• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشورت کاری : دور کاری با چند جا

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
درود..
من سختمه برام جایی استخدامی کار کنم..
چون تمیر و حرفه یی کار نمیکنن و دستمزد هاشون هم اکثرا کمه..
بخصوص برای ماها که دستمون به شدت فرز شده و راحت باگ ها رو برظرف میکنیم... اون دستمزد ها کمه..
به فرض چالش و مشکلی که اونا توی سه روز حل میکنن ماها توی نیم روز حلش میکنیم.و کلا دیگه چالش و باگ برامون مسخره و فان هست!
اونا هم که متقابلا بخاطر فرز بودن ماها و اینکه کارایی رو که در طول 30 روز باید انجام میدادیم توی 20 روز انجام دادم که متقابلا حقوق رو که بیشتر نمیکنن!! پس کلا آدم دلسرد میشه باشون کار کنه..

ذهنم رفت سمت استخدامی دورکاری ..با یکی دو شرکت هماهنگ میکنم که کاراشون رو دور کاری و سر موقع انجام بدم..
منتها بخاطر اینکه با بیش از یک شرکت میخوام کار کنم سرعت عمل و به موقع انجام دادن کارها مهمه.. پس به ناچار هرچیزی رو گفتن بخاطر اینکه یوقت وقت کم نیارم باید بلافاصله انجامش بدم..
خب تا اینجاش به خودم برمیگرده چطور مسئولیت ها رو مدیریت کنم و کارای شرکت ها رو به موقع و درست انجام بدم..
ولی سوالی که برام پیش اومده اینه که چکار کنم پر رو نشن؟؟! مثلا میگن فلان کارو بکن.. قاعدتا انتظارشون برای اون کار یک روز یا دو روز باشه.. بعد من بخاطر وضعیت خودم تصمیم میگیریم بلافاصه توی نیم روز انجامش بدم تا یوقت با کارای شرکت های دیگه تداخل زمانی پیش نیاد و وقت رو بتونم مدیریت کنم! ولی از اون طرف کار فرما میبینه من کار رو سریع انجام دادم طمع میکنه و کارای بیشتری رو سرم هوار میکنه! منم نمیدونم توی چنین شرایطی چی بگم؟! طرف ممکنه برگرده بگه من که دارم حقوقت رو میدم کارا رو انجام بده دیگه! من چطور نذارم کسی از فرز بودنم سوء استفاده بکنه؟

پ ن : صحبت های دیگه یی هم پیرامون موضوع بود ولی به سوالت ربطی نداشت هم میتونید بگید.. ممنون
@Mazi

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
نمیشه اون کار که بهت میگن هر موقع وقت داری اماده کنی ولی بهشون ندی بزاری ۲ روز بعد مثلا؟
خب سایتی که میدن روش کار کنم آنلاینه..
میبینن..
میفهمن..
پ ن : کلا با این نوع کار موافق هستی ؟ نظرت چیه؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
این کار که خوبه هم کرونا هس لازم نیس حضوری بری هم ساعت کارت دست خودته میتونی به کارهای دیگه ات هم برسی و لازم نیست همش حضور داشته باشی
اگر انلاینه و نمیشه زمان دار کردش مجبوری طرف خودت رو بیشتر مدیریت کنی دیگه. حجم کار و زمان تخمینی رو در نظر بگیر و مثلا کار دو روزه از نظر اونا و از نظر خودت نصف روزه رو روز دوم شروع کن و روز اول مثلا یه کار دیگه که حجمش بیشتره رو نصفش انجام بده بعد بگو برای بقیه اش مثلا یکم زمان میخوای.فردا دوباره بیا سر کار نصف روزه.دوباره فرداش بقیه اون یکی رو ببر جلو

نهایتش مثلا یه روز میخواد کم زیاد بشه اونم بهشون میگی کار کامپیوتری همینه دیگه. دارم روش کار میکنم در سریع ترین زمان ممکن میرسونم به نتیجه. اونا هم بلاخره یک روز نصف روز اینا رو میتونن تحمل کن دیگه. انقدر که دیگه واجب نیست حالا.

