این بخش رو با چند سوال شروع میکنم
1 - چه جوری میشه که توی Upgrade Pocket PC مشکل پیدا بشه؟
2 - چه زمان فلش پاکت پی سی مشکل پیدا میکنه ؟
این بخش رو با چند سوال شروع میکنم
1 - چه جوری میشه که توی Upgrade Pocket PC مشکل پیدا بشه؟
2 - چه زمان فلش پاکت پی سی مشکل پیدا میکنه ؟
1-استاد كه گفتن (imate_pda2k)![]()
2-pda اصلا چيزي به عنوان flash نداره دوست عزيز كاري كه با گوشيهاي سيمبين و مشابه انجام ميدن رو تو دنياي pda آپ گريد گردن ميگن البته با اين توضيح كه hardreset هم همون كار و يكي از مزيتهاي pda اين هست كه مثل سيمبين نياز به اتصال كامپيوتر در مواقع hardreset نداره و يه rom داخلي اين سيستم عامل رو رو خودش داره![]()
ولي يه مشگل هست كه فكر كنم تابحال كسي تو دنيا بهش بر نخورده:lol:
دوستان اين كاره جواب بدن![]()
اگر بك اپ باطري فاصد و تمام بشه به طوري كه ديگه شارژ نشه اون موقع بايد چي كاركرد؟:happy:
شاید من اشتباه می کنم ، ولی مموری که توش رام ذخیره می شه ، احتیاجی به باطری نداره که اطلاعات رو ذخیره کنه.
مثلا ای تن ام600 که اومد بیرون ، یک چیز عجیب داشت ، اونم این بود که با اینکه ویندوز موبایل 5 بود و بی نیاز از باطری بک آپ ، ولی باطری بک آپ رو از ام500 به ارث برده بود. خیلی ها ای تن رو مسخره کردن. الانم که من ویندوز موبایل 5 ریختم ، هنوز باطری بک آپ رو می بینم.
ولی شرایطی هست که رام هم از بین بره ، مثل خراب شدن مموری داخلی ، یا خیلی نادر، پاک شدن نسخه قبلی رام و کپی نشدن نسخه جدید.در این مواقع باید بره تعمیر ، که فکر کنم کاری که می کنن سخت افزاری هست ، یعنی مموری دستگاه رو عوض می کنن یا در سطحی کاملا فیزیکی دوباره فلش ش می کنن