• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل اساسی در beetalk....هر کاری میکنم میگه شمارت بن شده...

Madasga

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمیدونم دوستان هم به مشکل من برخورد کردن یا نه
من یه شمارم بن شد..دوباره شماره ی دیگه رو هم امتحان کردم گفت اونم بن شده...از خودم یه شماره ی دیگه زدم جالب بود اونم بن بود هر شماره ی که میزدم اینو میگفت
برنامرو چنبار پاک کردم چنتا نسخه ی متفاوت نصب کردم باز همون ارور رو میداد...cashe هم پاک کردم... با فیلترم زدم نشد..ولی با گوشیه دیگه همون شماره هایی که میگفت بن هست رو ثبتنام میکنه
الان موندم مشکل از کجاست...............................راهنمایی کنین استاتید

kima

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
150
اینا ای می گوشیتو لاک کردن و دیگه با این گوشی نمیتونی استفاده کنی از بی تاک
واببر هم دقیقا همینطوره

قوی سیاه

Registered User
لایک‌ها
96
مشکل صد در صد رو گوشیه ، مک آدرس گوشی شما ثبت شده ، با هر شماره ایم امتحان کنید بن میشید ، همچنین ip . من این بلاک شدنِ این جوری رو تو وایبر دیدم ، طرف تا گوشی اشو عوض نکرد نمیتونست با هیچ ترفندی لاگین بشه و همش بلاک میشد ! البته اگه از بسته های اپراتورهای موبایل استفاده میکنید با هر بار خاموش و روشن کردن دیتا ، ip عوض میشه واسه همین با همون شماره ی بن شده ، تو گوشی دیگه میشه از بلاک در اومد . یک مورد دیگه ام بود که کلا نرم افزار وایبر رو حذف کرد و تا چند ماه نصب نکرد ، بعدش که نصب کرد از بلاک در اومده بود !

Madasga

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیشنهادی برای درست شدنش یا دور زدنش ندارین :( ؟

قوی سیاه

Registered User
لایک‌ها
96
این عوض کردن گوشی موردی بود که تو وایبر دیدم ، حالا شما پرس و جو کن شاید راهه حلهای دیگه ایم باشه . تو سایتهای مرجعی که اموزش میدن و کاربلدن جستجو کنید و سؤالتون رو از کسانی بپرسید که واقعا متخصص هستن .

Madasga

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا من از هر سایتی پرسیدم گفتن ایمیل بده...درحالی که با ایمیل دادن نمیشه یعنی هیشکی نمیدونه پیکا باید کارد....حتی اگه گوشی هم بلاک شده باشه باید یه راهی باشه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
فکر نکنم الکی کسی رو بلاک کنن.. مخصوصا یک پیغام به ایرانی های عزیز دادن برای Fake Accounts

:D

شب اسمشون ساناز ه صبح اصغر ..

Madasga

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منکه سایتارو میگشتم ایرانی بیشتر بود تا خارجی که مشکلشون شبیه من باشه :D:general711:

912

Registered User
لایک‌ها
472
بی تالک جدیدا مشکل پیدا کرده ؟

بالا