• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل افزونه wordpress-thread-comment

kingof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
ازافزونهwordpress-thread-comment برای ایجا دیدگاه های تو در تو استفاده میکنم ولی وقتی بازدید کنندها بروی گزینه پاسخ کلیک میکنند ارور زیرو میده و چندتا قالب هم عوض کردم بازم مشکلم حل نشد
دوستان اگه اطلاع دارید راهنمایی کنید
RROR:
Can't find the 'commentformid' div

hadixy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام
ازافزونهwordpress-thread-comment برای ایجا دیدگاه های تو در تو استفاده میکنم ولی وقتی بازدید کنندها بروی گزینه پاسخ کلیک میکنند ارور زیرو میده و چندتا قالب هم عوض کردم بازم مشکلم حل نشد
دوستان اگه اطلاع دارید راهنمایی کنید
RROR:
Can't find the 'commentformid' div
پاکش گن دوباره نصب کن اگه اوکی نشد چک کن ببین تو اطلاعات افزونه نوشته با نگارش وردپرس شما امتحان شده است؟ یا نوشته امتحان نشده است.

kingof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پاکش گن دوباره نصب کن اگه اوکی نشد چک کن ببین تو اطلاعات افزونه نوشته با نگارش وردپرس شما امتحان شده است؟ یا نوشته امتحان نشده است.
ممنون از پاسخگویتون
تو قسمت توضیحات نوشته:
اخطار: این افزونه با نگارش فعلی وردپرس شما امتحان نشده است.
چه جوری برطرفش کنم؟

hadixy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ممنون از پاسخگویتون
تو قسمت توضیحات نوشته:
اخطار: این افزونه با نگارش فعلی وردپرس شما امتحان نشده است.
چه جوری برطرفش کنم؟
دوست من. شما چاره ای نداری بجز اینکه از یه افزونه دیگه برای کامنت گذاری استفاده کنی. البته میتونی صبر کنی تا آپدیت کنن افزونه رو ولی معلوم نیست چقد طول بکشه

kingof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من. شما چاره ای نداری بجز اینکه از یه افزونه دیگه برای کامنت گذاری استفاده کنی. البته میتونی صبر کنی تا آپدیت کنن افزونه رو ولی معلوم نیست چقد طول بکشه
از چه افزونه ای استفاده کنم؟

hadixy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
از چه افزونه ای استفاده کنم؟
افزونه های زیادی هست که میتونین با سرچ کردن پیدا کنید. اما اگه یه چیز ساده و کاربردی و قابل style بخواین بنده افزونه commentator رو پیشنهاد میدم.

بالا