• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکلات من با گوشیم (Bada os) ویو 723

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
مشکلی که من با Samsung Wave 723 دارم اینه که وقتی کلید جانبی زیاد کردن صدا رو فشار میدم (چه برای افزایش ولوم ، چه برای زوم یا مواد دیگه) گوشی خاموش و مجددا روشن میشه (ریسیت)

مشکلش سخت افزاریه یا نرم افزاری؟ چه جوی میشه حلش کرد؟ خواهشن زیر دیپلم توضیح بدید که بفهمم :D

مشکل دیگه هم اینکه قبلا راحت با kies کار میکردم و مشکلی نداشت ولی الان وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنم ارور usb میده و توی Kies که توی کامپیوتر نصب هست هم موبایل رو نمیشناسه. انگار که اصلا موبایل به کامپیوتر وصل نیست
ضمنا از آخرین نسخه ی Kies (ورژن 2.0.2.11071.128 ) و درایوری که اینجا معرفی شده استفاده می کنم

اینم عکسای ارور ها و شناخته نشدن گوشی در برنامه ی Kies
collapse_40b_collapsed.png

ob9f3k1bzcq4u3kshph6.png

e33szlm9fnjz72knbzu.png

jyq5o1zfmgthennu958.png

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
دادا برو انجمن بادا. اینجا کسی چندان کمکی نمیکنه.

http://forum.badaos.net/t
چه با وزن و قافیه شد
crazy.gif

باشه اونجا هم میرم میپرسم
s1591.gif

برای مشکل usb تون با یه پورت دیگه امتحان کنید اونم همین طوری هست؟
کلا سه تا پورت usb دارم ، با همش همینجوریه
دستگاه های دیگه روی لپتاپ مشکلی ندارن. فقط همین گوشیه مشکل داره باهاش. مشکل از پورت ها نیس

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
مشکلی که با دکمه ولوم دارید با تغییر فریمور حل می شه ، بابت usb هم این مشکل بیشتر می تونه از سمت ویندوز باشه ، رو سیستم دیگه امتحان کن حمید جان ! یا اینکه درایور USB گوشی رو پاک کن و بعد نصب کن

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
همچین اروری تا جایی که من تجربه دارم و میدونم از طرف ویندوز هست...یا پورت ها ایراد دارن که خب میگید مشکلی ندارن با دستگاه های دیگه...یا مشکل نرم افزاری هست که باید همون طوری که پست بالا گفتن درایور usb رو پاک کنید و دوباره بریزید شاید حل بشه....

اگر نشد با یه PC دیگه تست کنید و نتیجه رو بگید.

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
مشکلی که با دکمه ولوم دارید با تغییر فریمور حل می شه ، بابت usb هم این مشکل بیشتر می تونه از سمت ویندوز باشه ، رو سیستم دیگه امتحان کن حمید جان ! یا اینکه درایور USB گوشی رو پاک کن و بعد نصب کن
محسن هستم
qdih8yobw2tb2isslex7.gif

همچین اروری تا جایی که من تجربه دارم و میدونم از طرف ویندوز هست...یا پورت ها ایراد دارن که خب میگید مشکلی ندارن با دستگاه های دیگه...یا مشکل نرم افزاری هست که باید همون طوری که پست بالا گفتن درایور usb رو پاک کنید و دوباره بریزید شاید حل بشه....

اگر نشد با یه PC دیگه تست کنید و نتیجه رو بگید.
ویندوز رو عوض کردم و مجددا kies نصب کردم. مشکل حل شد. حالا گوشی به درستی متصل میشه و در kies هم شناخته میشه
Bananeyessss.gif

بریم سراغ مشکل بعدی :دی
توی Kies وقتی میخوام اپلیکیشن ها رو دانلود و نصب کنم تا 50% دانلود میشه و روی 50% می مونه
fb6wkvmw3emi0bk2ex8m.png

بعدشم پیام میده که فضای کافی موجود نیست
frnpx9ny8lbe1eljy5mw.png

5tmzzjmoorlhmucvvexo.png

اینم وضعیت فضاهای گوشی و مموری کارت
از طریق مای کامپیوتر
0hnb8n0e4ufhl00grlak.png

