• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل اد ممبر در تلگرام

amireza21

Registered User
لایک‌ها
34
سلام وقت بخیر یه خط چدید خریدم 1000 نفر از شماره های همکارام رو توش اد کردم اما میخواد اد کنم 3-4 نفر رو بیشتر قبول نمیکنه مینویسه ببخشید شما در حال حاضر فقط میتوانید مخاطبین خود را به گروه اضافه کنید

راه حل بگید

هدفم اینه این 1000 نفر رو تو گروهم اد کنم حالا با یه خط یا 10 خط فرقی نمیکنه تهیه میکنم

فقط بگید چطوری میشه

هم میتونم خط مجازی بگیرم هم ایرانسل و غیره

Last edited:

Web Man

Registered User
لایک‌ها
107
سلام وقت بخیر یه خط چدید خریدم 1000 نفر از شماره های همکارام رو توش اد کردم اما میخواد اد کنم 3-4 نفر رو بیشتر قبول نمیکنه مینویسه ببخشید شما در حال حاضر فقط میتوانید مخاطبین خود را به گروه اضافه کنید

راه حل بگید

هدفم اینه این 1000 نفر رو تو گروهم اد کنم حالا با یه خط یا 10 خط فرقی نمیکنه تهیه میکنم

فقط بگید چطوری میشه

هم میتونم خط مجازی بگیرم هم ایرانسل و غیره
داداش با این سیمکارتت تا چند روز نمیتونی کسایی که شماره تو رو ندارن رو به گروهت ادد کنی(از طرف تلگرام ریپورت شدی)
بعد از چند روز این محدودیت حل میشه
اگه حل نشد به ربات تلگرامی spambot@ که ربات رفع ریپورت خود تلگرامه سر بزن حتما مشکلت حل میشه
موفق باشی!

amireza21

Registered User
لایک‌ها
34
داداش با این سیمکارتت تا چند روز نمیتونی کسایی که شماره تو رو ندارن رو به گروهت ادد کنی(از طرف تلگرام ریپورت شدی)
بعد از چند روز این محدودیت حل میشه
اگه حل نشد به ربات تلگرامی spambot@ که ربات رفع ریپورت خود تلگرامه سر بزن حتما مشکلت حل میشه
موفق باشی!
عزیز چطور میفرمایید تا چند روز نمیتونم بعد میتونم ؟

Web Man

Registered User
لایک‌ها
107
عزیز چطور میفرمایید تا چند روز نمیتونم بعد میتونم ؟
اینو از تلگرام بپرسین!
ریپورت شدی یعنی نمیتونی به کسایی که شماره تورو ندارن پیام بفرستی و اونارو تو گروهت ادد کنی
ریپورت شدنت چند روز بعد(یا شاید هم چند هفته بعد)حل بشه(دقیقا نمیتونم بگم چقدر بعد)
یه وقت هم سوتفاهم نشه spambot@ ربات خودم نیست که بخوام تبلیغش کنم ربات رفع ریپورت خود تلگرامه
53.gif

بالا