مشکل رو حل کردم ............
ikiosan Registered User تاریخ عضویت 21 آپریل 2011 نوشتهها 1,136 لایکها 231 سن 31 محل سکونت اندیشه 3 ژوئن 2013 #1 مشکل رو حل کردم ............ Last edited: 3 ژوئن 2013
Essin Registered User تاریخ عضویت 10 آپریل 2010 نوشتهها 910 لایکها 270 محل سکونت Internet 3 ژوئن 2013 #2 سلام غیر از این کد , اگر میخواید که اولین عکس مطلب , عکس شاخص باشه میتونید از افزونه Auto Post Thumbnail استفاده کنید موفق باشید
سلام غیر از این کد , اگر میخواید که اولین عکس مطلب , عکس شاخص باشه میتونید از افزونه Auto Post Thumbnail استفاده کنید موفق باشید
ikiosan Registered User تاریخ عضویت 21 آپریل 2011 نوشتهها 1,136 لایکها 231 سن 31 محل سکونت اندیشه 3 ژوئن 2013 #3 به نقل از Essin : سلام غیر از این کد , اگر میخواید که اولین عکس مطلب , عکس شاخص باشه میتونید از افزونه Auto Post Thumbnail استفاده کنید موفق باشید کلیک کنید تا بازشود... سلام ممنون . مشکل رو خودم حل کردم با تشکر
به نقل از Essin : سلام غیر از این کد , اگر میخواید که اولین عکس مطلب , عکس شاخص باشه میتونید از افزونه Auto Post Thumbnail استفاده کنید موفق باشید کلیک کنید تا بازشود... سلام ممنون . مشکل رو خودم حل کردم با تشکر