از طریق برنامه ی کایز
loerbhvyypu2fqycz281.png

جالبه که من همه چی رو از حافظه ی گوشی به کارت مموری منتقل کردم و وقتی از مای کامپیوتر ( یا با برنامه ی kies) وارد حافظه ی گوشی میشم تنها این موارد رو می بینم
images 1.8mb
others 7.5kb
sounds 3.9kb
themes 0b
videos 0b
DevLogo.fil 3.84kb
که سرجمع بیشتر از 2 یا 3 مگابایت نمیشه
ولی توی kies و توی my computer فضای اشغال شده ی زیادی رو اعلام می کنه که مشخص نیست به چه خاطر و توسط چه فایل هایی اشغال شده

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اقا اینطور که از شواهد برمیاد این گوشی شما مشکل نرم افزاری داره...هم اون مشکل دکمه ولوم هم این کم نشون دادن فضای مموری داخلی....

شما گوشی رو دست دوم خریدی نه؟ احتمالا صاحب قبلی اش خیلی خشن رفتار میکرده با دستگاه...به نظر من در وهله اول گوشی رو مستر ریست کنید....ببینید چطوری میشه...اگر نشد به نظرم یه بار دیگه اپدیت کنید نسخه نرم افزاری رو....

توجه کنید که ممکنه با این کارها اطلاعاتتون پاک بشه....پس اگر لازم داریدشون بک اپ یادتون نره.

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
اقا اینطور که از شواهد برمیاد این گوشی شما مشکل نرم افزاری داره...هم اون مشکل دکمه ولوم هم این کم نشون دادن فضای مموری داخلی....

شما گوشی رو دست دوم خریدی نه؟ احتمالا صاحب قبلی اش خیلی خشن رفتار میکرده با دستگاه...به نظر من در وهله اول گوشی رو مستر ریست کنید....ببینید چطوری میشه...اگر نشد به نظرم یه بار دیگه اپدیت کنید نسخه نرم افزاری رو....

توجه کنید که ممکنه با این کارها اطلاعاتتون پاک بشه....پس اگر لازم داریدشون بک اپ یادتون نره.

آره دست دوم خریدم
حقیقتاً من به شما ایمان آوردم
worship.gif
هم به خاطر تشخیص مشکل دار بودن ویندوز ، هم موضوع دست دو بودن گوشی

با مستر ریسیت درست نشد. دارم در مورد فلش زدن مطالعه می کنم تا اگر بتونم خودم فریمورش رو آپدیت کنم

ممنون از راهنماییتون
s1591.gif

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
آره دست دوم خریدم
حقیقتاً من به شما ایمان آوردم
worship.gif
هم به خاطر تشخیص مشکل دار بودن ویندوز ، هم موضوع دست دو بودن گوشی

با مستر ریسیت درست نشد. دارم در مورد فلش زدن مطالعه می کنم تا اگر بتونم خودم فریمورش رو آپدیت کنم

ممنون از راهنماییتون
s1591.gif

چاکرم....:D

اره حالا ببین چطوری میشه خبر بده.

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
آپدیت کردم به آخرین فریمور فارسی (S723EJPKG2) [قابل دانلود از اینجا] | [اینم آموزشش که اگر کسی در آینده نیاز داشت کمتر سرچ کنه]
126fs3315323.gif

مشکل کلید ولوم حل شد
مشکل دانلود اپلیکیشن ها حل شد و درست دانلود و نصب میشن
هنوز 200 مگابایت از فضای دستگاه رو پر نشون میده و مشخص نیست توسط چه فایلی اشغال شده. یه دوستی [اینجا] گفت که همینجوریه کلاً. کاریش نمیشه کرد.
چمیدونم والا. شاید خود سیستم عامل این فضا رو اشغال می کنه
به هر حال الان مشکل خاصی نداره دیگه

ممنون از همگی

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مبارک باشه....بله خود سیستم عامل همیشه یه مقداری رو اشغال میکنه و توی همه گوشی ها این موضوع هست....

بالا