته؟

فن خودش یعنی فن استوک خوده اینتل که تو باکس cpu هستش .

تو گوگل بزن انباکس سی پی یو I3-12100 ببین متوجه میشی .
----------------------------------------------------------------------------------------

و اینکه اگه تا الان سیستم اسمبل نکردی پیشنهاد میدم اصلا" خودت دستش نزن و ببر بده به یه خدمات کامپیوتری معتبر واست اسمبلش کنه *

دی وی دی رایتر و این چیزا نسلش منقرض شده هرچی رو که میخای با همون فلش میشه . از نصب ویندوز بگیر تا فیلم :D واسه همینم دیگه جاشو تو کیس نذاشتن

بالا