• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکلات سخت افزار و آپگرید

omid_Sa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این بخش رو با چند سوال شروع میکنم
1 - چه جوری میشه که توی Upgrade Pocket PC مشکل پیدا بشه؟
2 - چه زمان فلش پاکت پی سی مشکل پیدا میکنه ؟

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

جواب 1 - موقعي كه در هنگام آپگرد كامپيوتر ياخاموش يا ريست يا گوشي از كامپيوتر جدا بشه به هر حال رابطه گوشي با كامپيوتر قطع بشه
كه در اين صورت بايد يا از طريق يك كامپيوتر ديگه يا عوض كردن ويندوز همون كامپيوتر رام رو تعويض كرد

جواب 2 - من در مورد فلش اين گوشي ها سر در نميارم و فكر كنم ايني كه مينويسم اشتباه باشه
منظورت رو ازفلش پاكت پيسي رو دقيقا نميدونم اما اگه منظورت برنامه هايي هست كه بعد از هارد ريست كردن يا موقع آپگرد كردن رام به گوشي اضافه و نصب خودكار ميشه اونو به وسيله
ExtROMUnlocker(for_WM2005_Only).cab يا HTC64_Extended_ROM_Tool.rar يا xda-developers_Unlocker.CAB باز كرده و با فايل كوچك 142 كيلو باتي format rom.exe از توي گوشي سايز رام رو تغيير كه بديم . مشكل به وجود مياد . و بايد سايزش رو دوباره با همين برنامه به 16 يا بالاتر mg برگردانيم و فاييل هاي تك تك برنامه ها و ويندوز را در Extended rom كپي كنيم

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

1-استاد كه گفتن (imate_pda2k):)

2-pda اصلا چيزي به عنوان flash نداره دوست عزيز كاري كه با گوشيهاي سيمبين و مشابه انجام ميدن رو تو دنياي pda آپ گريد گردن ميگن البته با اين توضيح كه hardreset هم همون كار و يكي از مزيتهاي pda اين هست كه مثل سيمبين نياز به اتصال كامپيوتر در مواقع hardreset نداره و يه rom داخلي اين سيستم عامل رو رو خودش داره :)

ولي يه مشگل هست كه فكر كنم تابحال كسي تو دنيا بهش بر نخورده:rolleyes: :lol:

دوستان اين كاره جواب بدن:)

اگر بك اپ باطري فاصد و تمام بشه به طوري كه ديگه شارژ نشه اون موقع بايد چي كاركرد؟:happy:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
1-استاد كه گفتن (imate_pda2k):)

2-pda اصلا چيزي به عنوان flash نداره دوست عزيز كاري كه با گوشيهاي سيمبين و مشابه انجام ميدن رو تو دنياي pda آپ گريد گردن ميگن البته با اين توضيح كه hardreset هم همون كار و يكي از مزيتهاي pda اين هست كه مثل سيمبين نياز به اتصال كامپيوتر در مواقع hardreset نداره و يه rom داخلي اين سيستم عامل رو رو خودش داره :)

ولي يه مشگل هست كه فكر كنم تابحال كسي تو دنيا بهش بر نخورده:rolleyes: :lol:

دوستان اين كاره جواب بدن:)

اگر بك اپ باطري فاصد و تمام بشه به طوري كه ديگه شارژ نشه اون موقع بايد چي كاركرد؟:happy:

شاید من اشتباه می کنم ، ولی مموری که توش رام ذخیره می شه ، احتیاجی به باطری نداره که اطلاعات رو ذخیره کنه.
مثلا ای تن ام600 که اومد بیرون ، یک چیز عجیب داشت ، اونم این بود که با اینکه ویندوز موبایل 5 بود و بی نیاز از باطری بک آپ ، ولی باطری بک آپ رو از ام500 به ارث برده بود. خیلی ها ای تن رو مسخره کردن. الانم که من ویندوز موبایل 5 ریختم ، هنوز باطری بک آپ رو می بینم.

ولی شرایطی هست که رام هم از بین بره ، مثل خراب شدن مموری داخلی ، یا خیلی نادر، پاک شدن نسخه قبلی رام و کپی نشدن نسخه جدید.در این مواقع باید بره تعمیر ، که فکر کنم کاری که می کنن سخت افزاری هست ، یعنی مموری دستگاه رو عوض می کنن یا در سطحی کاملا فیزیکی دوباره فلش ش می کنن

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
شاید من اشتباه می کنم ، ولی مموری که توش رام ذخیره می شه ، احتیاجی به باطری نداره که اطلاعات رو ذخیره کنه.
مثلا ای تن ام600 که اومد بیرون ، یک چیز عجیب داشت ، اونم این بود که با اینکه ویندوز موبایل 5 بود و بی نیاز از باطری بک آپ ، ولی باطری بک آپ رو از ام500 به ارث برده بود. خیلی ها ای تن رو مسخره کردن. الانم که من ویندوز موبایل 5 ریختم ، هنوز باطری بک آپ رو می بینم.

ولی شرایطی هست که رام هم از بین بره ، مثل خراب شدن مموری داخلی ، یا خیلی نادر، پاک شدن نسخه قبلی رام و کپی نشدن نسخه جدید.در این مواقع باید بره تعمیر ، که فکر کنم کاری که می کنن سخت افزاری هست ، یعنی مموری دستگاه رو عوض می کنن یا در سطحی کاملا فیزیکی دوباره فلش ش می کنن

دانيال جان من رفيقم برده بود گوشيشو تعمير اونجا پر بود از گوشيهايي كه باطري بك اپ شون تمام شده بود و ديگه روشون ويندوز نميرخت البته اين برا 2 سال پيش بود كه ملت نميدونستن rom مجدد ريختن يعني چي از اينجا ميشه نتيجه گرفت كه ارتباط مستقيم بايد داشته باشه (البته فكر كنم)

يه سوال ديگه

چه جوري همچين چيزي ممكن كه بدون برق بشه اطلاعات رو حفظ كرد جواب خودم ميدم فقط با bios مثل setup كامپيوتر . كه داخل يه bios هست.حالا اگه اين bios باشه برا آپ كريد بايد bios رو عوض كرد برا اين كار كه خود بچه ها استادن نياز به يه دستگاه هست كه فكر نكنم تو pda باشه (شايد هم باشه)

ولي به صرفه تر اين كه از چيز ديگه استفاده بشه اين جور فكر نمي كنيد؟؟

البته همه گفته من نظر خودم ;)

همه چيز را همه كس دانند:)

بالا