• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل اعصاب خورد کن ورودی گوگل . کمک کنید دوستان

irantaraneh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان عزیز اگه عزیز به سئو وارده لطفا مارو راهنمایی کنه ...

سایت دانلود فیلم ما مدت یک ماهی هست که افت بازدید داره . بدون دلیل درست دامین های ما هر دو هفته مسدود میشه اما قبلا اینطور نبود

آدرس سایت ما : دانلود فیلم | دانلود سریال | ایران ترانه

ورودی گوگل 10 هزار تا روزانه بود که الان خیلی خیلی کمتر از این هاست . عمر سایت ما دو سال هست . دیگه کلافه شدیم تصمیم بستن سایت و گرفتم ... تا الانم خیلی خیلی هزینه کردم ... سایت سئو هم شده . گوگل ویمبستر تولز و سایت مپ و ربو و ... اکی هست .

خواهشا راهنمایی کنید

• Like
Reactions: pnm

pnm

Registered User
لایک‌ها
20

سایت دانلود فیلم ما مدت یک ماهی هست که افت بازدید داره . بدون دلیل درست دامین های ما هر دو هفته مسدود میشه اما قبلا اینطور نبود

ورودی گوگل 10 هزار تا روزانه بود که الان خیلی خیلی کمتر از این هاست . عمر سایت ما دو سال هست . دیگه کلافه شدیم تصمیم بستن سایت و گرفتم ... تا الانم خیلی خیلی هزینه کردم ... سایت سئو هم شده . گوگل ویمبستر تولز و سایت مپ و ربو و ... اکی هست .

خواهشا راهنمایی کنید

سر یک ماه رتبه سایت در آلکسا این همه اومده پایین؟

شما اصلا بکلینک ندارین ؟!

با سئو کارهای هندی کار میکنید ؟

جالبه من که سر در نمی یارم

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697

خواهشا راهنمایی کنید

یکی از سایتهای انگلیسی زبان منم 40 درصد افت بازدید کننده داشته برای چند تا کیوردی که همیشه رتبه اول تا سوم داشت رفته صفحه سوم. گوگلم رفتارهاش گاگولیه معلوم نیست کدوم الاغی نشسته پشت رل میزنه به در و دیوار

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
یکی از سایتهای انگلیسی زبان منم 40 درصد افت بازدید کننده داشته برای چند تا کیوردی که همیشه رتبه اول تا سوم داشت رفته صفحه سوم. گوگلم رفتارهاش گاگولیه معلوم نیست کدوم الاغی نشسته پشت رل میزنه به در و دیوار

مشاهده پیوست 360322 (خنده هیستریکه)
واقعا همینطوره .

بالا