• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشورت پیرامون خرید یا عدم خرید لپ تاپ جدید

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
با سلام
ممنون از همه ی دوستان ک وقت میذارن جواب میدن سپاسگزارم
والا بنده ی حقیر حدود 5 ساله یک لپ تاپ dell vostro 1015 دارم
رمشو از 2 ب 4 ارتقاء دادم و هاردشم از 250وسترن ب 500هیتاچی
لپ تاپ بعد از ارتقاء رم خیلی روونتر شده ولی بازم کندیهاییرو داره هرچند ینده استفاده اونچنانی ندارم فقط درحد وب گردی و فیلم و موسیقی
بنده از کیفیت lcd این لپ تاپ خیلی راضیم و کلا طراحی ظاهری و همه چیزش از خیلی لپ تاپا سرتره! یکی از بهترین و زیباترین مدل های دل بود و هست
بنده تا 1 میلیون برای خرید یک لپ تاپ دسته دو میتونم هزینه کنم میخواستم ببینم با این مبلغ واقعا لپ تاپی که میتونم تهیه کنم از لپ تاپ خودم سرتره یا خیر
بازم ممنون

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
با سلام
ممنون از همه ی دوستان ک وقت میذارن جواب میدن سپاسگزارم
والا بنده ی حقیر حدود 5 ساله یک لپ تاپ dell vostro 1015 دارم
رمشو از 2 ب 4 ارتقاء دادم و هاردشم از 250وسترن ب 500هیتاچی
لپ تاپ بعد از ارتقاء رم خیلی روونتر شده ولی بازم کندیهاییرو داره هرچند ینده استفاده اونچنانی ندارم فقط درحد وب گردی و فیلم و موسیقی
بنده از کیفیت lcd این لپ تاپ خیلی راضیم و کلا طراحی ظاهری و همه چیزش از خیلی لپ تاپا سرتره! یکی از بهترین و زیباترین مدل های دل بود و هست
بنده تا 1 میلیون برای خرید یک لپ تاپ دسته دو میتونم هزینه کنم میخواستم ببینم با این مبلغ واقعا لپ تاپی که میتونم تهیه کنم از لپ تاپ خودم سرتره یا خیر
بازم ممنون
سلام عزيز. لپ تاپ شما كانفيگش اينه:
http://www.digikala.com/Product/DKP...-A/لپ-تاپ-دل-وسترو-1015-A/keyword-vostro-1015
البته فرموديد رم و هاردش رو ارتقاء داديد.
در هر صورت خريد لپ تاپ دست دوم رو به هيچ عنوان با اين مبلغ پيشنهاد نمي كنم. چون ريسك بالايي داره و اكثرا تعميري با قطعات فيك هستند. يا رفرش.
ضمنا با اين مبلغ لپ تاپ آكبند كه از لپ تاپ فعليتون سربودنش كاملا حس بشه نمي تونيد تهيه كنيد.

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
سلام عزيز. لپ تاپ شما كانفيگش اينه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-283/Dell-Vostro-1015-A/لپ-تاپ-دل-وسترو-1015-A/keyword-vostro-1015
البته فرموديد رم و هاردش رو ارتقاء داديد.
در هر صورت خريد لپ تاپ دست دوم رو به هيچ عنوان با اين مبلغ پيشنهاد نمي كنم. چون ريسك بالايي داره و اكثرا تعميري با قطعات فيك هستند. يا رفرش.
ضمنا با اين مبلغ لپ تاپ آكبند كه از لپ تاپ فعليتون سربودنش كاملا حس بشه نمي تونيد تهيه كنيد.

بله عزیز همینه
خیر بنده آشنایی دارم توی بازار لپ تاپ دسته دو تضمینی بهم میده
فقط میخواستم ببینم کدوم لپ تاپا کیفیت lcd بالاتری دارن این خیلی برام مهمه چ مارکی؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
بله عزیز همینه
خیر بنده آشنایی دارم توی بازار لپ تاپ دسته دو تضمینی بهم میده
فقط میخواستم ببینم کدوم لپ تاپا کیفیت lcd بالاتری دارن این خیلی برام مهمه چ مارکی؟
اول Apple و بعدش Sony. اگر پولتون به اين دوتا نخوره بعدش Asus.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
یه وایو هست 850ت فقط amd هست متاسفانه 512 گرافیک مجزا داره با 4گیگ رم
خوبه ب نظرتون؟
نه عزيز. بدرد كار شما نمي خوره و نسبت به لپ تاپ قبليتون كارآيي كمتري داره.

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
نه عزيز. بدرد كار شما نمي خوره و نسبت به لپ تاپ قبليتون كارآيي كمتري داره.

پس نظرتون نگه داشتن همین لپ تاپه
ی سوال امکان تعویض lcd لپ تاپم با full hd هست یا خیر؟

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
تعویض LCD نمایشگر با نوع وضوح بالاتر امکانپذیر هست اما طبعا روی لپتاپ شما که گرافیک مستقل نداره توجیه پذیر نیست. از این گذشته در نمایشگرهای کوچک (زیر 16 اینچ) چندان تفاوت چشمگیری ممکنه در کیفیت ایجاد نکنه
پیشنهاد میشه با بودجه ی مد نظر اقدام به آپدیتهای سخت افزاری مثل ارتقای رم و یا نصب SSD اقدام کنید که در بالا بردن سرعت و کارایی اثر چشمگیری داشته و آینده در صورت خرید لپتاپ جدید هم میتونید باز کرده و روی دستگاه جدید استفاده کنید

بالا