• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل ایندکس شدن مطالب در گوگل

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
سلام.
دوستان یه مشکل عجیب با ایندکس شدن مطالب در گوگل دارم!...
مثلا امروز نگاه میکنم 100 مورد ایندکس ثبت شده ... فردا که چک میکنم میشه 4 تا!...
پسفردا میشه 30 تا و بارم روز بعد 4 تا و هی این پروسه تکرار میشه!...مشکل کجاست عزیزان؟!.

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام
برو از گوگل وبمستر چک کن دقیق تر میگه و اینکه ممکنه به خاطر فیلتر شکن و خیلی مسائل دیگه برات امار مختلفی رو نشون بده با مرورناشناس مرورگر امتحان کن!
.
.
.
پ ن: کارشناسانی که میان اگه پست منو میبینن اینم بگین:
سایت من پنالتی شده تو گوگل به چه دلیل نمیدونم جریمه هم به این شکله که تنها 100 پست اول من ورودی از گوگل داره در حالی که باقی 1500 پست جدید من همه تو گوگل ایندکس شدن تو صفحه اول هم هستن ولی هیچ ورودی ندارن؟
این چه مدلیه؟ مگه داریم همچین چیزی؟ :|

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
سلام
برو از گوگل وبمستر چک کن دقیق تر میگه و اینکه ممکنه به خاطر فیلتر شکن و خیلی مسائل دیگه برات امار مختلفی رو نشون بده با مرورناشناس مرورگر امتحان کن!
.
.
.
پ ن: کارشناسانی که میان اگه پست منو میبینن اینم بگین:
سایت من پنالتی شده تو گوگل به چه دلیل نمیدونم جریمه هم به این شکله که تنها 100 پست اول من ورودی از گوگل داره در حالی که باقی 1500 پست جدید من همه تو گوگل ایندکس شدن تو صفحه اول هم هستن ولی هیچ ورودی ندارن؟
ممنون از پاسخت عزیز ... توی گوگل وبمستر که اصلا تعداد پیچ های ابندندکس شده رو صفر زده ... حذف شده یا بلاک شده ها هم صفره !!!...
اگه صفره چطور بعضی وقتا ۱۰۰تا نتیجه رو نشون میده :\ ...
البته اینم بگم تازه یک هفته هست سایت راه اندازی شده....

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
ممنون از پاسخت عزیز ... توی گوگل وبمستر که اصلا تعداد پیچ های ابندندکس شده رو صفر زده ... حذف شده یا بلاک شده ها هم صفره !!!...
دوست عزیز تعداد واقعی پستای ایندکس شده شما رو هر چند گاهی صفر نشون میده اما گاهی اوقات درست نشون میده منم همین مشکل رو دارم دلیلی هم براش ندارم ولی در کل نباید نگران باشید چون حتما ایندکس شدن

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
احتمالا سایت تازه تاسیس نیست؟

System8

Registered User
لایک‌ها
17
سلام.
دوستان یه مشکل عجیب با ایندکس شدن مطالب در گوگل دارم!...
مثلا امروز نگاه میکنم 100 مورد ایندکس ثبت شده ... فردا که چک میکنم میشه 4 تا!...
پسفردا میشه 30 تا و بارم روز بعد 4 تا و هی این پروسه تکرار میشه!...مشکل کجاست عزیزان؟!.
سلام
علت اصلیش تازه تاسیس بودنشه و طبیعیه به نظرم

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
شما اگه همه مطالب صفحه اول - لینک اول هم باشه دلیلی نداره که حتما بازدید بگیرید
ممکنه اون مطالبتون اصلا جستجو نمیشه، یا منقضی شده و بازدید هایی که باید میگرفته رو قبلا توی یه زمان خاص گرفته و ممکنه اون مطالب فصلی باشن
برای اینکه بدونید اون مطلب در صفحه چند گوگل هست باید کش مرورگر رو پاک کنید و یا با یه مرورگر دیگه تست کنید + اکانت گوگل لاگ اوت کرده باشید
من خودم تجربه پست های اختصاصی دارم که با یک کلمه کلیدی صفحه اول لینک اول بودن ولی در ماه به تعداد انگشت های دستام هم ورودی نمیگرفتن، چون که مطالب فقط مروبط میشد به دارو سازها و داروهایی هم بودن که توی ایران تولید یا وارد نمیشدن، پس طبیعی بود.

بالا