• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل ایندکس شدن در گوگل برای سایت های Multi Addon! دوستان کمک کنید

kavirdarkavir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان عزیز

من به تازگی یک هاست با امکان افزودن تعداد دامین addon نامحدود گرفتم و با استفاده از این امکان تعدادی دامین به همین هاست اضافه کرده و راه اندازی کردم.

فرض کنید هاست برای دامین اصلی example.com ست شده و من دامین های site1.com و site2.com رو هم به عنوان addon روی هاست مربوطه راه اندازی کردم.

وقتی توی گوگل خواستم ببینم که آیا site1.com , site2.com ایندکس شدن، دیدم که مثلا به صورت example.com/site1.com/about.html ایندکس شده در حالی که می بایست به صورت site1.com/about.html ایندکس می شد.

دوستان به نظرتون باید چیکار کنم؟ مشکل از کجا میتونه باشه؟

ممنون

ehsan49

Registered User
لایک‌ها
24
البته دوستان اطلاعاتشان بالاتره باید صبر کنی بیان !

مثلا من اگر example.com/site1.com/about.html رو بزنم قابل دسترسه ؟ یعنی primaryroot شما example.com هست و site1.com ساب دمین
فکر کنم شما باید از mod_rewrite استفاده کنی .مشکل حل می شه

kavirdarkavir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته دوستان اطلاعاتشان بالاتره باید صبر کنی بیان !

مثلا من اگر example.com/site1.com/about.html رو بزنم قابل دسترسه ؟ یعنی primaryroot شما example.com هست و site1.com ساب دمین
فکر کنم شما باید از mod_rewrite استفاده کنی .مشکل حل می شه

بله از اون طریق هم قابل دسترسه.
primaryroot سایتم example.com هست و site1.com، در واقع دامین اضافی هستش که روی هاستم فعال کردم.(addon domain)

با mod_rewrite آشنایی ندارم اگه دوستان توی اسن زمینه اطلاعاتی دارن راهنمایی کنن.

به نظرتون اگه یه فایل robots.txt توی روت example.com بزارم و توی این فایل رویوت، فولدر site1.com/ رو disallow کنم مشکل حل میشه؟
آیا ممکنه با این کار خود دامین site1.com اصلا توی گوگل ایندکس نشه؟ (یعنی disallow کردن فولدر site1.com/ که توی روت example.com هست نمیخوام خود دامین site1.com رو به فنا بده)

منتظر راهنمایی هاتون هستم
مرسی

ehsan49

Registered User
لایک‌ها
24
بله از اون طریق هم قابل دسترسه.
نباید قابل دسترس باشه به اون شکل / به وسیله ی mod_rewrite می تونی ریدایرکت کنی به دومین site1.com
mod_rewrite یه module ه Apache هست

بالا