• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکلات جیبریک، 25pp و tongbu

aveni

Registered User
لایک‌ها
18
ضمن عرض سلام خدمت همه دوستان
من یه آیپد مینی دارم که میخواستم جیلبریک کنم اما به دلیل مشکلاتش مثل کاهش سرعت نکردم. حالا از یک نرم افزار بع اسم tongbu برای نصب نرم افزار های کرک شده استفاده می کنم که نسبتا هم خوبه. اما میخواستم بدونم مشکلات این جور نرم افزار ها مثل 25pp و tongbu چیه؟ و اگه مشکلی ایجاد کنند، اگه تمام نرم افزار هایی که باهاشون نصب کردم رو پاک کنم، دستگاه به حالت عادی بر می گرده یا نه؟

fmirdamadi

Registered User
لایک‌ها
281
ضمن عرض سلام خدمت همه دوستان
من یه آیپد مینی دارم که میخواستم جیلبریک کنم اما به دلیل مشکلاتش مثل کاهش سرعت نکردم. حالا از یک نرم افزار بع اسم tongbu برای نصب نرم افزار های کرک شده استفاده می کنم که نسبتا هم خوبه. اما میخواستم بدونم مشکلات این جور نرم افزار ها مثل 25pp و tongbu چیه؟ و اگه مشکلی ایجاد کنند، اگه تمام نرم افزار هایی که باهاشون نصب کردم رو پاک کنم، دستگاه به حالت عادی بر می گرده یا نه؟

این دو نرم افزار که هردو تقریبا یه سیستم کار میکنن هیچ ضرری به ایپدتون وارد نمیکنه و هییچ تفاوتی چه از نظر سرعت دستگاه چه از نظر استفاده از خود نرم افزارا با وقتی که برنامه ها رو خریداری میکنید نداره و سرعت به همون نسبته که یکی اورجینال استفاده میکنه
پس بدون شک بهترین کار برای افرادی که نمیتونن یا نمیخوان استفاده کنند هست

new24

Registered User
لایک‌ها
300
البته همه اپ ها نیست
و تا وقتی که اپ و نرم افزار رو پاک نکنید،نمیتونید از آیتونز استفاده کنید،البته از آیفان باکس و آی تولز میشه استفاده کرد
از حسین بپرسی بهتر جواب میده(hossein00 یا یه همچین چیزی!)
من جیلبرکم رو اک کردم ولی مشکلی ندارم،فقط هم دودل جامپ روشه

aveni

Registered User
لایک‌ها
18
این دو نرم افزار که هردو تقریبا یه سیستم کار میکنن هیچ ضرری به ایپدتون وارد نمیکنه و هییچ تفاوتی چه از نظر سرعت دستگاه چه از نظر استفاده از خود نرم افزارا با وقتی که برنامه ها رو خریداری میکنید نداره و سرعت به همون نسبته که یکی اورجینال استفاده میکنه
پس بدون شک بهترین کار برای افرادی که نمیتونن یا نمیخوان استفاده کنند هست

آخه شنیدم که به باطری دستگاه آسیب میزنه. ممنون از راهنماییتون.

fmirdamadi

Registered User
لایک‌ها
281
آخه شنیدم که به باطری دستگاه آسیب میزنه. ممنون از راهنماییتون.

نه داداش مشکلی پیش نمیاره
تنها اذیتی که میکنه
اینه که هر بار شما از اپ استور داخل گوشی برنامه نصب میکنی(مثلا برنامه های فریی) برنامه هایی که با ۲۵ پی پی نصب کردین کرش میشن موقع اجرا و باید به پی سی وصل کنید و فیکس کرش رو بزنید
همین

new24

Registered User
لایک‌ها
300
جیلبرک باعث میشه که باطری بیشتر مصرف بشه و یکم بازی ها دیرتر اجرا بشن
ولی اونقدر نیست که فکرتو بخوای روش متمرکز کنی،خیلی کم هست

aveni

Registered User
لایک‌ها
18
ماشالا بچه ها این بخش چقدر فعالند :D
مرسی از همه

ah.gh

Registered User
لایک‌ها
21
جیلبریک کن عالیه و به مشکلی بر نمیخوری !!

بالا