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
درود..
من سختمه برام جایی استخدامی کار کنم..
چون تمیر و حرفه یی کار نمیکنن و دستمزد هاشون هم اکثرا کمه..
بخصوص برای ماها که دستمون به شدت فرز شده و راحت باگ ها رو برظرف میکنیم... اون دستمزد ها کمه..
به فرض چالش و مشکلی که اونا توی سه روز حل میکنن ماها توی نیم روز حلش میکنیم.و کلا دیگه چالش و باگ برامون مسخره و فان هست!
اونا هم که متقابلا بخاطر فرز بودن ماها و اینکه کارایی رو که در طول 30 روز باید انجام میدادیم توی 20 روز انجام دادم که متقابلا حقوق رو که بیشتر نمیکنن!! پس کلا آدم دلسرد میشه باشون کار کنه..

ذهنم رفت سمت استخدامی دورکاری ..با یکی دو شرکت هماهنگ میکنم که کاراشون رو دور کاری و سر موقع انجام بدم..
منتها بخاطر اینکه با بیش از یک شرکت میخوام کار کنم سرعت عمل و به موقع انجام دادن کارها مهمه.. پس به ناچار هرچیزی رو گفتن بخاطر اینکه یوقت وقت کم نیارم باید بلافاصله انجامش بدم..
خب تا اینجاش به خودم برمیگرده چطور مسئولیت ها رو مدیریت کنم و کارای شرکت ها رو به موقع و درست انجام بدم..
ولی سوالی که برام پیش اومده اینه که چکار کنم پر رو نشن؟؟! مثلا میگن فلان کارو بکن.. قاعدتا انتظارشون برای اون کار یک روز یا دو روز باشه.. بعد من بخاطر وضعیت خودم تصمیم میگیریم بلافاصه توی نیم روز انجامش بدم تا یوقت با کارای شرکت های دیگه تداخل زمانی پیش نیاد و وقت رو بتونم مدیریت کنم! ولی از اون طرف کار فرما میبینه من کار رو سریع انجام دادم طمع میکنه و کارای بیشتری رو سرم هوار میکنه! منم نمیدونم توی چنین شرایطی چی بگم؟! طرف ممکنه برگرده بگه من که دارم حقوقت رو میدم کارا رو انجام بده دیگه! من چطور نذارم کسی از فرز بودنم سوء استفاده بکنه؟

پ ن : صحبت های دیگه یی هم پیرامون موضوع بود ولی به سوالت ربطی نداشت هم میتونید بگید.. ممنون
@Mazi
دوست عزیز دستمزد کاری که توی ۳۰ باید انجام بشه را شما در ۲۰ روز انجام میدید یکی هست و کسی از شما سو استفاده نمی کنه
فقط اینه که شما در وقت خودتون صرفه جویی کردید تا پروژه های بیشتری بگیرید .
مگر اینکه برای شما پاداش در نظر بگیرند .

morimr

Registered User
لایک‌ها
392
خب سایتی که میدن روش کار کنم آنلاینه..
میبینن..
میفهمن..
پ ن : کلا با این نوع کار موافق هستی ؟ نظرت چیه؟
خوب نتیجه کار رو بزار همون آخر انجام بده یعنی کاراشو بکن اونجایی که قراره تموم بشرو بزار بمونه همون تایمی که گفتن درست کن
بعدشم فکر نکنم به اونا مربوط باشه که شما تو چه تایمی تمومش کردی مثلا بهت میگن این کاروبکن 2 روزوقت داری تو اصلا تو 1 ساعت انجامش میدی یا تو همون 2 روز فرقی برای اونا نداره که
یا مثلا کنتراتی بگیری یعنی بهت میگن این کارو باید تو 3 روز انجام بدی هزینشم این
حالا تو میتونی تو 1 ساعت ردیفش کنی و تموم یا تو 3 روز

بالا