• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل ایندکس گوگل سایت

irmefo

Registered User
لایک‌ها
26
ببخشید یکی از دوستانم یه سایت خارجی داره که اولش به دلایلی فقط کپی کرد.البته فقط متن کپی بود. عکس ها و لینک ها کپی نبود.بعد 2 ماه اپدیتش نکردم حدودا.
ولی الان دوباره شروع کرده اپدیت کردن و پستاش هم کپی نیست و کیفیتش بالایی داره.اگه پستاشو از طریق گوگل وبمستر فتچ کنه پست ها همون لحظه ایندکس میشن ولی بعد از یه روز پاک میشن ولی اگر پستاشو فتچ نکنه گوگل خودش بعد از سه روز تا چهار روز ایندکس می کنه و بعدش هم پاک نمیشه الآن بهترین کار چیه؟

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
fetch as google تنها کاری که می کنه , ربات گوگل را همون موقع میفرسته سراغ سایت شما , و اطلاعات را جمع آوری می کنه و به گوگل میده ؛
گوگل مطالب را ایندکس می کنه ولی با توجه به فاکتور های دیگر تشخیص میده که در SERP نمایش بده یا نه !

من فکر می کنم برای پست های مختلفی که دوست شما دادند , رفتار گوگل متفاوت بوده , بعضی ها را نمایش داده , بعضی ها را زود یا دیرتر .

این ترتیبی که فرمودید , نرمال نیست .

بهتره مثلا رفتار گوگل را برای 20 پست اخیر , که پست های یونیک باشند , بررسی کنه .

irmefo

Registered User
لایک‌ها
26
fetch as google تنها کاری که می کنه , ربات گوگل را همون موقع میفرسته سراغ سایت شما , و اطلاعات را جمع آوری می کنه و به گوگل میده ؛
گوگل مطالب را ایندکس می کنه ولی با توجه به فاکتور های دیگر تشخیص میده که در SERP نمایش بده یا نه !

من فکر می کنم برای پست های مختلفی که دوست شما دادند , رفتار گوگل متفاوت بوده , بعضی ها را نمایش داده , بعضی ها را زود یا دیرتر .

این ترتیبی که فرمودید , نرمال نیست .

بهتره مثلا رفتار گوگل را برای 20 پست اخیر , که پست های یونیک باشند , بررسی کنه .

برای تمام پستای سایت بعد از سه روز تا چهار روز ایندکس می کنه ولی اگر پست فتچ بشه بعد از یک روز تا دو روز پاک می کنه همچنین پستای فتچ شده رو تو سرچ های عادی نشون نمیده مگر این که ادرس سایت به عنوان پست افزوده بشه.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
دوستان چجوری میشه فهمید پست ایندکس شده یانه؟
باید کلا چیکار کرد ؟

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
یک کار راحتتر هم میشه انجام داد. قبل از اینکه عنوان مطلب را جستجو کنید بنویسید site:yourdomain.com و بعد عنوان را بنویسید. با این دستور گوگل فقط در سایت شما جستجو می کند.

بالا